در حالی که شرکت مدرنا از سازمان نظارت بر غذا و دارو آمریکا خواسته است دز یادآور واکسن این شرکت را سریعتر تأیید کند، دانشمندان این سازمان اعلام کردند دادهها نشان میدهد دو دز واکسن هنوز میتواند در پیشگیری از بیماری وخیم و مرگ مؤثر باشد.
رئیس مؤسسه تحقیقات واکسن و سرمسازی رازی دلیل «زمینگیر شدن» شرکتهای تولیدکننده واکسن داخلی را حجم بالای واردات دانست.
کرونا در ایران طی ۲۴ ساعت منتهی به ظهر روز سهشنبه ۲۰ مهر، جان ۲۱۳ شهروند دیگر را گرفت. بر اساس برخی از گزارشها، موج ششم کرونا هفته اول آبان ماه ایران را فرا میگیرد.
وزارت بهداشت ایران از ۱۸ مهر تا ۱۹ مهر، ۱۳ هزار و ۵۰۴ بیمار جدید مبتلا به کووید-۱۹ در کشور را تأیید کرد. همچنین در این ۲۴ ساعت، ۲۷۶ بیمار دیگر جان خود را از دست دادند و مجموع جانباختگان کرونا به ۱۲۲ هزار و ۸۶۸ نفر رسید.
دریافت مجوز برای این داروی خوراکی که با همکاری شرکت «ریجبک بیوتراپیوتیکس» تهیه شده، می تواند در درمان بالینی کرونا نقش بسیار مهمی داشته باشد، چرا که استفاده از قرص سادهتر و در خانه قابل مصرف است.
نویسندگان این نامه میگویند که به دلیل مخالفت با پذیرش امضای تعهدنامهای مبنی بر «عدم شکایت از مقام رهبری و مسئولان قضایی و اجرایی» برای مدت بیش از ۳۳ روز در سلولهای امنیتی حفاظت اطلاعات قوه قضائیه تحت فشار روحی و روانی قرار گرفتهاند.
◾ بنا بر یک پژوهش جدید که نتایج آن در مجله پزشکی «لنست» منتشر شده است، شمار مبتلایان به افسردگی و اضطراب در یک سال گذشته میلیونها نفر بیشتر از رقم پیشبینی شده بود.
نتایج یک مطالعه منتشر شده در مجله پزشکی «پدیتریکس» نشان داده است که در طول ۱۵ ماه همهگیری کرونا، بیش از ۱۲۰ هزار کودک در آمریکا، والدین یا مراقب های خود را بر اثر ابتلا به کووید-۱۹ از دست دادهاند.
در حالی که رسانههای داخل ایران، کاهش موارد ابتلا و مرگ را برجسته کردهاند، نگرانیها از وقوع موج ششم کمرنگ نشده است
نهادهای نظارتی در ایالات متحده آمریکا ، اتحادیه اروپا و سازمان بهداشت جهانی تأکید کردهاند که مزایای واکسیناسیون با این واکسنها در پیشگیری از ابتلا به کرونا همچنان بیشتر از عوارض جانبی نادر آن است.
دکتر کالینز طی ماههای گذشته تلاش زیادی را برای واکسیناسیون گسترده مردم در سطح کشور انجام داده و بارها به افرادی که نسبت به موثر بودن واکسنهای مورد استفاده در آمریکا شک داشتند توصیه کرده بود هرچه زودتر واکسنهای موجود را استفاده کنند تا از سرایت بیشتر این بیماری و سویه جدید آن جلوگیری شود.
وزارت بهداشت سوئد نیز واکسن فایزر را برای استفاده در کودکان ۱۲ تا ۱۵ سال تأیید کرد و گفت دادههای این واکسن در این گروه سنی بیشتر از واکسن مدرنا است.
از متن: در حالی که واکسیناسیون کودکان دوازده تا هفده ساله در ایران آغاز شده است، بسیاری از والدین در مورد عوارض جانبی واکسنی که به فرزندشان تزریق میشود ابراز نگرانی کردهاند.
حدود ۳۷ درصد از جمعیت ۹.۴ میلیون نفری اسرائیل دز یادآور دریافت کردهاند. شمار بیماران مبتلا به کووید-۱۹ که در وضعیت وخیم به سر میبرند کاهش یافته است و تعداد موارد روزانه ابتلا نیز که ماه گذشته از ۱۰ هزار نفر عبور کرده بود به زیر ۴ هزار نفر رسید.
آمار سازمان بهداشت جهانی نشان میدهد در ایران به ازای هر ۱۰ هزار نفر جمعیت، تنها ۱۱.۷ پزشک فعالیت میکنند. این در حالی است که در کشورهای توسعهیافته، این رقم ۳۰ تا ۴۰ پزشک به ازای هر ۱۰ هزار نفر است.
کالیفرنیا اولین ایالت در آمریکا خواهد بود که واکسیناسیون کرونا را برای حضور کودکان در مدارس دولتی و خصوصی الزامی میکند. این فرمان میتواند میلیونها کودک را در برگیرد.
نرخ تلفات در ماههای اخیر با توجه به شمار بالای افراد واکسینه نشدهای که در معرض گونه بسیار مسری دلتا قرار گرفتهاند، افزایش چشمگیری داشته است.
در حالی که وزیر بهداشت ایران هفته گذشته گفته بود واکسن فایزر «به تعداد بسیار محدود» برای تزریق به مادران باردار وارد کشور میشود، مرکز روابط عمومی وزارت بهداشت از منتفی شدن واردات فایزر برای این گروه خبر داد.
فایزر اعلام کرد آزمایشهای میانی تا نهایی بالینی داروی جدید خود را بر روی حداکثر ۲۶۶۰ داوطلب بزرگسال ۱۸ ساله به بالا انجام خواهد داد. این افراد کسانی هستند که در محل سکونت آنها یک فرد مبتلا به عوارض بیماری کووید۱۹ زندگی میکند.
وزارت دفاع جمهوری اسلامی ایران برای انجام فاز سوم آزمایشهای بالینی واکسن فخرا، این واکسن را در پایگاههای سیار به داوطلبان تزریق میکند.
آقای بایدن از افراد واجد شرایط خواست در اسرع وقت دزهای سوم خود را دریافت کنند و آمریکاییهایی که واکسن نزدهاند را به دریافت دز نخست خود تشویق کرد.
رئیس سازمان پدافند غیرعامل نسبت به امکان بروز موج جدید پاندمی در کشور هشدار داده است.
کارشناسان معتقدند تعلل مسئولان جمهوری اسلامی در وارد کردن واکسن های معتبر بین المللی و تاکید بر لزوم استفاده از واکسنهای داخلی، از دلایل اصلی افزایش موارد مرگ ناشی از کرونا در ایران است.
جو بایدن، رئیسجمهوری آمریکا، روز چهارشنبه اعلام کرد که ایالات متحده میزان خرید واکسن فایزر را دو برابر خواهد کرد تا هدف تعیین شده برای واکسیناسیون ۷۰ درصد از جمعیت جهان تا سال آینده همین موقع دستیافتنی شود.
وزارت بهداشت ایران از آغاز واکسیناسیون کودکان و نوجوانان ایرانی با واکسن چینی سینوفارم خبر داد.
حیدر محمدی، مدیرکل امور دارو و مواد تحت کنترل سازمان غذا و دارو که روز گذشته از صدور مجوز واردات واکسن فایزر خبر داده بود، گفته است که چنانچه طرف خارجی به وعدهاش عمل کند «واردات آنها را خواهیم داشت.»
بارگذاری بیشتر