این شرکت دادههایی را منتشر کرده است که نشان می دهد دریافت دز یادآور واکسن کرونای تک دزی آنها چند ماه پس از اولین واکسیناسیون، موجب قوی شدن سیستم ایمنی بدن در مقابل ویروس کرونا میشود.
با روی کار آمدن دولت سیزدهم، واردات واکسن سرعت پیدا کرده و مقامات این دولت انگشت اتهام خود را به سوی دولت روحانی گرفتهاند. در همین حال مقامات دولت دوازدهم میگویند واردات واکسن نتیجه رایزنیهای آنها بوده است.
شرکت فایزر میگوید واکسنش برای کودکان ۵ تا ۱۱ ساله بیخطر بوده است. این واکسن در حال حاضر برای تزریق به کودکان بالای ۱۲ سال مجوز مصرف اضطراری و برای ۱۶ سال به بالا، مجوز دائمی دارد.
رئیس مؤسسه ملی سلامت ایالات متحده آمریکا میگوید احتمالا تا چند هفته آینده بیشتر مردم آمریکا واجد شرایط دریافت دز سوم واکسن فایزر خواهند شد.
به گزارش وزارت بهداشت ایران، طی شبانه روز گذشته ۳۵۵ نفر بر اثر کرونا جان خود را از دست دادهاند که یک سوم این آمار به شهروندان ساکن تهران تعلق دارد.
رئیس بخش مراقبتهای ویژه بیمارستان امام رضا مشهد گفت حدود ۲۰ تا ۲۵ درصد مردم ایران تنها یک دوز واکسن را دریافت کردهاند و از مردم خواست تا پروتکلها را رعایت کرده و در مراسم مذهبی و غیرمذهبی شرکت نکنند.
در پی اتمام موجودی واکسن اسپوتنیک روسیه در ایران و بلاتکلیفی افرادی که نوبت دز دومشان رسیده است، وزارت بهداشت تصمیم گرفت به جای واکسن روسی، آسترازنکا را به این افراد تزریق کند.
در حالی که ایالات متحده آمریکا با افزایش موارد ابتلا در پی شیوع گسترده گونه دلتا ویروس کرونا دست به گریبان است، سازمان بهداشت جهانی، گونه جدید «مو» را نیز به فهرست گونههای «قابل توجه» خود اضافه کرده و بر اساس دادههای اولیه، هشدارداده است که این گونه ممکن است در مقابل واکسیناسیون مقاومتر باشد.
شرکت آمریکایی «مدرنا» و شرکت «تاکدا»، توزیعکننده واکسن مدرنا در ژاپن، روز چهارشنبه پس از انجام تحقیقات برای یافتن آلایندههای فولاد ضد زنگ در برخی ویالهای واکسن اعلام کردند که به همراه مقامات ژاپنی، در حال تلاش برای خارج کردن سه بسته واکسن آلوده از چرخه مصرف هستند.
«رمدسیویر» یک داروی ضد ویروس ساخت شرکت آمریکایی «گیلیاد ساینسز» است که با نام تجاری «وکوری» (Veklury) برای مقابله با ویروس ابولا ساخته شد. با آغاز شیوع ویروس کرونا در دنیا، کارخانه تولیدکننده این دارو اعلام کرد با تجویز زودهنگام آن به بیماران، دوره درمان بیماری کاهش پیدا میکند.
سازمان بهداشت جهانی آزمایشهای موسوم به «همبستگی» خود را گسترش داده و بیمارانی را در ششصد بیمارستان از پنجاه و دو کشور جهان برای آزمایش سه داروی جدید کرونا ثبتنام میکند. ایران نیز یکی از کشورهای شرکتکننده در این کارآزماییها است.
در نیمه فروردین ماه، زمانی که حسن روحانی، رئیس جمهوری ایران، در جلسه هیأت دولت از ورود بخش خصوصی به واردات واکسن خبر داد.
سازمان بهداشت جهانی می گوید گونه «دلتا» ویروس کرونا از زمان شناسایی در هند در پاییز گذشته، دستکم به ۸۵ کشور دنیا رسیده است.