الیوت آبرامز، نماینده پیشین آمریکا در امور ایران و عضو ارشد شورای روابط خارجی، در مقالهای مینویسد اگر ایالات متحده میخواهد به پرداخت پول به جمهوری اسلامی برای آزادی آمریکاییها ادامه دهد، باید تعداد آمریکاییها را که به طور بالقوه ممکن است در ایران بازداشت شوند، کاهش دهد.
به نظر می رسد که اکثر اصلاحات اقتصادی چین نیمه تمام مانده و اقتصاد این کشور همچنان بر سیاستهایی کهنه متکی است که تنها به انباشت بدهی عظیم چین و ظرفیت مازاد صنعتی افزوده است.
نشریه فارن پالسی، در تحلیلی به قلم کنت ام پولاک عضو ارشد موسسه امریکن اینترپرایز، ضمن اشاره به تغییر استراتژی و سیاستهای کلان ایران در خاورمیانه نوشت: استراتژی کلان ایران به طور اساسی تغییر کرده است.
سایت«پالیگرف»، پروژه راستیآزمایی صدای آمریکا، در پژوهشی این ادعای روسیه را که گفته است «در حملات برنامه ریزی شده با سلاحهای هدایت شونده دقیق آگاهانه تأسیسات غیرنظامی و همچنین مکانهای میراث فرهنگی و تاریخی را حذف میکند» بررسی کرده است.
سایت«پالیگرف»، پروژه راستیآزمایی صدای آمریکا، در پژوهشی به بررسی این ادعای روسیه پرداخته است که «هرگز زیرساختهای نظامی خود را به سمت غرب منتقل نکرده است.»
«پالیگرف»، پروژه راستیآزمایی صدای آمریکا، ادعای سفارت روسیه در آمریکا را که نوشته بود، جان کربی، مدیر ارتباطات راهبردی شورای امنیت ملی به ارتکاب جنایات جنگی ایالات متحده در جریان درگیری اوکراین علناً اعتراف کرد، را دروغ نامید.
سایت«پالیگرف»، پروژه راستیآزمایی صدای آمریکا، در پژوهشی این ادعای دیمیتری مدودف، رئیس جمهوری و نخست وزیر پیشین روسیه، را که گفته است «مقامات روسیه به طور قانع کنندهای قدرت و ثبات خود را در جریان شورش گروه واگنر ثابت کردند» بررسی کرده است.
هیئت تحریریه روزنامه واشنگتنپست روز جمعه ۱۶ تیر با انتشار مقالهای در ارتباط با ادامه تظاهرات علیه حجاب اجباری در ایران گفت «رژیم» جمهوری اسلامی بهرغم تلاش فراوان نتوانسته «قیام» معترضان را فرو نشاند.
دنیس راس، دستیار ویژه سابق باراک اوباما، روز جمعه در مقالهای برای واشنگتنپست گفت باید هدف دولت بایدن از هرگونه توافق با ایران پیشگیری به جای مهار باشد.
جنبشهای اعتراضی مدرن، مانند اعتراضات جاری در ایران، اغلب حول محور زنانی هستند که توسط عوامل حکومتهای استبدادی آسیب میبینند یا کشته میشوند و مضامین جنسیتی و رسانههای اجتماعی مانند یک سلاح در اعتراضات جاری در ایران عمل کردهاند.
سایت«پالیگرف»، پروژه راستیآزمایی صدای آمریکا، در پژوهشی به بررسی این ادعای جمهوری اسلامی پرداخته است که دلار آمریکا در آستانه سقوط است.
به گفته سه مقام اروپایی، کشورهای بریتانیا، فرانسه، و آلمان در اقدامی که نشاندهنده نگرانی اروپا است، به جمهوری اسلامی ایران هشدار دادهاند که اگر اورانیوم را به حد مطلوب برای ساخت سلاح هستهای غنی کند، تحریمهای سازمان ملل علیه ایران را باز میگردانند.
سفارت روسیه در بریتانیا در ۷ آوریل ویدئوی آتش زدن کلیسا را در صفحه فیسبوک خود با این شرح که «یک کلیسای ارتدکس دیگر در اوکراین به آتش کشیده شد» به اشتراک گذاشت. بنابر سایت راستیآزمایی «پالیگرف»، این ویدئو در واقع آتشزدن یک کلیسا در روستای ایلینکا روسیه را حدود یک دهه پیش نشان میدهد.
بنابراین آیت الله خمینی و دیگر رهبران انقلاب چند هفته قبل از قبل از برگزاری رفراندوم «آری یا نه» به جمهوری اسلامی، قبلاً توافق دولتهای بزرگ را به شناسایی دولت جدید جلب کرده بودند
سایت پالیگرف، پروژه راستیآزمایی صدای آمریکا، در پژوهشی ادعای جمهوری اسلامی را مبنی بر این که آمریکا مسئول و عامل جنگ در اوکراین است بررسی میکند.
بالا رفتن ارزش دلار به مثابه ترمزی در تجارت و رشد اقتصادی جهان است. از آنجا که رشد اقتصادی آمریکا کمتر به رشد اقتصادی جهان وابسته است، تقویت دلار نظر سرمایه گذاران را بیشتر جلب میکند، و این به نوبه خود سلطه دلار بر اقتصاد جهانی را بیشتر میکند، و باز ارزش ارز آمریکا بالاتر میرود.
سایت «پالیگرف»، پروژه راستیآزمایی صدای آمریکا، در پژوهشی به بررسی ادعای جمهوری اسلامی در رابطه با همکاری تسلیحاتی با روسیه پرداخته است. وال استریت ژورنال پیشتر گزارش داده بود که ایران و روسیه در حال برنامهریزی برای ساخت یک کارخانه پهپادسازی جدید در جمهوری تاتارستان فدراسیون روسیه هستند.
