روزنامه هاآرتص، که در اسرائیل منتشر میشود، در گزارشی با اشاره به حمله سایبری روز سهشنبه به سامانه کارت سوخت در ایران مینویسد، یکی از راههایی که اسرائیل برای مقابله با برنامه هستهای ایران در پیش گرفته، سختتر کردن زندگی برای طبقه متوسط در ایران است.
این گزارش که روز پنجشنبه ششم آبان منتشر شد، به نقل از یک منبع دیپلماتیک که از او نام برده نشده، میگوید مقامات اسرائیل بر این باورند که چنانچه سبک زندگی طبقه متوسط تحت تاثیر و فشار قرار گیرد، آنها در نهایت نسبت به حکومت واکنش نشان خواهند داد.
یک مقام امنیتی اسرائیلی به این روزنامه گفته است، مختل کردن فعالیتهای روزانه، رژیم ایران را بیثبات میکند. تازهترین مثال آن حمله سایبری چهارم آبان به جایگاههای سوختگیری بود که حدود چهار هزار و ۳۰۰ جایگاه در سراسر کشور را از کار انداخت.
اختلال در سیستم سوخترسانی ایران در پی حمله سایبری به سامانه کارت سوخت، روز پنجشنبه وارد سومین روز شد. با این حال مقام های ایران اسرائیل را متهم به دست داشتن در این حمله سایبری نکرده و مقام های اسرائیلی نیز رسما در این مورد اظهارنظری نکرده اند.
علی شمخانی دبیر شورای عالی امنیت ملی ایران روز پنجشنبه در پیامی در توئیتر به زبان عبری، با اشاره به حمله سایبری اخیر به سامانه کارت سوخت و بدون نام بردن از اسرائیل، از ناکام ماندن «دشمن» برای رسیدن به هدف خود برای به گفته او «آشوب به پا کردن در ایران» نوشت.
در همین حال، رئیس کمیسیون امنیت ملی نیز در گفتوگو با خبرگزاری مهر گفته است: «ضد انقلاب» و «سرویسهای اطلاعاتی» برای ایجاد «اغتشاش» در آبان ۱۴۰۰ از ماههای پیش برنامهریزی کردهاند و «قطعا این حمله سایبری با طراحی قبلی دشمنان و سرویسهای جاسوسی بیارتباط نیست.»
بنا بر این گزارش، وحید جلالزاده تایید کرد که «حمله سایبری اخیر ضررهای زیادی را به کشور وارد کرد» و اگر خلاهای موجود توسط سازمان پدافند غیرعامل به دستگاه مرتبط گزارش شده باشد و آن دستگاه کاستیها را برطرف نکرده باشد، مجلس «قطعا» به آن رسیدگی میکند.