در پی اعلام پلمب ۱۰ آرایشگاه زنانه در بندرعباس به دلیل آن چه که «تبلیغات نامتعارف در فضای مجازی» نامیده شده، برای صاحبان آنها پرونده قضایی تشکیل شد.
سازمان اطلاعات فرماندهی انتظامی کیش روز دوشنبه ۲۰ شهریور اعلام کرد ۱۰ آرایشگاه زنانه در بندرعباس، مرکز استان هرمزگان، به دلیل آن چه «تبلیغات نامتعارف در فضای مجازی» نامیده شده، پلمب شدهاند و گرداننده یک صفحه اینستاگرام نیز به اتهام انتشار «تصاویر هنجارشکنانه و تشویش اذهان عمومی» بازداشت شده است.
بنا بر گزارش خبرگزاریها در ایران، پس از پلمب ۱۰ آرایشگاه زنانه در مرکز استان هرمزگان برای صاحبان آنها پرونده قضایی به اتهامات «عدم رعایت قوانین و مقررات کشور، انجام تبلیغات نامتعارف در فضای مجازی، و عدم رعایت ضوابط انتظامی پس از انجام هماهنگیهای صورت گرفته پلمب» تشکیل شده است.
بر اساس این گزارشها، یک کاربر اینستاگرام نیز توسط «مرکز سایبری» سازمان اطلاعات فرماندهی انتظامی کیش، به عنوان «گرداننده صفحه اینستاگرامی» و با ادعای «انتشار تصاویر هنجارشکنانه و تشویش اذهان عمومی» بازداشت شده است.
این سازمان همچنین اعلام کرده که صفحه اینستاگرام این کاربر را «پاکسازی و حذف» کرده است.
همزمان با افزایش فشارها بر زنان برای اعمال حجاب اجباری، نافرمانی مدنی در مقابل آن نیز افزایش یافته است.
عبدالحسین خسروپناه، دبیر «شورای عالی انقلاب فرهنگی» جمهوری اسلامی، بهتازگی گفته که نمیتوان حجاب را «صرفاً امری فرهنگی» دید و به لایه فرهنگی حجاب بسنده کرد و «قطعاً حجاب یک بحث سیاسی و امنیتی است.»
شاپرک شجریزاده، از مخالفان حجاب اجباری، به بخش فارسی صدای آمریکا گفته که لایحه و قانون «عفاف و حجاب» فقط برای ترساندن زنان ایران است، اما جامعه پویای ایران را دیگر نمیتوانند خاموش کنند.
متیو میلر، سخنگوی وزارت امور خارجه ایالات متحده، پیشتر در پاسخ به پرسش خبرنگار بخش فارسی صدای آمریکا گفت که جمهوری اسلامی از اعتراضات اخیر عبرت نگرفته است.
پیش از آن نیز جان کربی، هماهنگکننده ارتباطات راهبردی شورای امنیت ملی کاخ سفید، گفته بود: «پس از کشته شدن مهسا امینی و اعتراضات مردمی؛ مردم ایران حالا باید بتوانند برای خودشان تصمیم بگیرند و زنان پوشش خودشان را انتخاب کنند.»