معاون درمان وزارت بهداشت ایران پیشبینی کرد که شدت موج کنونی کمتر از موج قبل باشد و گفت: «اگر در موج قبلی یک میلیون ابتلا داشتیم، موارد ابتلا در موج جدید، ۲۰۰ هزار نفر خواهد بود.»
براساس مطلبی که در روزنامه جروزالمپست، منتشر شده است، محققان در استرالیا و لوکزامبورگ، طی بررسیها دریافتند که یکی از اثرات عصبی طولانیمدت ویروس کووید، «مه مغزی» است.
افزایش موارد ابتلا به کرونا درحالی از روز گذشته، چهار رقمی شدهاست که کارشناسان بازگشت حجاج و دیگر گردهماییهای مذهبی پیشرو را تهدیدی برای افزایش نرخ ابتلا عنوان کردهاند.
بنا بر تازهترین آمار ارائه شده از سوی وزارت بهداشت در ایران در ۲۴ ساعت منتهی به روز دوشنبه ۱۳ تیر، هشت تن دیگر جان خود را بر اثر ابتلا به کووید-۱۹ از دست دادند و شمار مبتلایان به کرونا دوباره چهار رقمی شد و به هزار و هفت نفر رسید.
طی ۲۴ ساعت گذشته شش بیمار مبتلا به کرونا در ایران جان خود را از دست دادند؛ همزمان دبیر کمیته اپیدمیولوژی کووید-۱۹ میگوید کرونا طی روزهای اخیر روندی افزایشی داشته و احتمال دارد تعداد جانباختگان «دو رقمی» شود.
موارد ابتلا و بستری کرونا در کشور در روزهای اخیر و بر اساس آمار رسمی وزارت بهداشت ایران افزایش یافته است. این در حالی است که رئیس کمیته کشوری همهگیری کرونا میگوید زائران حج و عتبات ممکن است «عامل بیماریزای کرونا» باشند.
رئیس مرکز مدیریت بیماریهای واگیر وزارت بهداشت گفت زیرمجموعه BA.۵ امیکرون در کشور رو به افزایش است. این همان زیرمجموعهای است که منجر به افزایش موارد ابتلا در اروپا و آمریکا شده است.
سازمان جهانی بهداشت اعلام کرد که انتظار میرود در تابستان امسال اروپا دوباره با «شیوع گسترده ویروس کووید نوزده» مواجه شود. این سازمان از کشورهای اروپایی خواست تا با توجه به «سه برابر شدن موارد ابتلا در ماه گذشته» بر شیوع این بیماری، نظارتی بیشتر اعمال کنند.
واکسن «پاستوکووک» تولید شده توسط انستیتو پاستور، به عنوان دز یادآور تمامی واکسنها مجوز گرفته است
در حالی که عدهای از کارشناسان در ایران نسبت به افزایش موارد ابتلا به کرونا هشدار دادهاند، سخنگوی ستاد ملی مقابله با کرونا توصیه استفاده از ماسک را بهروزرسانی کرد و همچنین خواستار تزریق دز یادآور واکسن به افراد بالای ۱۲ سال شد.
دو شهر بزرگ پکن و شانگهای از ماه مارس تا مه، محدودیتهایی را برای پیشگیری از شیوع امیکرون اعمال کردند.
پژوهشگران از دادههای ۱۸۵ کشور استفاده کردند و دریافتند که واکسنها از ۴.۲ میلیون مرگ ناشی از کووید-۱۹ در هند، ۱.۹ میلیون مرگ در آمریکا، یک میلیون مرگ در برزیل و ۵۰۷ هزار مورد مرگ در بریتانیا پیشگیری کردند.
روند تزریق واکسن به کودکان زیر پنج سال در آمریکا با حضور جو بایدن، رئیسجمهوری آمریکا، در یک کلینیک واکسیناسیون آغاز شد. در حال حاضر، همه مردم آمریکا واجد شرایط دریافت واکسن کووید-۱۹ هستند.
یافتههای جدید نشان میدهد افرادی که به نسخه اولیه امیکرون مبتلا شدهاند ممکن است در برابر ابتلای مجدد با واریانتهای جدیدتر آسیبپذیر باشند، حتی اگر واکسینه شده باشند و دز یادآور زده باشند.
تاکنون کمتر از ۴۰ درصد از کودکان آمریکایی ۵ تا ۱۱ ساله دستکم یک دز واکسن کرونا را تزریق کردهاند.
این نهاد بهداشتی آمریکا حدود ۲۳۵ نقطه جهان را تحت نظر دارد و تا روز گذشته، ۱۱۵ مکان مسافرتی در سطح ۳ خطر این مرکز قرار داشت.
به گزارش رسانههای داخل ایران، ۶ هزار و ۵۰۰ نفر که واکسن برکت دریافت کردهاند مجبور به تزریق دوباره با یکی از واکسنهای مورد تأیید در عربستان سعودی شدند.
