شبکه خبری الجزیره، هرگونه ارتباط با «خبرنگار» غزهای عضو حماس، عبدالله الجمال، را به شدت تکذیب کرد.عمر الولید، رئیس دفتر الجزیره در اورشلیم، گفت آقای الجمال کارمند الجزیره نبوده و هرگز برای این شبکه خبری کار نکرده است.
الولید مدعی شد که این عضو حماس را نمیشناسد و «تمام شایعاتی که پخش شدهاند، خالی از محتوا هستند و صحت ندارند.»
همزمان شلومو کارهی، وزیر ارتباطات اسرائیل، ممنوعیت پخش شبکه خبری الجزیره در اسرائیل را به مدت ۴۵ روز دیگر تمدید کرد.
طبق بیانیه دفتر آقای کارهی، این تصمیم پیرو اسناد بهروزشده توسط آژانسهای امنیتی مبنی بر «آسیب واقعی به امنیت کشور» و به اتفاق آرای اعضای کابینه به تصویب رسید.
بر اساس برخی گزارشهای منتشرشده در رسانههای عبریزبان، نوا ارگمانی، از گروگانهای نجاتیافته از بند حماس، در خانه عبدالله الجمال و پدرش احمد الجمال در نصیرات واقع در مرکز غزه نگهداری شده است.
این گزارشها افزودهاند که عبدالله الجمال کارمند الجزیره بوده است.
رامی عبدو، رئیس دیدهبان حقوق بشر اروپا-مدیترانه، روز شنبه با انتشار پستی در رسانه ایکس از ورود سربازان اسرائیلی به خانه الجمال و کشته شدن چند عضو این خانواده از جمله احمد و فرزندش عبدالله خبر داد.
به گفته عبدو، عبدالله الجمال سخنگوی وزارت کار حماس در غزه بوده و سابقه همکاری با چندین رسانه را داشته است.
در جریان حمله تروریستی ۱۵ مهر شبه نظامیان فلسطینی به جنوب اسرائیل ۱۲۰۰ تن عمدتا غیرنظامی از جمله زنان، کودکان، و سالخوردگان به قتل رسیدند و ۲۵۳ تن دیگر به عنوان گروگان به نوار غزه برده شدند.
ارتش اسرائیل روز شنبه با انجام عملیاتی موفقیتآمیز توانست چهار گروگان ربودهشده توسط حماس در جریان جشنواره موسیقی «سوپرنوا» از جمله نوا ارگمانی را آزاد کند.
در حال حاضر، بیش از ۱۰۰ تن از گروگانها همچنان در دست شبهنظامیان فلسطینی اسیر هستند. هرچند اسرائیل معتقد است بیش از یک سوم از گروگانهای باقیمانده در غزه کشته شدهاند.
اسرائیل بارها گفته است که تا نابودی کامل گروه حماس به نبرد در غزه ادامه میدهد.
گروه حماس بارها با پیشنهادهای آتشبس و آزادی گروگانها مخالفت کرده است.
این گروه از سوی ایالات متحده، اسرائیل، اتحادیه اروپا، بریتانیا، کانادا، ژاپن و شمار دیگری از کشورهای جهان به عنوان یک سازمان تروریستی شناخته میشود.