رابرت مالی روز پنجشنبه در رشته توییتی صدا و سیما و مهرههای اصلی آن را مظهر تلاشهای جمهوری اسلامی برای ایجاد ارعاب و تهدید در میان روزنامهنگاران معرفی کرد.
فرستاده ویژه آمریکا در امور ایران پیرامون تحریمهای جدید آمریکا علیه رئیس و کارمندان بلندپایه صدا و سیمای جمهوری اسلامی گفت: «این افراد تجسم عینی تلاشهای جمهوری اسلامی برای ارعاب روزنامهنگاران و پخش اطلاعات نادرست هستند.»
به گفته رابرت مالی، «صدا و سیمای جمهوری اسلامی اعترافات اجباری روزنامهنگاران، افراد دوتابعیتی، فعالان و زندانیان سیاسی را پخش میکند.»
او مشخصا علی رضوانی و آمنهالسادات ذبیحپور را متهم به همکاری با وزارت اطلاعات و سپاهپاسداران به منظور اجرای اعترافات اجباری در تلویزیون ملی ایران کرده است.
مالی با توییت تصویری از مصاحبه سال ٢٠٢٠ علی رضوانی با روحالله زم گفته است که آقای زم پس از ربوده شدن و بازگرداندن اجباری به ایران، مجبور شد به ارتکاب به اصلاح جرایمی اعتراف کند که انجام نداده بود و در اواخر همان سال اعدام شد.
فرستاده ویژه آمریکا در امور ایران در ارتباط با آمنهالسادات ذبیحپور نیز نوشته است او در بحبوحه حملات سراسری به بهاییان، یک «مستند ساختگی» تهیه کرد که در آن بهاییان را به نفوذ در مهدکودکها متهم کرد.
آقای مالی در ادامه رشته توییت خود به تحریم پیمان جبلی، رئیس سازمان صدا و سیمای ایران، به دلیل مشارکتش در سانسور و پخش اعترافات اجباری اشاره کرده است.
به گفته آقای او، در نتیجه این تحریمها هرگونه معامله آمریکاییها با این افراد ممنوع است و هر نهاد مالی خارجی نیز که آگاهانه اقدام به تسهیل خدمات مالی به آنها کند، ممکن است از سوی آمریکا تحریم شود.
رابرت مالی در انتهای رشته توییت خود گفته است از طریق اقدامات فوری و یکجانبه و نیز همکاری با شرکا و متحدان آمریکا در مجامع بینالمللی، ایالات متحده به حمایت از زنان و دختران ایرانی ادامه خواهد داد و ناقضان آزادیها و حقوق مردم ایران را پاسخگو خواهد دانست.
دفتر کنترل دارایی های خارجی وزارت خزانه داری ایالات متحده (اوفک) روز چهارشنبه شش کارمند ارشد صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران به فهرست تحریمها اضافه کرد.