شرکت «مرک» از توافق با صندوق کودکان سازمان ملل متحد، یونیسف خبر داد که بر اساس آن مرک ۳ میلیون دوره درمانی از قرصهای ضد کرونای خود را در اختیار این نهاد قرار میدهد تا در میان صد کشور با درآمد کم و یا متوسط توزیع شود.
قرص «مولنوپیراویر» در ماه دسامبر از سازمان نظارت بر غذا و داروی آمریکا مجوز گرفت و پس از آن، کشورهای هند، مکزیک، و بریتانیا آن را تأیید کردند. بسیاری از کشورها قراردادهای تأمین این دارو را با مرک امضا کردهاند.
شرکت مرک در ماه ژانویه گفت که انتظار دارد مولنوپیراویر در برابر امیکرون نیز مؤثر باشد.
قرص «مولنوپیراویر» در ماه دسامبر از سازمان نظارت بر غذا و داروی آمریکا مجوز گرفت و پس از آن، کشورهای هند، مکزیک، و بریتانیا آن را تأیید کردند
به گزارش واشنگتن پست، کشورهای ثروتمندتر، بخش عمدهای از قرصهای ضد کرونای تولید مرک و فایزر را خریداری کردهاند که انتظار می رود در نیمه اول سال جاری میلادی در دسترس قرار گیرند.
سازمان بهداشت جهانی در گزارشی که چندی پیش منتشر کرد نسبت به «خطر بالای کمبود» قرص پکسلووید تولید شرکت فایزر برای کشورهای کمدرآمد تا زمانی که نسخه ژنریک در دسترس نباشد هشدار داد.
دو شرکت فایزر و مرک توافق کردهاند که مجوز تولید بدون حق امتیاز قرصهای خود را با سازمان غیرانتفاعی «مدیسنز پتنت پول» (Medicines Patent Pool) وابسته به سازمان ملل متحد و همچنین با برخی از تولیدکنندگان به اشتراک بگذارند؛ کاری که برای هیچ یک از واکسنهای کرونا انجام نشد.
روابط عمومی «مدیسینز پتنت پول» به سارا دهقان خبرنگار صدای آمریکا گفت: «این قرصها از طریق شرکای تولید ژنریک منتخب ما، که عمدتا در هند مستقر هستند، در ایران توزیع خواهند شد.»
قرص مولنوپیراویر، ساخت شرکت مرک، به صورت روزانه و کوتاه مدت پس از تشخیص ویروس تجویز میشود تا از بروز علائم وخیمتر پیشگیری کند.