مقامات پکن روز شنبه گفتند که ۶۱ مورد جدید مشاهده شده در این شهر در روز جمعه به میکدهای رفته بودند و یا با آن ارتباط داشتند.
ایالات متحده، ارائه تست منفی بیماری کووید جهت ورود به خاک این کشور را از روز یکشنبه لغو میکند، تصمیمی که احتمالاً با آغاز فصل سفرهای تابستانی و البته فشار لابیهای خطوط هوایی و صنعت توریستی، اتخاذ شده است
اوفک روز جمعه با انتشار بیانیهای اعلام کرد انجام برخی از تراکنشهای و فعالیتهای مرتبط با همهگیری کووید-١٩ با ایران که پیرو «مقررات معاملات و تحریمهای ایران» ممنوع شدهاند، به طور موقتی تا ساعت ١٢:٠١ بامداد ١٧ ژوئن ٢٠٢٣ به وقت ساحل شرقی ایالات متحده مجاز هستند.
پس از اینکه سازمان بهداشت جهانی اعلام کرد تحقیقات بیشتری در مورد احتمال وقوع حادثه آزمایشگاهی برای یافتن منشاء کرونا لازم است، چین این موضوع را «دروغی با انگیزه سیاسی» خواند.
سخنگوی «گوی» به خبرنگار صدای آمریکا گفت که از ماه آوریل ۲۰۲۱ تا ۲۰۲۲، ایران هر ماه یک محموله واکسن دریافت کرده است.
مایکل رایان، مدیر برنامههای اضطراری سازمان بهداشت، جهانی روز چهارشنبه در یک نشست ویدئویی گفت این نهاد بهداشتی به هیچ اطلاعات دیگری فرای اعدادی که رسانههای دولتی به طور عمومی گزارش دادهاند، دسترسی ندارد.
خبر به صفر رسیدن آمار فوتیهای کرونا در ایران با واکنشهای متفاوتی همراه شد. برخی، کمکاری حکومت در خرید به موقع واکسن که منجر به از دست رفتن جان هزاران نفر شد را یادآوری کردند.
خدمات کامل اتوبوس و مترو در شانگهای از روز چهارشنبه از سر گرفته شد. با این حال، بیش از نیم میلیون نفر در این شهر ۲۵ میلیونی همچنان در قرنطینه یا در مناطق کنترلشده باقی میمانند؛ چرا که هنوز مواردی از ابتلا به کرونا ثبت میشود.
بهرام عیناللهی، وزیر بهداشت ایران، اخیرا در حاشیه هفتاد و پنجمین مجمع جهانی بهداشت در ژنو به دبیر کل سازمان بهداشت جهانی گفت که ایران کرونا را مهار کرده است.
در حالیکه ویروس کرونا در اکثر کشورهای دنیا تحت کنترل درآمده است، در کره شمالی این ویروس به چالش بزرگی برای مردم و مقامات کمونیستی این کشور، تبدیل شده است.
اطلاعات منتشر شده توسط پکن نشان میدهد کره شمالی، ماهها پیش از تأیید اولین مورد ابتلا به کووید-۱۹، میلیونها ماسک، هزار دستگاه تنفس مصنوعی و احتمالاً واکسن از چین وارد کرده بود.
وزارت بهداشت ایران درحالی مردم را تشویق به دریافت دز چهارم میکند که نتایج مطالعات ایمنی و اثربخشی چهار دز واکسن برای تمامی گروههای سنی به ویژه با واکسنهای ایرانی نیز در اختیار کارشناسان قرار نگرفته است.
یک مطالعه کوچک جدید که در آلمان انجام شده است، نشان میدهد خطر انتقال ویروس کرونا در باشگاههای ورزشی چندین برابر بیشتر از دیگر مکانهای عمومی است.
این گزارش ۳۷ صفحهای که توسط سو گری، یکی از کارمندان ارشد دولت بریتانیا تهیه شده است شامل عکسهایی از آقای جانسون در جشن تولدی است که به افتخار او برگزار شده بود.
انتشار گزارشی درباره قیمت تمام شده واکسنهای ایرانی کرونا پرسشهایی را در زمینه توجیه اقتصادی تولید این واکسنها در ایران به وجود آورده است.
مدیر گروه بیماریهای عفونی دانشگاه علوم پزشکی تهران وضعیت شیوع کرونا در ایران را «ناپایدار» توصیف کرده است.
قرنطینه شانگهای از ابتدای ماه آوریل ضربه اقتصادی سنگینی به این پرجمعیتترین شهر چین وارد آورده و بحثهایی را در مورد پایداری رویکرد این کشور موسوم به «کووید صفر» ایجاد کرده است.
هر چند شمار مبتلایان ثبت شده برای هر دو نوع در حال حاضر زیاد نیست، کارشناسان بر این باورند که تعداد موارد واقعی بسیار بیشتر است.
کره شمالی روز شنبه و برای پنجمین روز متوالی ابتلای بیش از ۲۰۰ هزار بیمار جدید را که گفته میشود به «تب شدید» دچار هستند، تأیید کرد.
بارگذاری بیشتر