حواشی اکران سینمایی «هزار و یک روز» در آمریکا همچنان ادامه دارد و نمایش این فیلم با حضور پرویز پرستویی در جنوب کالیفرنیا با اعتراض گروهی از ایرانیان ساکن این منطقه مواجه شده است.
پرویز پرستویی که چهره اصلی این اثر به کارگردانی حبیب احمدزاده است، برای شرکت در این مجموعه برنامهها به آمریکا سفر کرده، و همراه با تعدادی از دستاندرکاران فیلم پس از اکران آن، به پرسشهای حاضرین پاسخ میدهد.
در مراسم نمایش فیلم در لُسآنجلس تعدادی از ایرانیان با گردهمایی مقابل سینما، ضمن انتقاد از روابط پرویز پرستویی با برخی مقامات و مسئولین حکومت ایران، به حضور او در آمریکا اعتراض کردند.
منتقدین با در دست داشتن تصاویر دو نفره پرویز پرستویی با قاسم سلیمانی، از فرماندهان کشته شده سپاه قدس، به شدت از سکوت او در قبال کشتار معترضان آبان ۹۸ انتقاد کردند.
برخی از آنها از پرویز پرستویی پرسیدند که چرا علیرغم فعالیتهای اجتماعی و خیرخواهانه خود، هیچ اشارهای به جنایات جمهوری اسلامی و نقض حقوق بشر در ایران نمیکند.
علی ابراهیمزاده یکی از معترضینی بود که در برنامه لس آنجلس، به نقل از محبوبه رمضانی، مادر پژمان قلیپور از قربانیان آبان ۹۸ از پرویز پرستویی پرسید که چرا او «صبح تا شب از بچههای غزه میگوید، اما یک بار نشد که صدای مادران دادخواه آبان باشد.»
پرویز پرستویی نیز در پاسخ به این پرسش و برخی انتقادات دیگری که مطرح شد، توضیحاتی داد و گفت که «امیدوار است در هیچ جای جهان قطره خونی ریخته نشود.»
حضور برخی هنرمندان و چهرههای ایرانی سرشناس ساکن لسآنجلس در این برنامه نیز با واکنشهای متفاوتی مواجه شد و انتقاداتی را نسبت این افراد به همراه داشت.
اما حواشی اکران فیلم در آناهایم کالیفرنیا نیز ادامه داشت و معترضین جمعه شب با برگزاری گردهمایی مشابهی، به حضور پرویز پرستویی اعتراض کردند.
سام رجبی یکی از این معترضینی بود که در محوطه داخلی سینما با پرویز پرستویی مواجه شد و از این هنرمند ایرانی درباره رابطه او با قاسم سلیمانی پرسید.
در تصاویری که توسط تلفن همراه سام رجبی ضبط شده است، در پایان گفتوگوی کوتاه طرفین، پرویز پرستویی به این معترض ایرانی حمله میکند و گوشی او را به زمین میزند.
سام رجبی در حساب کاربری خود در توئیتر مدعی شده است که از پرویز پرستویی به دلیل حمله فیزیکی شکایت کرده است، در تصاویر ضبط شده تعدادی مأمور پلیس نیز در محوطه داخلی سینما دیده میشوند.
هنوز جزئیات زیادی درباره این واقعه منتشر نشده است و صدای آمریکا نمیتواند بصورت مستقل این ادعا را تأیید کند.
با این حال انتشار این تصاویر بازتاب گستردهای در شبکههای اجتماعی داشت و برخی از کاربران و سازمانهای ایرانی خواستار برخورد جدی پلیس و دستگیری پرویز پرستویی شدند.
نمایش فیلم «هزار و یک روز» در آمریکا هنری توسط سازمان «کدپینک» هماهنگ شده که پرویز پرستویی را «سوپراستار» سینمای ایران توصیف کرده است.
این ماجرا در رسانههای داخل ایران نیز بازتاب داشت و تعدادی از خبرگزاریهای داخلی ایران با توصیف معترضین با عناوینی چون «منافقین» و «ضد انقلاب» برخورد «توهینآمیز» آنها با پرویز پرستویی و گوهر خیراندیش را محکوم کردند.