لینکهای قابل دسترسی

خبر فوری
چهارشنبه ۱۶ آبان ۱۴۰۳ ایران ۰۶:۱۶

همزمان با اخراج «دانشجو معلم‌ها»؛ وزیر آموزش پرورش از «کلاس‌های بدون معلم» خبر داد


تعداد نامعلومی از کلاس‌های مدارس بدون معلم مانده‌اند.
تعداد نامعلومی از کلاس‌های مدارس بدون معلم مانده‌اند.

در روزهایی که وزارت آموزش و پرورش از ادامه کار با «دانشجو معلم‌ها» جلوگیری کرد وزیر آموزش و پرورش گفت تعدادی از کلاس‌های درس «بدون معلم مانده» که تا نیمه‌های مهر برای آنها معلم تامین می‌شود.

رضامراد صحرایی درباره تعداد کلاس‌های درس بدون معلم گفته که «آمار دقیق در دست نیست.»

این وضعیت در حوزه آموزش کشور در حالی است که کانال صنفی معلمان ایران اول مهرماه در گزارشی نوشت: «مطابق گزارشات ارسالی از همکاران، برخی دانشجو معلمان ورودی سال ۹۸ که امسال باید سازماندهی می‌شدند، با نامه‌عدم تبدیل وضعیت به قطعی و منع به‌کارگیری مواجه شده‌اند.»

در این بین با رویکرد جمهوری اسلامی در «پاکسازی» مدارس و دانشگاه‌ها از اساتید و دبیران منتقد؛ اخراج معلمان و اساتید در دستور کار قرار گرفته است.

در همین رابطه انجمن‌های صنفی فرهنگیان کرمانشاه، اسلام آباد غرب و هرسین در بیانیه‌ ۱۲ شهریور ماه خود نسبت به «تعرض همه جانبه» دولت به «معیشت، زندگی و وظیفه خطیر و ارزشمند معلمین و اساتید دانشگاه‌ها» اعتراض کرده بودند.

نویسندگان آن بیانیه پیامد سیاست‌های «مخرب و ویرانگر آموزشی» و به انزوا کشاندن تحصیلات پایه‌ای و دانشگاهی را «موجبات» بازداشت، اخراج و انفصال از خدمت معلمان، اساتید دانشگاه‌ها و کارگران دانسته و «اخراج و انفصال از خدمت سرمایه‌های ملی در کمال ظلم و بی‌عدالتی» را محکوم کرده بودند.

«کانون صنفی استادان دانشگاهی ایران» نیز یکشنبه پنجم شهریور ماه با صدور بیانیه‌ای، نسبت به «مداخله مخرب» نهادهای دولتی، امنیتی و اطلاعاتی جمهوری اسلامی در حوزه آموزش و دانشگاه‌ها هشدار داده بود.

حذف بخشی از معلمان و اساتید منتقد و اعلام کمبود معلم توسط وزیر آموزش و پرورش در شرایطی مطرح شده است که هفته آخر شهریور یک نماینده مجلس از استخدام هفت هزار معلم از حوزه‌های علمیه در آموزش و پرورش خبر داده بود.

مجتبی ذوالنوری گفته بود که قرار است ۷ هزار معلم از حوزه‌های علمیه مخصوصاً از بخش خواهران برای فعالیت در آموزش‌وپرورش استخدام شوند.

XS
SM
MD
LG