لینکهای قابل دسترسی

خبر فوری
یکشنبه ۴ آذر ۱۴۰۳ ایران ۰۲:۵۱

افزایش دوباره موارد ابتلا به کرونا در چین؛ پکن قرص فایزر را به پروتکل درمانی خود اضافه کرد


چین در پی آن چه از آن به عنوان «بزرگترین شیوع ویروس» از روزهای آغاز همه‌گیری یاد می‌شود، دستورالعمل‌های مربوط به کنترل کرونا در کشور را مورد بازنگری قرار داده و تصمیم گرفته است تا از قرص‌های ضد ویروسی ساخته شده توسط شرکت‌فایزر استفاده کند.

ناظران چینی ماه گذشته، قرص ضدویروسی «پاکسلوید» شرکت فایزر را برای مصرف اضطراری تأیید کردند و حالا آن را به پروتکل درمانی خود نیز افزوده‌اند.

مقامات چینی در پی افزایش موارد ابتلا، سیاست‌های درمانی خود را تغییر داده‌اند.

در حال حاضر، افرادی که تست کرونای آنها مثبت می‌شود و تنها علائم خفیف دارند در بیمارستان بستری نمی‌شوند اما باید قرنطینه شوند.

کمیسیون بهداشت چین همچنین دوره قرنطینه را برای بیمارانی که از مراکز قرنطینه و یا بیمارستان مرخص می‌شوند کوتاه‌تر کرده است.

در عین حال، استفاده از تست‌های سریع کرونا در خانه مورد تأیید قرار گرفته است.

چین در حال حاضر با بزرگترین افزایش موارد ابتلا از زمان ظهور ویروس در ووهان روبرو است.

رویکرد چین در مقابله با کرونا، سختگیری و نگه داشتن موارد ابتلا روی صفر بوده است.

دو شرکت فایزر و مرک مجوز تولید بدون حق امتیاز قرص‌های کرونای خود را با سازمان غیرانتفاعی «مدیسنز پتنت پول» (Medicines Patent Pool) وابسته به سازمان ملل متحد به اشتراک گذاشته‌اند؛ کاری که برای هیچ یک از واکسن‌های کرونا انجام نشد.

روابط عمومی «مدیسینز پتنت پول» پیشتر به سارا دهقان خبرنگار صدای آمریکا گفته بود: «این قرص‌ها از طریق شرکای تولید ژنریک منتخب ما، که عمدتا در هند مستقر هستند، در ایران توزیع خواهند شد.»

با این حال، چندی پیش اعلام شد که کمیته علمی کووید-۱۹ ایران به داروی شرکت مرک به دلیل «نبود شواهد کافی علمی» مجوز مصرف نداده است.

سازمان بهداشت جهانی قرص «مولنوپیراویر» شرکت مرک را برای مبتلایان آسیب‌پذیری که در خطر بستری شدن در بیمارستان قرار دارند مجاز دانسته است.

XS
SM
MD
LG