این پژوهش توسط محققان دانشگاه جیائو تونگ شانگهای و یک آزمایشگاه بیماریهای عفونی تنفسی در شانگهای انجام شده و خنثیسازی ویروس را پس از تزریق دز سوم سینوفارم با میزان خنثیسازی در مقابل گونه اصلی ویروس (گونهای که از ووهان آمد) مقایسه کرده است.
به نظر میرسد تکیه مقامات مسئول بر سیستم «قرنطینه هوشمند» و پیشبرد واکسیناسیون است و هنوز تصمیمی مبنی بر اعمال محدودیت گرفته نشده است.
مدرنا میگوید که مطالعات آزمایشگاهی آنها نشان داده که تزریق نیم دز واکسن یادآور، میزان «پادتن خنثیکننده» را که قادر به مقابله با امیکرون است، تا ۳۷ برابر در بدن افزایش داده است.
معاون فنی مرکز مدیریت بیماریهای واگیر وزارت بهداشت ایران با اشاره به این که سیستم شناسایی گونههای مختلف کرونا در ایران قوی نیست، گفت: «باید گمان کنیم که شناسایی این مورد امیکرون نوک کوه یخ است.»
در حالی که ستاد ملی مقابله با کرونا در ایران هنوز تصمیم قاطعی در مورد مهار امیکرون نگرفته است، فرمانده عملیاتی ستاد مقابله با کرونا استان تهران خواستار پرهیز از «ازدحامهای خانوادگی و تجمعات» به مناسبت شب یلدا در ایران شد.
از زمان ظهور سویه امیکرون، اسرائیل مرزهای بینالمللی خود را بسته است و شهروندان خارجی اجازه ورود به این کشور را ندارند. همچنین اسرائیلیهای واکسینهشده باید در بدو ورود قرنطینه شوند.
مقامات بهداشتی ایران در آستانه فرا رسیدن شب یلدا بر استفاده از ماسک، پرهیز از تجمع، و حفظ فاصله اجتماعی تاکید کرده و گفتهاند که گیرندگی امیکرون دو تا سه برابر بیش از گونه دلتا است.
جو بایدن، نخستین روزهای کار خود را با هدف غلبه بر دوران تیره همهگیری کرونا آغاز کرد.
کشورهای اروپایی بار دیگر محدودیتهای سختگیرانه را برای مهار کردن موج جدید بیماری کووید-۱۹ که این بار ناشی از گونه بسیار مسری «امیکرون» است، به اجرا در میآورند. این رویکرد موجب اعتراضات گسترده شهروندان اروپایی از پاریس تا بارسلونا شده است.
سازمان بهداشت جهانی، مجوز مصرف اضطراری واکسن ساخته شده توسط شرکت «نواوکس» آمریکا و انستیتو سرم هند را صادر کرد.
در حالی که نگرانیها از شیوع گونه مسری امیکرون ویروس کووید-۱۹ در ایران بالا گرفته است، دبیر کمیته اپیدمیولوژی و پژوهش کمیته علمی کشوری نسبت به دورهمیهای شب یلدا هشدار داد.
در حالی که شماری از مسئولان بهداشتی ایران از افزایش ابتلای دانشآموزان و معلمان به کرونا خبر دادهاند، مقامات وزارت بهداشت وجود هرگونه ارتباط میان این مسئله با بازگشایی مدارس را انکار میکنند.
دادههای موجود نشان میدهند که ۲۰۰ هزار مورد از تلفات ناشی از ابتلا به کووید-۱۹ در آمریکا پس از فراهم شدن واکسن کرونا رخ داده است.
رئیس اداره مراقبت از بیماریهای واگیر وزارت بهداشت ایران ورود گونه امیکرون به ایران را «قطعی» دانسته و گفته است نمونههای مشکوک برای توالییابی به دو آزمایشگاه در کشور فرستاده میشوند.
وزارت بهداشت ایران از روز ۲۳ آذر تا ۲۴ آذر، شناسایی ۲ هزار و ۶۵۱ بیمار جدید مبتلا به کووید-۱۹ را تأیید کرد.
به افرادی که کامل واکسینه نشدهاند تنها توصیه شده است که در مراسم شرکت نکنند، اما به این که آیا شرکتکنندهها ملزم به نشان دادن کارت واکسیناسیون هستند یا خیر اشارهای نشده است.
معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی قزوین میگوید از ۱۰ مهر تا ۲۰ آذر، ۳۸۴ دانشآموز در این استان با علائم حاد تنفسی در بیمارستان بستری شدهاند.
یک روز پس از انتشار خبر رسیدن آمار مرگ و میر کرونا در ایران به زیر ۵۰ نفر در روز در رسانههای کشور، وزارت بهداشت از جان باختن ۶۷ بیمار دیگر طی روزهای ۲۲ آذر تا ۲۳ آذر خبر داد. به این ترتیب آمار رسمی مجموع جانباختگان کرونا در ایران به ۱۳۰ هزار و ۸۳۱ نفر رسید.
به این ترتیب بر اساس آمار ارائه شده از هر ۱۰۰ آمریکایی بالای ۶۵ سال، یک نفر بر اثر ابتلا به کرونا جان خود را از دست داده و از هر ۴۱۵ آمریکایی یک نفر به علت ابتلا به کرونا جان باخته است.
مدیرکل آموزش و پرورش این استان میگوید از والدین خواسته شده است دانش آموزانی را که دارای علائم مشکوک هستند به مدرسه نفرستند.
بسیاری از کارشناسان در مورد ورود گونه جدید امیکرون به کشور و وقوع موج جدید کرونا در بحبوحه بازگشاییها هشدار دادهاند.
در حالی که گونه امیکرون ویروس کرونا در آفریقای جنوبی به سرعت در حال شیوع است، پزشکان میگویند مجبور نیستند کسی را به بیمارستان بفرستند.
فایزر روز چهارشنبه ۱۷ آذر اعلام کرد که دز یادآور واکسن کرونای آنها ممکن است در مقابل گونه جدید امیکرون به اندازه کافی مصونیت ایجاد کند، حتی اگر مصونیت ایجاد شده توسط دو دز اولیه واکسن به طور قابل توجهی کمتر به نظر میرسد.
بازگشایی حضوری مدارس در ایران در حالی صورت گرفته است که ابهامات زیادی پیرامون به اجرا گذاشتن پروتکلهای بهداشتی وجود دارد.
پروفسور سارا گیلبرت میگوید که پیشرفتهای علمی در مبارزه با ویروسهای کشنده نباید به دلیل هزینههای مبارزه با همهگیری کنونی «فراموش شود.»
استاندار تهران میگوید که روزانه ۱۵۰ دانشآموز به این بیماری مبتلا شدهاند و «متوسط جمعیت ابتلای دانشآموزان از متوسط ابتلای عمومی مردم پایینتر است.»
دانشمندان در آفریقای جنوبی اکنون شواهدی در دست دارند که نشان می دهد گونه امیکرون ویروس کرونا بیش از دو برابر سریعتر از گونه دلتا در این کشور شیوع یافته است.
بارگذاری بیشتر