همزمان با شروع عملیات هوایی عربستان سعودی و متحدانش به یمن، جمهوری اسلامی ایران این اقدام را «تجاوز به یمن» عنوان کرد و خواستار توقف عملیات نظامی در یمن شد.
حسن روحانی رئیس جمهوری ایران در گفتگو با رؤسای جمهوری روسیه و فرانسه و نخست وزیر بریتانیا، به موضوع حمله نظامی عربستان به یمن اشاره کرد.
آقای روحانی ضمن دفاع از حوثی ها، گفت مردم یمن شاهد «انقلابی مردمی» بودند و با شرایط جدید باید به خواست مردم توجه کرد.
همچنین، ولادیمیر پوتین رئیس جمهوری روسیه اعلام کرد مسکو نیز با هرگونه دخالت نظامی در یمن مخالف است.
دیگر مقام های تهران نیز حمله نظامی عربستان به یمن را محکوم کرده اند. از جمله محمدجواد ظریف وزیر امور خارجه ایران که درگیر مذاکرات هسته ای با شش قدرت عضو گروه ۱+۵ است، حمله عربستان به یمن را تجاوز دانسته و خواستار توقف آن شده است.
عربستان و متحدانش مدعی هستند هدف عملیات نظامی علیه یمن، بازگرداندن قدرت به منصور هادی، رئیس جمهوری یمن است که از سوی گروه حوثی ها از قدرت خلع شده است.
در ماه های اخیر بارها در مورد نقش ایران در یمن صحبت شده است. عربستان سعودی بطور مشخص می گوید ایران حامی حوثی ها است و تاکید دارد اجازه نمی دهد ایران «بذر منازعات فرقه ای را در منطقه بکارد.»
هر چند ایران نقش خود را در یمن تکذیب می کند، اما بهمن ماه سال گذشته، عبد ربه منصور هادی رئیس جمهوری یمن ادعا کرد که ایران برای حوثی ها اسلحه ارسال می کند. با این که برخی خبرها از سوی دولت او درباره کشف سلاح های ایران برای یمن منتشر شده، اما تهران هرگونه ارسال سلاح به یمن را تکذیب می کند.
کشتی های ایران از مدت ها پیش با هدف مبارزه با دزدان دریایی سومالی در خلیج عدن، در جنوب یمن حضور دارند.
چند خط پرواز مستقیم بین ایران و یمن نیز به تازگی برقرار شده که مسئولان ایرانی تاکید دارند، خطوط مسافری نیستند.
ایران می گوید کمک ها انسان دوستانه به یمن ارسال می کند. تیم های پزشکی ایران به یمن رفته اند و وزارت بهداشت ایران ۲۴ تن دارو به یمن فرستاده است. تاکنون حدود ۵۰ خانواده مجروحان یمنی به ایران منتقل شده اند.