در ادامه تجمعهای اعتراضی صنفی در شهرهای مختلف ایران، امروز معلمان و فرهنگیان مقابل ادارات آموزش و پرورش در شهرهای اهواز، شیراز، اصفهان، زنجان، داراب، بندرعباس، رشت، تجمع کرده و خواهان افزایش دستمزدها و پرداخت معوقات مزدی و بیمه خود شدند؛ در تهران نیز، شماری از معلمان مقابل مجلس شورای اسلامی تجمع اعتراضی برگزار کردند.
با گذشت بیش از ده روز از آغاز سال تحصیلی، تجمعهای اعتراضی معلمان و فرهنگیان در شهرهای مختلف ایران در اعتراض به مشکلات معیشتی و اجرا نشدن طرح رتبه بندی و همسان سازی حقوق برای معلمان شاغل و بازنشسته همچنان ادامه دارد. این تجمعات اعتراضی از هفتههای گذشته بر اساس فراخوان از پیش اعلام شده معلمان برای برگزاری تجمعات سراسری آغاز شده است.
گروهی از معلمان معترض، روز یکشنبه ۱۱ مهرماه مقابل مجلس شورای اسلامی پلاکاردهایی در دست داشتند که روی آن نوشته شده بود: «شان معلمی والاست و آن را باید به همه تفهیم کرد.»
نماینده این معلمان نیز در سخنانی خواهان اجرای قوانین و گشوده شدن گره مشکلات معیشتی به دست دولت و مجلس شد.
این معلمان که خواستار افزایش حقوق خود به میزان ۸۰ درصد حقوق اعضای هیئت علمی دانشگاهها هستند در این تجمع اعتراضی شعارهایی از جمله «۸۰ درصد حق ما است، حق مسلم ما است» سر دادند.
دولت و مجلس با ضمن مخالفت با اجرای این طرح، امکان افزایش ۲۰ تا ۲۵ درصدی حقوق معلمان را مطرح کردهاند، اما همچنان معلمان، خواستار اجرای کامل طرح رتبه بندی و همسان سازی هستند.
معلمان معترض در اهواز نیز با سر دادن شعارهایی خواهان اجرای بدون تبعیض مصوبات قانونی شدند.
همچنین معلمان معترض در اصفهان، نیز با سر دادن شعارهایی خواستار اجرای کامل طرح همسان سازی و همترازی شدند.
تجمعات اعتراضی معلمان در حالی ادامه دارد که به تازگی شورای هماهنگی تشکلهای صنفی فرهنگیان خواستار پاسخگویی حکومت جمهوری اسلامی به مطالبات قانونی و صنفی معلمان و آزادی عزیز قاسمزاده، سخنگوی کانون فرهنگیان استان گیلان، و تمامی معلمان زندانی شده است. امروز یکی از معلمان در تجمع اعتراضی هرمزگان در سخنانی با برشمردن ویژگیهای معلم بر حق مطالبهگری آنان تاکید کرد.
با گسترش فقر و تشدید مشکلات اقتصادی اقشار مختلف مردم از جمله معلمان، تجمعات اعتراضی در نقاط مختلف ایران ادامه داشته و حقوق معلمان بر اساس سند تحول بنیادین آموزش و پرورش تغییری نکرده است. به نوشته یکی از معلمان معترض در وبسایت صدای معلم، «اکنون معلمان به جای تبلور و بروز شخصیتی علمی و تربیتی، بدل به شاغلان ادارات کوچک مدارس شدهاند و نباید نقصان موجود را امری عمومی تلقی کرد، چرا که معلمان مأموریت خطیری برای توسعه نرمافزاری جامعه برعهده دارند.»