لینکهای قابل دسترسی

خبر فوری
پنجشنبه ۱۷ آبان ۱۴۰۳ ایران ۲۳:۲۱

مقابله با جنگ نرم و حمله سایبری در ایران


بنا به گزارش رسانه های ایران، ستادهای فرماندهی مشترک نیروهای مسلح برای مقابله با تهدیدهای اسراییل و ایالات متحده، به ویژه نفوذ سایبری در ساختارهای زیربنایی ایران، دفاتر جدیدی برای مبارزه با «جنگ نرم» تاسیس کرده اند.

بنا به گزارش سپاه نیوز، تارنمای روابط عمومی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ایران، سرتیپ ژنرال مسعود جزایری، معاون رئیس ستاد امور فرهنگی و دفاع نیروهای مسلح ایران گفته است دشمنان ایران در جبهه «جنگ نرم» علیه جمهوری اسلامی «بسیار جدی» هستند. آقای جزایری گفته است ما باید برای توجه به این کارزار و مبارزه با دشمن در این جبهه، ابزار سازماندهی شده ای داشته باشیم. وی ادعا کرده است که «صدها نخبه و کارشناس» در ایالات متحده ایران را زیر نظر دارند.

آقای جزایری هشدار داده است «دشمن در تلاش است تا بر فضای سایبری ایران سلطه داشته باشد و آن ها برای ایجاد موانعی برای پیشگیری از پیشرفت و موفقیت ایران در کارزار سایبری، نهایت تلاش خود را به کار گرفته اند».

همزمان با تداوم نگرانی های ایران از تهدیدهای اینترنتی و دیجیتالی اسراییل و ایالات متحده، سپاه پاسداران انقلاب اسلامی خود را برای مبارزه با «جنگ نرم» آماده می کنند.

اظهارات این مقام سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ایران در کنفرانس گردهمایی نیروهای نظامی مطرح شده که «گردان سایبری بسیج صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران» به هدف تجهیز و بسیج رسانه های دولتی ایران برای مقابله با آنچه که تهران آن را تهدید «جنگ نرم» می خواند، برگزار کرده بود.

بنا به گزارش صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران، کارشناسان فضای سایبری صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران و اعضای «کمیته شورای سایبری ایران» و اعضای داوطلب بسیج در این همایش شرکت کردند.

در بیانیه صدا و سیما آمده است که «کمیته شورای سایبری» شامل هفت گردان ویژه رسیدگی به نگرانی های مربوط به مسائل سیاسی، فرهنگی، رسانه ای، اقتصادی، امور فقهی و زنان است که هر یک به مسائلی توجه خواهند کرد که «هدف جنگ نرم کشورهای غربی علیه ایران» هستند.

چنین تحولی در بحبوحه ای تشدید شده است که جنگ سایبری در سایه، بین ایران، ایالات متحده و اسراییل تشدید شده است.

اسراییل و اهداف وابسته به اسراییل طی سال گذشته هدف موجی از حمله های سایبری بوده که از ایران انجام شده است.

گروهی متشکل از هکرهای ایرانی زیر نام مستعار «پرستو» هفته گذشته مسئولیت سرقت داده های شخصی دویست دانشمند و مقام وابسته به «آژانس بین المللی انرژی اتمی» را به عهده گرفت. این گروه با ارسالی پیامی که به طور گسترده بین تارنماهای هوادار این هکرها در ایران توزیع شد، تهدید کرد در صورتی که عوامل غربی و یا اسراییلی به ترور دانشمندان ایران ادامه دهند، اطلاعاتی را که در اختیار دارد، روی اینترنت قرار خواهد داد.

آقای جزایری ضمن اشاره به تحریم صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران، اسراییل و ایالات متحده را به تلاش برای بهره گیری از فن آوری «جنگ نرم» برای ایجاد یک بحران سیاسی در ایران، از جمله فضای سایبری متهم کرده است. وی گفت دشمنان ایران در تلاش هستند تا با وعده یک «سبک زندگی غربی» مردم ایران را به دام بیاندازند.

علی اصغر جعفری، رئیس «کمیته شورای سایبری» و مشاور مطبوعاتی عزت الله ضرغامی، رئیس صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران گفته است که فضای سایبری «عرصه مهمی» است که دشمن از طریق آن در تلاش است تا (تبلیغات) ضدایرانی به راه بیاندازد و ما برای مقابله با آن ها در این زمینه اقدام خواهیم کرد و تا به حال نیز چنین کرده ایم».

حصول اطمینان از دست داشتن گروه های وابسته به مقامات دولت ایران در حمله هکرهای عملیات سایبری پرستو و یا حتی حمله های سایبری جدی تری همچون مهدی به موسسات مالی ایالات متحده و شرکت های نفتی عربستان سعودی غیرممکن خواهد بود، اما واقعیت مسلم این است که ایران فعالیت های خود در زمینه جنگ سایبری را به عنوان یک عامل محوری دفاع در برابر جنگ نرم و نیز به عنوان یک راهبرد جنگ نامتقارن افزایش داده است.

کنفرانس «کمیته شورای سایبری» که زیر نظر صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران اداره می شود، پس از تصویب تشدید تحریم های ایالات متحده آمریکا علیه ایران برگزار شد.

این تحریم ها با اتفاق آرای نمایندگان سنای آمریکا تصویب شد و صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران و عزت الله ضرغامی، رئیس آن یکی از نهادهای دولتی است که در این فهرست سیاه قرار گرفته است.

اتحادیه اروپا نیز نام آقای ضرغامی را به دلیل نقض حقوق بشر در فهرست افراد تحت تحریم های این اتحادیه قرار داده است.

برگرفته از روزنامه اورشلیم پست
XS
SM
MD
LG