در حالی که به گفته برخی کارشناسان، «اعتقاد به نظام جمهوری اسلامی» از پارامترهای انتخاب اعضای هیأت داوران جشنواره فجر است و این افراد «باید خودی بودن خود را به نظام ثابت کرده باشند» دبیرکل مجمع جهانی شیعهشناسی در نامهای به وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی از هنجارشکنی عوامل و شرکتکنندگان در این جشنواره فجر انتقاد کرده است.
آیت پیمان، دبیر کل مجمع جهانی شیعهشناسی، در این نامه سرگشاده با تأکید بر آن چه او «ترویج ناهنجاریها در فضای مجازی از سوی سلبریتیها» خوانده، نوشتهاست که «ترویج سگبازی و شعارهای فمینیستی و حمایت تلویحی از همجنسگرایی از جمله این هنجارشکنیها است.» او ادعا کرده است، هنر اصلی «عدهای هنرپیشه هنرمندنما» و «سلبریتیهایی» که با «حمایت بیدریغ نظام اسلامی» و بهرهمندی از «رانتها و ویژهخواریها از منابع داخلی» ثروت و شهرت «چشمگیر» کسب کردهاند و در رسانههای رسمی مشهور شدهاند، «اباحیگری و ترویج فرهنگ غرب و شکستن هنجارهای جامعه اسلامی» است.
پیمان گفته است دلیل این امر «سوءمدیریت فرهنگی و هنری» و وجود «مدیران بیتعصب و سکولارمسلک و خودباخته» است که به خود اجازه دادهاند در موضوعات «شرعی و قانونی و حتی در احکام مسلم فقهی دخالت جاهلانه کنند.» او از «تمسخر تلویحی روسری در جشنواره فجر» نیز انتقاد کرده و خواستار «بررسی فوری و برخورد قانونی» با مدیران و مسئولان این جشنواره شده است.
برخی سلبریتیهای هنری در ایران با وجود داشتن پوشش و سبک زندگی مغایر با معیارهای رسمی جمهوری اسلامی، به دلیل دفاع از مواضع حکومتی مثل جنگهای نیابتی جمهوری اسلامی، حجاب اجباری، و ممنوعیت ورود زنان به ورزشگاهها مورد حمایت قرار میگیرند. گروهی از مخاطبان و شهروندان، آنها را بازوهای تبلیغاتی جمهوری اسلامی میدانند.
سحر قریشی یکی از سلبریتیهایی است که پیش از این با دفاع علنی از ممنوعیت ورود زنان به استادیومها گفته بود: «از این که کنار تعداد زیادی آقا قرار بگیرم منقلب میشوم و احساس امنیتم را از دست میدهم. کاملا موافقم که اجازه نمیدهند خانمها به استادیوم بروند.»
اما در روزهای گذشته انتشار خبر سفر سحر قریشی به ترکیه و حواشی شایعه احتمال ازدواج او با امیرحسین مقصودلو، معروف به امیر تتلو خواننده پاپ و رپ، بازتاب گستردهای در فضای مجازی داشته است.