لینکهای قابل دسترسی

خبر فوری
چهارشنبه ۱۹ دی ۱۴۰۳ ایران ۰۷:۴۸

اپلیکیشن های موبایل تهدیدی برای فیس بوک


ایجاد پروفایل شخصی، ایجاد شبکه دوستی، و به اشتراک گذاشتن عکس، ویدئو و موسیقی، همه اینها را فیس بوک در اختیارتان می گذارد اما صدها میلیون جوان آشنا به فن آوری به برنامه های جدید ارسال پیامک روی آورده اند که تلفن های هوشمند در اختیار آن ها قرار می دهند و این برنامه ها سراسر آمریکای شمالی، آسیا و اروپا را فرا گرفته اند.

برنامه های نرم افزاری بسیار محبوبی همچون «Kik » و «Whatsapp» (که هر دو در آمریکای شمالی طراحی شده اند) و نیز برنامه «KakaoTalk»، «LINE» و «WeChat» در بازارهای آسیا فراگیر شده اند.

این برنامه ها عناصر ارسال پیامک کوتاه و شبکه اجتماعی را در هم آمیخته اند و راه بسیار سریعی برای کاربران تلفن های هوشمند و تبادل همه چیز فراهم کرده اند.
کاربران می توانند با گذر از مانعی همچون شرکت های ارائه دهنده خدمات ارسال پیامک کوتاه اینترنتی و نیز شبکه های اجتماعی که به صورت تارنما طراحی شده اند، مستقل از این ها متون کوتاه و یا عکس هایی مورد علاقه شان و یا کلیپ های تارنمای یوتیوب را برای یکدیگر ارسال کنند.

شبکه اجتماعی فیس بوک یک میلیارد کاربر دارد و هنوز محبوب ترین شبکه اجتماعی جهان محسوب می شود. تمرکز فیس بوک بر برنامه های نرم افزاری تلفن های هوشمند سبب شده است که این شبکه هنوز یکی از پرکاربردترین برنامه ها روی این نوع تلفن ها باشد.

با این وجود، سرمایه گذاران و کارشناسان آگاه به صنعت فن آوری نویت معتقدند که احتمال دارد که برنامه های ارسال پیام طی چند سال آینده سلطه فیس بوک را به طور جدی به چالش بکشد. شرکت های بزرگ فعال در زمینه فن آوری حتی برنامه های همه جانبه و تمام عیاری طراحی کرده اند که از برنامه های سومی همچون بازی ها نیز پشتیبانی می کنند.

برنامه «Kik » که در واترلو در انتاریوی کانادا طراحی شده است، از زمان آغاز فعالیت خود در سال ٢٠١٠ تاکنون ٤٠ میلیون کاربر به آن پیوسته اند. از سویی دیگر برنامه نرم افزاری «WeChat» که در آسیا طراحی شده است، ٤٠٠ میلیون کاربر دارد، این رقم در مقایسه با توئیتر به مراتب بیشتر است. برنامه های «LINE» و «KakaoTalk » به ترتیب ١٢٠ میلیون و ٨٠ میلیون کاربر دارند که تمرکز اصلی شان توسعه فعالیت ها و افزایش تعداد کاربرانشان در بازار ایالات متحده است.

روند رشد برنامه های تلفن های هوشمند انعکاس دهنده تحول جدی و چشمگیر در استفاده از اینترنت در سال های اخیر است. بیشتر کابران اینترنتی به جای استفاده از شبکه جهانی اینترنت در کامپیوترهای شخصی شان ترجیح می دهند تا با تلفن های هوشمند خود این نوع نرم افزارها را دانلود و استفاده کنند.

منبع: رویترز
XS
SM
MD
LG