علی آلفونه کارشناس امور ایران در واشنگتن در مقالهای مینویسد بحران مشروعیت که نظام ایران به آن گرفتار آمده بیشباهت به اوضاع سال آخر حکومت شاه نیست اما اعتراضات سراسری درازمدت، هنوز پایداری نظام حاکم را به خطر نیانداخته است.
دو کارشناس ارشد اندیشکده مرکز امنیت آمریکای نوین در مقالهای مینویسند، تحویل این سلاحها به اوکراین علاوه بر تقویت قدرت دفاعی اوکراین، همچنین سبب ایجاد شکاف میان جمهوری اسلامی و روسیه میشود؛ چرا که مسکو را وادار خواهد کرد حکومت ایران را تحت فشار قرار دهد تا به قاچاق اسلحه به یمن پایان دهد.
دو سناتور کانادایی با انتشار مقالهای در یکی از پرتیراژترین روزنامههای سراسری کانادا از دولت این کشور خواستند با تروریستی اعلام کردن سپاه پاسداران و اجرای دقیقتر قوانین مهاجرت، به معترضان زندانی در ایران بیشتر کمک کند.
با این که تکتک اعضای ناتو در حال ارسال تسلیحات و سایر کمکها به اوکراین هستند، خود ناتو میگوید که نقشی تدافعی و هماهنگکننده دارد. ناتو هیچ سربازی را به این جنگ نفرستاده و هیچ اقدام مستقیمی علیه روسیه انجام نداده است.
نزدیکی جدید حکومتهای روسیه و ایران از نیازهای تسلیحاتی و اقتصادی آنها به یکدیگر ناشی میشود و هرچند به کمک کامل روسیه به برنامه تسلیحات هستهای حکومت ایران منجر نشده است، اما تا وقتی مسکو بر جنگ اوکراین متمرکز باشد، ادامه خواهد یافت.
در این مقاله آمده است که چالش پیش روی جمهوری اسلامی، ناتوانی آن از برپایی مجدد دیوار سرکوب است.
آیتاللهها «درک متقابل قدیمی میان ایران و اسلام» را نقض کردهاند و شدت سرکوب و تسریع تلاشهای آنها برای محو کردن هویت ایرانی این کشور، اکنون به قدری عمیق شده که ایرانیان را، به عنوان امانتداران فرهنگ و میراث کهنشان، ناگزیر به نبرد برای بقا کرده است.
رئیس یکی از بزرگترین موسسات بانکداری جهان به آمریکا توصیه میکند، با در دست گرفتن رهبری مذاکرات خردمند و سرسختانه، به رهبران چین نشان دهد که مشارکت با غربِ قدرتمند، سودمندتر از همکاری با روسیه، ایران، و کشورهای مشابه است. او مینویسد غرب به رهبری همهجانبه آمریکا نیاز دارد.
هفته گذشته، جمهوری اسلامی محسن شکاری و مجیدرضا رهنورد، دو جوان ۲۳ ساله ایرانی را به دلیل نقش داشتن در جنبش انقلابی جاری در ایران اعدام کرد. تا زمانی که جامعه بینالمللی اقدامی فوری و ملموس علیه رژیم جمهوری اسلامی انجام ندهد، آخرین آنها نخواهند بود.
پروژه «راستیآزمایی» صدای آمریکا که برای مقابله با انتشار اخبار نادرست راهاندازی شده، در گزارشی نادرستی این ادعای مقامات جمهوری اسلامی را که مبارزه با تروریسم تنها بهانهای برای آمریکا برای حمله به افغانستان بود، آشکار کرده است.
دو کارشناس آمریکایی امور ایران با انتشار مقاله مشترکی درباره اعتراضات سراسری در مجله با نفوذ «فارن افرز» به دولت آمریکا توصیه میکنند به معترضان در ایران برای تغییر نظام حاکم کمک کند.
بابی قوش، مفسر سیاسی خبرگزاری بلومبرگ، در مقالهای به مناسبت آغاز سال جدید میلادی مینویسد در سال جدید نگاه خود را روی دو خبر متمرکز خواهد کرد؛ دو خبری که میتوانند به تغییر سوقالجیشی در خاورمیانه منجر شوند: اعتراضات در ایران و انتخابات عمومی در ترکیه.
جمهوری اسلامی خود محصول یک انقلاب است و به نظر می رسد که اکنون از درسهای آن انقلاب استفاده میکند.
تکیه و گرکت اظهار عقیده میکنند که دوران آیتالله خامنهای به سر آمده است زیرا نه دختران جوان و نه چهرههای اساسی حکومت، به «هیبت» نظام یا ابهت قدرت چالشناپذیر آن دیگر اعتقاد ندارند.
با وجود ادعای انهدام ۲۰ پرتابگر هیمارس، روسیه هنوز هیچ مدرکی برای انهدام حتی یکی از آنها هم ارائه نکرده است.
روسیه می گوید همواره روابط خوبی با کشورهای مسلمان داشته است ولی رفتارش با تاتارهای مسلمان شبه جزیره کریمه این ادعا را تایید نمیکند.
مجله پرتیراژ نیویورکر در مقالهای مصور از عکسهای فروغ علایی از ایران امروز، دختران جوان ایران را «نسل اعتراض» لقب میدهد و به نقل از این عکاس مینویسد، این نسل، شجاعتر، بلندهمتتر و عملگراتر از دو نسل قبلی است.
مسیح علینژاد، روزنامهنگار ایرانی، که بیشتر عمرش را صرف پوشاندن موهایش کرده است، امروز آنها را همچون تاجی بر سرش دارد.
بارگذاری بیشتر