رئیس اداره ملی سایبری اسرائیل، گبی پورتنوی، درباره تهاجمیتر شدن حملات سایبری جمهوری اسلامی پس از حمله گروه حماس در هفتم ماه اکتبر گذشته (۱۵ مهر) هشدار داده و خواستار یافتن راهکاری بینالمللی برای مقابله با آن شد.
به گزارش روزنامه «تایمز اسرائیل»، این مقام اسرائیلی روز سهشنبه ۵ تیر در نشستی سالانه در تلآویو اعلام کرد که حکومت ایران با «اخاذی اطلاعاتی و تخریب سرویسهای دیجیتال» در جریان حملات سایبری علیه کشورها از جمله متحدانش، از اطلاعات مسروقه دولتی برای انجام «تروریسم سایبری» بهره میبرد.
گبی پورتنوی تاکید کرده که «تهاجم سایبری ایران در حال حاضر محدود به اسرائیل نبوده و تبدیل به مشکلی بینالمللی شده و از اینرو راهکاری بینالمللی میطلبد.»
رئیس اداره ملی سایبری اسرائیل، از عربستان سعودی، عمان، کانادا، آمریکا، امارات متحده عربی، هندوستان، بریتانیا، آلمان، استرالیا و اتریش به عنوان کشورهای هدف حملات سایبری جمهوری اسلامی نام برده است.
گبی پورتنوی تصریح کرد که به دنبال حمله هفتم اکتبرگروه حماس به اسرائیل، حملات سایبری علیه اسرائیل افزایشی سه برابری داشته و بر گستره حملات سایبری جمهوری اسلامی علیه این کشور هم اضافه شده است.
اداره ملی سایبری اسرائیل روز ۲۰ فروردین، جمهوری اسلامی و حزبالله را مسئول حمله سایبری به یک مرکز پزشکی در اين کشور معرفی کرد.
گبی پورتنوی، گروه هکری «عدالت میهن» را از جمله «بازیگران جدید» در این عرصه خوانده که «احتمالا زیر نظر وزارت اطلاعات جمهوری اسلامی» به فعالیت مشغول بوده و در حملات سایبری به آلبانی نیز نقش داشته است.
گبی پورتنوی، حملات سایبری گروه «بچه گربه سلطنتی»، متعلق به سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، را نیز نمونهای از «نقض کامل قوانین حریم خصوصی بینالمللی و آسیب زدن به غیرنظامیان بیگناه» از سوی جمهوری اسلامی دانست.
رئیس اداره ملی سایبری اسرائیل در ادامه از جامعه بینالمللی خواست که برای دفاع و تشکیل سازوکاری پیشگیرانه در مقابل ایران با یکدیگر همکاری کنند.
در سالهای اخیر سازمانهای دفاعی و پیمانکاران نظامی در نقاط مختلف جهان توسط هکرهای وابسته به حکومتهای ایران، روسیه، کره شمالی، و چین، هدف قرار گرفتند.