ایالات متحده، دو فرزند بزرگسال مین آنگ هلینگ، فرمانده نیروهای مسلح میانمار و شرکتهای آنها را تحریم کرد.
این مطلب را آنتونی بلینکن، وزیر خارجه آمریکا، روز چهارشنبه ۲۰ اسفند، با انتشار توئیتی اعلام کرد و نوشت نه رهبران کودتای نظامی برمه و نه اعضای بزرگسال خانواده آنها، هیچکدام نباید بتوانند «از توسل رژیم به خشونت و یا خفه کردن دموکراسی، منفعت ببرند.»
به نوشته رویترز، در جریان اعتراضات علیه کودتای نظامیان در میانمار، تاکنون بیش از ۶۰ نفر کشته و بیش از ۱۸۰۰ نفر بازداشت شده اند.
رئیس جمهوری آمریکا پیشتر در بیانیهای اقدامات اخیر نظامیان در میانمار (برمه) را «حملهای مستقیم به گذار آن کشور به دموکراسی و حاکمیت قانون» خوانده است.
رئیس جمهوری ایالات متحده در واکنش به کودتا در برمه ۲۲ بهمن، دستور به اعمال تحریم علیه برخی فرماندهان نظامی این کشور و اعضای درجه یک خانوادههای آنها داد.
روز دوشنبه ۱۳ بهمن، ارتش میانمار یا برمه، بعد از بازداشت آنگ سان سوچی، رهبر و شماری از چهرههای حزب حاکم در میانمار، اعلام وضعیت فوق العاده کرده و قدرت را به دست گرفت.
ائتلاف ملی برای دموکراسی به رهبری آنگ سان سوچی در انتخابات هشت نوامبر توانست ۸۳ درصد آرا را کسب کند و پیروز شد اما ارتش اعلام کرد در این انتخابات تقلب شده و نتیجه آن را نپذیرفت. این دومین انتخابات آزاد در میانمار پس از پایان حکومت نظامیان در سال ۲۰۱۱ بود.