لینکهای قابل دسترسی

خبر فوری
چهارشنبه ۱۶ آبان ۱۴۰۳ ایران ۰۹:۰۷

اعتراضات معیشتی در ایران؛ تجمع کارکنان نفت و گاز در آغاجاری و اعتصاب کارگران بستنی‌سازی تبریز


اعتراض کارکنان شرکت نفت و گاز آغاجاری، چهارشنبه ۱۱ بهمن ۱۴۰۲
اعتراض کارکنان شرکت نفت و گاز آغاجاری، چهارشنبه ۱۱ بهمن ۱۴۰۲

اعتراضات معیشتی در ایران روز چهارشنبه ‍‍۱۱ بهمن با تجمع شماری از کارکنان شرکت بهره‌برداری نفت و گاز آغاجاری و اعتصاب کارگران کارخانه بستنی‌سازی اطمینان آذرگل در تبریز ادامه یافت.

بنا بر گزارش هرانا، ارگان خبری مجموعه فعالان حقوق بشر در ایران، گروهی از کارکنان شرکت بهره‌برداری نفت و گاز آغاجاری، چهارشنبه ۱۱ بهمن در اعتراض به رسیدگی نشدن به مطالباتشان بار دیگر تجمع اعتراضی برگزار کردند.

بر اساس نوشته‌هایی که معترضان در دست داشتند، کارکنان این مجموعه صنعتی با هشدار به مقامات مسئول، اعلام کردند: «با احجاف در حق کارکنان نفت به مسیر نادرست غیرقابل بازگشت می‌روید.»

اعتراض کارکنان شرکت نفت و گاز آغاجاری، چهارشنبه ۱۱ بهمن ۱۴۰۲
اعتراض کارکنان شرکت نفت و گاز آغاجاری، چهارشنبه ۱۱ بهمن ۱۴۰۲

پیش از این، «افکار نفت»، رسانه اطلاع‌رسانی مطالبات کارکنان رسمی صنعت نفت ایران، اعلام کرده بود که مهمترین مطالبات این بخش از نیروهای شاغل در صنعت نفت و گاز ایران، «حذف سقف‌ حقوق، اصلاح کف‌ حقوق، حذف محدودیت حق‌ سنوات بازنشستگی، اجرای کامل ماده ۱۰ و مطالبه‌ اولویت‌دار دفاع از صندوق بازنشستگی نفت» است.

هرانا در گزارشی دیگر از اعتصاب و تجمع اعتراضی گروهی از کارگران کارخانه بستنی‌سازی اطمینان آذرگل در تبریز در روز چهارشنبه ۱۱ بهمن خبر داد.

بنا بر این گزارش، این کارگران در اعتراض به وضعیت معیشتی و عدم رسیدگی به خواسته‌هایشان، از کار دست کشیدند و در محوطه کارخانه تجمع کردند.

وضعیت بغرنج معیشت در ماه‌های گذشته بارها اصناف مختلف را برای اعتراض به خیابان کشانده و تجمعات صنفی و معیشتی کماکان چند روز در هفته در شهرهای ایران برپا می‌شود.

تداوم اعتراضات معیشتی در ایران در حالی است که خبرگزاری‌های حکومتی نسبت به افزایش ۲۰ درصدی حقوق در سال آینده هشدار داده‌اند. این افزایش حقوق در حالی است که تورم سالانه در بالای ۴۵ درصد قرار دارد و چشم‌اندازی برای کاهش آن وجود ندارد.

جمشید اسدی، اقتصاددان، در روزهای گذشته به صدای آمریکا گفته که اقتصاد جمهوری اسلامی فرو پاشیده است و دلیل این که هنوز کنار نرفته، این است که هنوز جایگزینی برای آن نیامده است.

XS
SM
MD
LG