به گزارش «جروزالم پست» هکرها روز جمعه، ۱۷ فروردین، با رخنه به کامپیوترهای وزارت دادگستری اسرائیل برخی دادههای این وزارتخانه را به سرقت بردند، اما به خدمات کامپیوتری آن آسیبی وارد نشده است.
وزارت دادگستری اسرائیل در بیانیهای اعلام کرد که از صبح روز جمعه کارشناسان ارزیابی از این حمله سایبری را آغاز کردند، اما بررسی پیامدهای آن زمان خواهد برد.
این وزارتخانه در عین حال تایید کرد که «پس از بررسیهای اولیه مشخص شد که به خدمات این وزارتخانه آسیبی وارد نشده است.»
این حمله در حالی صورت گرفت که اسرائیل واکنش جمهوری اسلامی ایران را در پی حمله منتسب به اسرائیل در روز ۱۳ فروردین که شماری از فرماندهان نیروی قدس سپاه پاسداران در سوریه و لبنان و چند تن دیگر از فرماندهان این نیرو در دمشق کشته شدند، زیر نظر دارد.
بنا به این گزارش، در تشکیلات امنیتی اسرائیل، سناریوهای مختلفی بررسی شده است: از حملات موشکی گرفته تا حمله به اهداف اسرائیلی در خارج از کشور و حتی پرتاب موشکهای بالستیک از ایران.
در ابتدای جلسه دیشب کابینه، بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر اسرائیل، گفت: «سالها است که ایران مستقیماً علیه ما کار میکند. اسرائیل علیه ایران و عواملش هم دفاعی و هم تهاجمی عمل میکند. ما میدانیم چگونه از خودمان در مقابل هر کسی که بخواهد به ما آسیب برساند دفاع کنیم و به آنها آسیب برسانیم.»
دی ماه سال گذشته نیز، سازمان امنیت داخلی اسرائيل، شین بت، راههای مختلفی را فاش کرد که عوامل جمهوری اسلامی از آن در رسانههای اجتماعی به منظور اقدام علیه اسرائیل استفاده میکنند.
به گزارش نشریه خبری «اسرائیل هیوم» جمهوری اسلامی از طریق حسابهای کاربری جعلی برای مخدوش کردن موضوعات مربوط به جنگ غزه فعالیت میکرد.
شین بت میگوید عوامل جمهوری اسلامی با استفاده از وبسایتها و رسانههای اجتماعی جعلی برای برگزاری تجمعاتی در نزدیکی خانههای خانوادههای گروگانها فراخوان میدادند و دستههای گل و پیام برای آنها ارسال میکردند.
عوامل جمهوری اسلامی همچنین با جا زدن خود به عنوان بخشی از تظاهرات مشروعی که برای آزادی گروگانها برگزار میشود، فعالیتهایی از جمله نصب پوسترهای ساخته شده توسط خودشان، عکسبرداری از معترضان، پر کردن فرمهای «نظرسنجی» و غیره را ترویج میکردند.
برخی از این فعالیتها توسط خود شین بت کشف شد و برخی نیز توسط شهروندانی گزارش شد که متوجه مشکوک بودن این فعالیتها شدند و آنها را به مقامات اطلاع دادند.
اداره ملی سایبری اسرائیل هم دی ماه سال گذشته با صدور بیانیهای نسبت به حملههای «فیشینگ» هکرهای ایرانی هشدار داد.
این اداره همچنین درباره حملههای سایبری به اسرائیل از زمان آغاز جنگ علیه حماس منتشر کرد. بنابراین گزارش، رشته حملههای سایبری از سوی ۱۵ گروه مرتبط با ایران و گروههای وابسته به آن، حزب الله و حماس سرچشمه گرفته بود.