کامالا هریس به عنوان نخستین زن، نخستین سیاه پوست و نخستین فرد از نژاد آسیایی برای کسب سمت معاونت ریاست جمهوری آمریکا سوگند یاد کرد و نام خود را در تاریخ ایالات متحده ثبت کرد.
دختر دو مهاجر است
کامالا هریس در سال 1964 در اوکلند کالیفرنیا متولد شد. مادرش، دکتر شیامالا گوپالان محقق سرطان هندی تبار و پدرش، دونالد هریس استاد برجسته اقتصاد در دانشگاه استنفورد، جامائیکایی تبار است.
نامش ریشه هندی دارد
کامالا در زبان سانسکریت به معنی «گل نیلوفر آبی» است و نام دیگر الهه «کامیابی و ثروت» هندو است.
نام میانی او- دوی- نیز در زبان سانسکریت به معنی «الهه» است که ادای دین دیگری به تبار هندی او است. مادر فقیدش، دکتر گوپالان در سال 2004 به لس آنجاس تایمز گفت: «فرهنگی که الههها را میپرستد زنانی قوی تحویل جامعه میدهد.»
فرزندان همسرش او را «مامالا» صدا میزنند
در سال 2014 که با داگ امهاف ازدواج کرد، مادر دو فرزند او شد. آنها که لقب «نامادری» را دوست نداشتند نام «مامالا» را انتخاب کردند. عده زیادی معتقدند این اسم از «ماماله» میآید که به زبان ییدیش به معنای «مادر کوچک» است. خانواده آقای امهاف یهودی هستند. کامالا هریس دختر و پسر همسرش را «منبع بیپایان عشق و شادی» توصیف کرده است.
عاشق آشپزی است
کامالا هریس در شبکههای اجتماعی مهارتهای خود در آشپزی و دستورالعمل غذاهای مختلف به ویژه غذاهایی که در خانواده آنها مرسوم و محبوب است را با هوادارانش به اشتراک میگذارد.
خانم هریس میگوید همواره در شرایط دشوار به آشپزی رو میآورد.
سه کتاب نوشته است
«حقایقی که در خود نگه میداریم» ، نکاتی از بینش و فلسفه شخصی و دستاورهای شغلی کامالا هریس را در برگرفته است.
«ابرقهرمانها همه جا هستند»، کتابی مصور برای کودکان است که نشان میدهد ابرقهرمان بودن درشخصیت هر فردی است.
کامالا هریس که پیش از ورود به سنا، دادستان کل ایالت کالیفرنیا بود در نخستین کتابش بر اصلاح قوانین کیفری تمرکز میکند.
همچنین کتاب «راه کامالا: یک زندگی آمریکایی» نوشته «دن مورین» روزنامهنگار که چندی پیش به بازار آمد، نشان میدهد چطور دختر دو مهاجر از هند و جامائیکا تبدیل به یکی از قدرتمندترین مهرهها در عرصه سیاست جهان شد.