وزیر آموزش و پرورش دولت ابراهیم رئیسی گفت دولت سیزدهم برای برآورده کردن انتظارات فرهنگیان در اجرای نظام رتبهبندی معلمان «مصمم» است. اظهارنظر یوسف نوری از سوی شورای هماهنگی تشکلهای صنفی معلمان ایران «سخنان تکراری» توصیف شده است.
این شورای صنفی در واکنش به سخنان وزیر آموزش و پرورش تأکید کرده است که «تغییر در معیشت معلمان باید عینی اتفاق بیافتد و نه با وعدههای تکراری.»
به گزارش ایرنا در روز جمعه ۱۵ بهمن، یوسف نوری وزیر آموزش و پرورش با بیان این که نظام رتبهبندی فرهنگیان ایران «به دلایل مختلفی» با مانعهایی روبهرو شده، «تأمین نکردن اعتبار پایدار» را یکی از این دلایل برای اجرایی کردن آن در سال جاری برشمرد و گفت در هفته پیش رو، جلسهای برای رفع ایرادات آن برگزار خواهد شد.
او بخش دیگری از موانع را به «ناقص بودن لایحه» دولت حسن روحانی مربوط دانست و با تأکید بر مصمم بودن دولت برای برطرف کردن چالشهای موجود «در اسرع وقت»، افزود: «در نخستین گام برای اجرای نظام رتبهبندی فرهنگیان در سال آینده ۲۵ هزار میلیارد تومان اعتبار پایدار» پیشبینی شده است و «قطعا در سال آینده اجرا خواهد شد.»
لایحه رتبهبندی معلمان که پس از فراز و نشیب ۱۰ ساله اخیرا در مجلس شورای اسلامی تصویب شد، از سوی شورای نگهبان برای رفع ابهاماتی که مهمترین آن بار مالی لایحه و مغایرت با اصل ۷۵ قانون اساسی عنوان شده، به مجلس برگردانده شده است.
این لایحه که در روزهای پایانی دولت دوازدهم به مجلس ارائه شد، مطالبه محوری فرهنگیان ایران است که به طور مداوم اعتراض و اعتصاب میکنند.
فعالان صنفی معلمان مصوبه کنونی مجلس شورای اسلامی را یک «سرهمبندی» دانستهاند که «مورد تایید معلمان و تشکلهای صنفی فرهنگیان نیست» و گفتهاند «تجمعات سراسری معلمان ادامه خواهد داشت.»