حواشی مرتبط با واگذاری اموال و داراییهای دولتی همچنان در ایران ادامه دارد. این طرح که از آن با عنوان «مولدسازی» یاد میکنند با انتقادات زیادی همراه شده است.
حسین قربانزاده، رئیس سازمان خصوصیسازی، سهشنبه در جریان یک مناظره زنده تلویزیونی با احمد علیرضا بیگی، نماینده تبریز در مجلس شورای اسلامی، برنامه را ترک کرد. این موضوع بازتاب گستردهای در شبکههای اجتماعی داشت و با واکنشهای متفاوتی از سوی کاربران ایرانی همراه بود، تا جایی که حسین قربانزاده ناچار به بیان توضیحاتی در این رابطه شد.
رئیس سازمان خصوصیسازی اشاره به اینکه تهیهکنندگان برنامه «پایش» او را در جریان حضور مهمان دیگر برنامه قرار نداده بودند، به شدت از صدا و سیما انتقاد کرد.
حسین قربانزاده در ادامه افزود که قرار بود او تنها مهمان برنامه باشد و به پرسشهای مجری درباره مولدسازی پاسخ دهد و حضور نماینده تبریز در چهارچوب یک مناظره تلویزیونی غیرمنتظره بود.
به گفته رئیس سازمان خصوصیسازی، او با شناختی که از احمد علیرضا بیگی داشت از ابتدا نمیخواست در برنامه شرکت کند ولی به اصرار تهیهکنندگان در مناظره شرکت کرد.
احمد علیرضا بیگی از منتقدان طرح مولدسازی است و در همین برنامه به شدت از عدم آگاهیرسانی متولیان و غیرشفاف بودن این فرآیند انتقاد کرد.
این نماینده مجلس با زیر سؤال بردن صلاحیت کمیته هفت نفرهای که مسئول اجرای طرح هستند، گفت که اصلا مشخص نیست این کمیته چه برنامهای دارد.
حسین باقرزاده که قادر به پاسخگویی به پرسشهای طرف مقابل نبود و در موقعیت دشواری قرار داشت، در نهایت برنامه را به نشانه اعتراض ترک کرد.
او بدون اشاره به موارد مطرح شده در این برنامه و اظهارات نماینده تبریز، رفتار «غیرحرفهای» و «توهینآمیز» صدا وسیما را دلیل ترک این برنامه تلویزیونی دانست.
مصوبه شورای عالی هماهنگی اقتصادی سران قوای جمهوری اسلامی مبنی بر «مولدسازی داراییهای دولت» موجی از واکنشها و انتقادها را به دنبال داشته است.
فروش اموال «مازاد» دولت با با تأیید علی خامنهای، رهبر جمهوری اسلامی و با «هدف جبران کسری بودجه» صورت میگیرد.
این شورا در جلسه شصتوهفتم خود مصوب کرد که داراییها و اموال مازاد دولت، تحتنظر هیئت عالی مولدسازی واگذار شود. اعضای این هیئت هفت نفره شامل محمد مخبر معاون اول رئیس جمهوری، احسان خاندوزی وزیر امور اقتصادی و دارایی، احمد وحیدی وزیر کشور، مهرداد بذرپاش وزیر راه و شهرسازی، مسعود میرکاظمی رئیس سازمان برنامه و بودجه، یک نماینده از طرف رئیس مجلس شورای اسلامی، و یک نماینده از طرف رئیس قوه قضائیه است.
دبیرخانه و مجری مصوبات این هیئت وزارت امور اقتصادی و دارایی است که با تفویض وزیر اقتصاد، سازمان خصوصیسازی مسئول تشکیل دبیرخانه شده است.
این مصوبه که با تایید علی خامنهای به اجرا درآمده با مخالفت گسترده مردمی روبرو شده و شاهزاده رضا پهلوی آن را اختصاصیسازی اموال و سرمایههای مردم ایران نامیده است.