رسانههای اسرائیلی از صدور کیفرخواست علیه صباح عبدالسلام هنیه، خواهر اسماعیل هنیه رئیس دفتر سیاسی حماس، به اتهام تشویق به ترور و هواداری از حماس خبر دادند.
صباح عبدالسلام هنیه ۵۷ ساله که شهروند اسرائیل و ساکن شهرک بدوینشین «تل السبع» است، متهم شده که در دو پیام واتساپی به دهها نفر از مخاطبانش از جمله خود اسماعیل هنیه، حمله تروریستی ۱۵ مهر حماس به اسرائیل را که طی آن ۱۲۰۰ شهروند اسرائیلی قتلعام و ۲۵۳ تن دیگر ربوده شدند، «تمجید، تشویق، و حمایت» کرده است.
او در روز ١٨ مهر با ارسال پیامی به دو گروه واتساپی که یکی ۱۱۶ عضو و دیگری ٩ عضو داشته، به آنها گفته دعایی را برای «نابودی دشمن» میان دوستانشان پخش کنند.
در متن این دعا از خداوند خواسته شده که «آنها را متفرق کن... نابودشان کن و بناهایشان را تخریب کن... پایانشان را نزدیک کن و زندگیشان را کوتاه کن و آنها را با جنازههایشان سرگرم کن... خداوندا آنها را بشمار و بکش و هیچ یک از آنها را رها مکن... خداوندا آنها را قتلعام کن و ما را از شر آنها دور نگه دار.»
خواهر اسماعیل هنیه به دلیل ارسال این پیام و پیامی دیگر در روز ١٧ مهر متهم به دو فقره هواداری از حماس و سه فقره تشویق به ترور است که در صورت محکوم شدن در دادگاه باید مجموع هشت سال را در زندان بگذراند.
کیفرخواست علیه صباح عبدالسلام هنیه به دادگاه بئرشیبا ارائه شده و دفتر دادستان از دادگاه خواسته دستور نگه داشتن او در بازداشت را تا زمان اتمام مراحل قانونی صادر کند.
کشور اسرائیل بیش از دو میلیون عرب عمدتا مسلمان دارد که از حقوق برابر با یهودیان برخوردار هستند و در حوزههای مختلف سیاسی، اقتصادی، اجتماعی، و فرهنگی این کشور حضور فعالی دارند.
پس از حمله تروریستی ۱۵ مهر حماس به اسرائیل که منجر به کشتهشدن ۱۲۰۰ نفر و گروگان گرفته شدن بیش از ۲۵۰ تن دیگر شد، اسرائیل تهاجم به غزه را با هدف نابودی این گروه اسلامگرای تحت حمایت جمهوری اسلامی ایران و بازگرداندن گروگانها آغاز کرد.
مقامات حماس از آن زمان چندین بار تاکید کردهاند در صورت توان حملهای اینچنین را بارها تکرار خواهند کرد.
حماس بدون اشاره به تعداد اعضای کشتهشده خود در نتیجه تهاجم اسرائیل به غزه میگوید بیش از ۳۴ هزار فلسطینی ساکن غزه تا کنون کشته و حدود ٧٣ هزار تن دیگر زخمی شدهاند.
بخش فارسی صدای آمریکا نمیتواند به طور مستقل آمار و ارقام ارائهشده از سوی حماس را راستیآزمایی یا تایید کند.
ایالات متحده آمریکا، بریتانیا، اتحادیه اروپا، ژاپن، اسرائیل، و شمار دیگری از کشورها حماس را در فهرست سازمانهای تروریستی قرار دادهاند.