لینکهای قابل دسترسی

خبر فوری
یکشنبه ۴ آذر ۱۴۰۳ ایران ۰۷:۳۴

ابعاد تازه از زمین‌خواری امام جمعه تهران؛ صدیقی باغ اُزگُل را ۱۵۰ برابر زیر قیمت منطقه به نام خودش زد


 کاظم صدیقی، امام جمعه موقت تهران
کاظم صدیقی، امام جمعه موقت تهران

تازه‌ترین اسناد منتشر شده در مورد زمین‌خواری در حوزه علمیه اُزگُل نشان می‌دهد کاظم صدیقی به عنوان متولی این حوزه، باغ هزار میلیارد تومانی را ۱۵۰ برابر زیر قیمت منطقه از مالکیت حوزه خارج و به نام شرکت خانوادگی خود زده است.

وب‌سایت «خبرآنلاین» در گزارشی به ابعاد جدید این فساد اقتصادی صورت گرفته توسط امام جمعه موقت تهران پرداخته و نوشته این اتفاق در حالی رخ داده که برآورد می‌شود باغ ۴۲۰۰ متری ازگل حدود ۱۰۰۰ میلیارد تومان ارزش داشته باشد اما به کمتر از ۷ میلیارد تومان واگذار شده است.

در گزارش منتشر شده آمده است این پول کمتر از بهای یک آپارتمان ۵۰ متری نوساز در منطقه اُزگُل است و در واقع این باغ تنها به قیمت هر متر مربع یک میلیون و ۶۰۰ هزار تومان فروخته شده که ۱۵۰ برابر زیر قیمت منطقه است.

در روزهای اخیر یاشار سلطانی، روزنامه‌نگار، با انتشار اسنادی از پرونده زمین‌خواری در «مدرسه علمیه امام خمینی» پرده برداشت که بر اساس آن مالکیت باغ ۴۲۰۰ متری با ارزش تقریبی «هزار میلیارد تومان» به شرکتی متعلق به کاظم صدیقی و بستگانش منتقل شده است.

در بخش دیگری از تازه‌ترین گزارش تاکید شده در سند انتقال باغ صراحتاً نوشته‌اند کل این مبلغ «نقداً تسلیم فروشنده شده» که به این معناست که فرزند کاظم صدیقی این مبلغ را نقداً به فروشنده یعنی پدرش پرداخت کرده است.

تاکید بر پرداخت نقدی و نبود هیچ گونه سند بانکی از جمله مواردی است که وب‌سایت خبرآنلاین با استناد به آن جابجایی پول را مورد تردید قرار داده و نوشته حالا که گفته‌اند باغ را برمی‌گردانند، حوزه علمیه باید ۶/۶ میلیارد تومان را به خریداران عودت دهد.

پس از مطرح شدن زمین‌خواری از سوی کاظم صدیقی و انکار این اتفاق از سوی شخص صدیقی و ربط دادن آن به دشمن، حوزه علمیه خمینی در بیانیه‌ای تایید کرد که انتقال سند زمین باغ اُزگُل به شرکت کاظم صدیقی و پسران «توسط خود صدیقی در محضر» انجام شد و تأکید کرد با اطلاع از تخلفات، «دستور بازگشت زمین به حوزه» صادر شده است.

بر اساس نامه‌ای که در برخی رسانه‌های داخلی از جمله روزنامه «هم‌میهن» و وب‌سایت «اقتصاد ۲۴» منتشر شده بود این حوزه علمیه با تایید اصل خبر گفته بود: «اشکالات شکلی پیش آمده بود که رفع شد.»

این حوزه با اعلام آن‌که در حال حاضر «ملک مذکور در اختیار کامل این حوزه» است، ادعا کرد که «بعد از اطلاع از تخلفات صورت گرفته»، «دستور بازگشت زمین به حوزه صادر و مراحل اداری آن در حال انجام است و پس از نهایی شدن، اطلاع‌رسانی خواهد شد.»

با بازشدن ابعاد تازه از پرونده زمین‌خواری امام جمعه وقت تهران، کاربران شبکه‌های اجتماعی نیز خواستار برخورد قضائی با امام جمعه موقت تهران شدند.

محسن برهانی، وکیل دادگستری، در کانال تلگرامی خود با عنوان «بوی ماست‌مالی» می‌آید، نوشت: پشیمانی حتی دقایقی پس از ارتکاب جرم به صورت تامّ، هیچ تاثیری بر تحقق جرم ندارد. جرم انتقال مال غیر واقع و تمام شد.

برهانی نوشت باید توجه کرد که جرم اصلی در انتقال ۴۲۰۰ متر زمین صورت گرفته است و کاظم صدیقی به عنوان متولی مدرسه، ملک مدرسه را به یک مؤسسه منتقل کرده است.

سینا جهانی نیز در حساب کاربری خود در شبکه اجتماعی «ایکس» نوشته است که هر روز ابعاد بیشتری از این زمین خواری منتشر می‌شود و صدا از هیچ نهادی در نمی‌آید، در حالی که مهدی یراحی را برای انتشار یک ترانه مثل تروریست‌ها بازداشت کردند.

همچنین علی مجتهدزاده، وکیل دادگستری نیز در کانال تلگرامی خود نوشت که حوزه علمیه خمینی اعلام کرد کاظم صدیقی «شخصا سند انتقال ملک را امضا کرده، انفعال مراجع قضایی تا کجا ادامه دارد؟»

به نوشته این وکیل دادگستری، کاظم صدیقی «بیشتر به دین و اعتماد ملت ضربه زده یا آن دخترانی که حاجی‌ فیروز شدند؟ جرم ایشان سنگین‌تر است یا زنان بی‌حجاب؟»

کاظم صدیقی، امام جمعه موقت تهران و رئیس ستاد امر به معروف و نهی از منکر، پس از افشای موضوع زمین‌خواری، این گزارش را «شرارت دشمن‌شاد‌کن» خواند و با ادعای این که امضایش «جعل» شده، هدف از این «الم‌شنگه‌ها و افشاگری‌ها، بی‌اعتقاد کردن مردم» دانسته بود.

XS
SM
MD
LG