سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی کرمان گفته است که شمار بیماران بستری در بیمارستانهای استان کرمان به ۳۱۷ نفر رسیده و شمار بیماران روزانه «به طور چشمگیری» افزایش پیدا کرده و به ۹۰ مورد در روز رسیده است.
کارکنان بهداشت محلی در برخی از شهرهای چین وارد خانه مردمی که در قرنطینه هستند می شوند و حیوانات خانگی آنها را میکشند. این موضوع خشم بسیاری از کابران شبکههای اجتماعی را برانگیخته است.
در حال حاضر، ۲۶ شهر کشور در وضعیت قرمز (بسیار پرخطر) ، ۸۷ شهر در وضعیت نارنجی (پرخطر) ، ۲۲۲ شهر در وضعیت زرد (خطر متوسط) و ۱۱۳ شهر در وضعیت آبی قرار دارند.
در حالی که بیشتر کودکان مبتلا به کرونا علائم خفیفی از بیماری نشان می دهند، کارشناسان میگویند واکسن میتواند از بسیاری از موارد ابتلا، بستری شدن در بیمارستان، و همچنین اختلال در تحصیل پیشگیری کند.
اپلیکیشن ماسک که روند شیوع کرونا در کشور را رصد میکند گزارش داده است که ۳۳ شهر در وضعیت قرمز، ۹۵ شهر در وضعیت نارنجی، ۲۲۰ شهر در وضعیت زرد، و ۱۰۰ شهر نیز در وضعیت آبی قرار دارند.
سازمان بهداشت جهانی روز چهارشنبه ۱۹ آبان گزارش داد که مرگ و میر ناشی از ویروس کرونا در اروپا در هفته گذشته ۱۰ درصد افزایش یافته، و این تنها منطقه در جهان است که هم موارد ابتلا و هم تلفات ناشی از آن در آن به طور پیوسته در حال افزایش است.
برخی کارشناسان نگران هستند که ورود قرصهای فایزر و مِرک به بازار، به مانع دیگری در راه پیشبرد کارزار واکسیناسیون در آمریکا تبدیل شود.
گروهی از کارمندان و کارگران کارفرمایان بزرگ در چندین شهر آمریکا با برگزاری تظاهرات اعتراضی، واکسیناسیون اجباری را مغایر آزادیهای فردی تصریحشده در قانون اساسی آمریکا دانستند.
واکسن برکت مجوز کمیته اخلاق در پژوهش را برای آزمایش در گروه سنی ۱۲ تا ۱۸ سال کسب کرد. در این کارآزمایی بالینی، یک گروه واکسن سینوفارم و یک گروه واکسن برکت دریافت خواهند کرد. چنین آزمایشی تاکنون در مطالعات بزرگ واکسن کرونا در دنیا انجام نشده است.
با وجود هشدارها در مورد وقوع موج ششم کرونا در ایران، در برنامه بازگشایی تمامی مدارس در اول آذر ماه تغییری ایجاد نشده و سخنگوی وزارت آموزش و پرورش از توافق نهایی با وزارت بهداشت برای حضوری شدن مدارس خبر داده است.
در آمریکا، در حالی که تلاش دولت فدرال برای واکسینه کردن عده بیشتری از مردم ادامه دارد، قوانین الزام واکسیناسیون برای کارمندان آمریکایی اعلام شد. این قوانین ۸۴ میلیون نفر را که برای شرکتهای متوسط تا بزرگ کار میکنند، در بر میگیرد.
سازمان بهداشت جهانی روز چهارشنبه ۱۲ آبان گزارش داد که تعداد موارد کرونا در اروپا برای پنجمین هفته متوالی افزایش یافته است. بنا بر این گزارش، اروپا تنها منطقه در جهان است که همچنان شاهد افزایش بیماری کووید-۱۹ است.
مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری آمریکا پس از بررسی تعداد زیادی از مطالعات تحقیقاتی و دادههای منتشر نشده خود، برای نخستینبار گزارشی را منتشر کرد که در آن ایمنی حاصل از واکسیناسیون با ایمنی طبیعی پس از ابتلا به کرونا مقایسه شده است.
این تصمیم راه را برای ارسال این واکسن به کشورهای فقیر دنیا هموار و سفر به کشورهای خارجی را برای میلیونها هندی که این واکسن را زدهاند، آسان میکند.
مقامهای حوزه بهداشت و سلامت آمریکا روز سه شنبه با تایید مناسب بودن استفاده از واکسن فایزر برای کودکان بین ۵ تا ۱۱ ساله، مرحله جدیدی را در عملیات ایمن سازی عمومی در برابر ویروس کرونا آغاز کردند.
وزارت بهداشت ایران از روز ۱۱ آبان تا ۱۲ آبان، شناسایی ۱۰ هزار و ۳۶۳ بیمار جدید مبتلا به کووید-۱۹ را تأیید کرد.
بنا بر یک مطالعه جدید در دنیای واقعی که نتایج آن روز سه شنبه ۱۱ آبان در شبکه دسترسی آزاد مجله انجمن پزشکی «جاما» منتشر شده، واکسن کرونای یک دزی جانسون اند جانسون، در مقابل بیماری کووید-۱۹ تقریباً ۷۴ درصد مصونیت ایجاد می کند.
یک نظرسنجی نشان داده است که ۵۷ درصد از مردم ایران «به هیچ وجه» حاضر به واکسینه کردن کودکانشان با واکسنهای موجود در کشور نیستند.
ناظران بهداشتی آمریکا تصمیمگیری در مورد اجازه استفاده از واکسن مدرنا در میان گروه سنی ۱۲ تا ۱۷ سال به تعویق انداختند.
در حال حاضر، ۲۲ شهر کشور در وضعیت قرمز (بسیار پرخطر) ، ۱۱۴ شهر در وضعیت نارنجی (پرخطر) ، ۲۰۱ شهر در وضعیت زرد و ۱۱۱ شهر در وضعیت آبی قرار دارند.
برای انبار کردن و نگهداری این واکسن، که در مقایسه با واکسنهای کنونی از فناوری متفاوتی بهره میبرد، به دمای بسیار پایین نیازی نیست و همین امر میتواند در افزایش عرضه آن در کشورهای فقیرتر سراسر جهان مؤثر باشد.
بحران کرونا کمتر از دو سال پیش آغاز شد و نه تنها کشورهای فقیر، بلکه کشورهای ثروتمند را نیز که نظامهای مراقبتهای بهداشتی و درمانی درجه یک داشتند، از پا در آورد.
در حالی که قرار است تمامی مدارس از آذرماه باز شوند، وزارت بهداشت ایران هنوز برنامهای برای واکسیناسیون کودکان زیر ۱۲ سال ندارد.
همین چهار ماه پیش بود که شمار مرگ و میر ناشی از کرونا از مرز ۴ میلیون نفر گذشت.
سازمان بهداشت جهانی در یک نامه سرگشاده از سران کشورهای شرکتکننده در نشست گروه ۲۰ در رم خواست که ذخایر واکسن کرونا را برای فقیرترین افراد جهان افزایش دهند، از دسترسی همه آنها به واکسن مطمئن شوند، و کشورهای کم درآمد و با درآمد متوسط را به هر نحو ممکن در ریشهکنی کووید-۱۹ حمایت کنند.
با آماده شدن آمریکا برای واکسینه کردن کودکان ۵ تا ۱۱ ساله در برابر ویروس کرونا، شرکتهای فایزر و بیوانتک اعلام کردند که تا پایان ماه آوریل آینده، ۵۰ میلیون دز واکسن دیگر به دولت آمریکا تحویل خواهند داد.
بارگذاری بیشتر