با وجود افزایش خشونت نیروهای امنیتی بر ضد معترضان در خیابانهای شهرهای مختلف ایران و قطع کامل اینترنت خانگی و همراه، برای جلوگیری از انتقال اخبار تصاویر و رخدادهای اعتراضات، معترضان همچنان در خیابانها یکصدا بر خواستههای خود پافشاری می کنند. شعار مشترک معترضان در بسیاری از تجمعها این است: «زن، زندگی، آزادی»
شهبانو فرح پهلوی در پیامی خطاب به مردم ایران ضمن تسلیت به بازماندگان وقایع اخیر نوشت: «من با نگرانی و امید، حماسههای شما را در درگیری با نیروهای فریبخوردگان سیاهی، ساعت به ساعت دنبال میکنم.»
در ادامه این پیام آمده است:«قتل مهسا امینی و دهها جانباخته دیگر و ادامه سركوب و قتل و جرح هممیهنانم كه برای آزادی برخاستهاند، دلم را شکسته و پاره پاره می کند. به تمام بازماندگان این وقایع وحشتناک از صميم قلب تسليت میگويم.»
شهبانو فرح پهلوی اما در عین حال افزود:«با همه دلشکستگیها، ایرانِ بهپاخاسته را می بینم و با افتخار، دلاوری و از خودگذشتگی شما را ستایش میکنم.»
در مشهد معترضان و جوانان همچنان شعار مرگ بر دیکتاتور سر دادند.
در رشت و در مراسم خاکسپاری بهنام لایقپور از جانباختگان اعتراضات اخیر،زنان به نشانه اعتراض و انزجار روسریهایشان را در هوا چرخاندند.
در کرج تظاهراتکنندگان شعار دادند: «آخوند باید گم بشه»
در تهران هم معترضان در مناطق مختلف تجمع کردند و شعارهای ضد حکومتی سر دادند ،در نارمک در حالی که تصاویر حاکی از شلیک ماموران به سمت معترضان بود معترضان شعار میدادند:« این همه سال جنایت مرگ بر این ولایت»
در کردستان و بلوچستان و فارس نیز اعتراضات، پیوسته با دیگر مناطق کشور ادامه دارد
همزمان و در ادامه حمایتهای بینالمللی از اعتراضات در ایران، روزنامه نیویورک تایمز از تلاش دولت آمریکا برای دور زدن قطع اینترنت توسط حکومت ایران و کمک به مخالفان جمهوری اسلامی برای برقراری ارتباط با جهان خارج خبر داد. دیوید سنَگِر، خبرنگار ارشد این روزنامه به نقل از منابع آگاه در سازمانهای اطلاعاتی-امنیتی آمریکا نوشت: «احتمال دارد تجهیزات شرکت استارلینک همراه بار کالاهای قاچاق یا به کمک پهپاد به داخل ایران رسانده شود.»
سازمان حقوق بشری «خانه آزادی» نیز با انتشار بیانیهای، ضمن محکوم کردن کشته شدن مهسا امینی و سرکوب معترضان در ایران، خواستار پاسخگو کردن جمهوری اسلامی شد.
مایکل جی. آبراموویتز، رئیس «خانه آزادی» - نهادی که برای ایجاد و استقرار جهانی آزاد تلاش میکند - در این بیانیه با اشاره به اعتراضات سراسری ایران ، آن را نشانهای از خشم مردم ایران نسبت به دههها «ظلم و بیرحمی» دانست و افزود :«ما با شدیدترین لحن، سرکوب فزاینده مردم توسط رژیم ایران را محکوم میکنیم، و از دیگر دولتها میخواهیم که در کنار این معترضان شجاع بایستند و مقامات رسمی ایران را وادار کنند که برای بدرفتاریهایشان پاسخگو باشند و از مردم ایران در مورد خواستشان برای رهایی از یک حکومت دینسالار مستبد پشتیبانی کنند.»
همچنین شهرداری آمستردام، پایتخت هلند، با انتشار تصاویری از مهسا امینی بر روی ساختمان موزه فیلم «چشم» که در این شهر قرار دارد، نوشت: شهر ما در همبستگی با زنان ایران و سایر زنانی که برای آزادی و حقوق برابر خود میجنگند، در کنارشان ایستاده است.
فمکه هالسما، شهردار این شهر نیز با بهاشتراک گذاشتن این خبر در صفحه اینستاگرام خود، از اعتراضات در ایران و زنان ایرانی حمایت کرد.
مدیر برنامه ایران در مؤسسه خاورمیانه هم گفته: «معترضان ایرانی، ده سال قبل خواستار تغییرات بنیادین در ساختار حکومت اسلامی بودند، اما حالا دیگر به اصلاحات و تغییرات باور ندارند و خواستار تغییر رژیم هستند.»
الکس وطنخواه مخالفان جمهوری اسلامی را بالاتر از ۸۵ درصد مردم ایران دانست و تصریح کرد:« جامعه بینالمللی و غرب نمیتواند در قبال این وضع سکوت کند و به همین دلیل است که گامهای ملموسی برمیدارد و از جمله تلاش میکند تا دسترسی عموم مردم ایران به اینترنت را حفظ کند.»
او افزود: «من بیش از ۲۰ سال است که مسائل ایران را پوشش دادهام، و با یقین میگویم این بار رژیم سقوط خواهد کرد.»
در عین حال خبرگزاری هرانا «ارگان خبری فعالان حقوق بشر در ایران» اسامی و مشخصات دستکم ۱۴۴ نفر از دستگیرشدگان را اعلام کرد.
این خبرگزاری افزود: «شماری از بازداشتشدگان در روزهای اخیر به بازداشتگاه وزارت اطلاعات موسوم به بند ۲۰۹ زندان اوین منتقل شدهاند. برخی از زنان بازداشتی که در بازداشتگاه مذکور بودند نیز به زندان قرچک ورامین انتقال یافته و مردان بازداشتی هم از این بازداشتگاه به زندان تهران بزرگ منتقل شدهاند.»
به گزارش هرانا از ابتدای اعتراضات تاکنون دستکم ۲۰ روزنامهنگار نیز بازداشت شدهاند.
ضمن آن که خبرگزاریهای وابسته به سپاه، شامگاه سهشنبه از دستگیری فائزه هاشمی دختر اکبر هاشمی رفسنجانی خبر دادند خبری که خانواده رفسنجانی آن را تایید کردند.
در داخل ایران اما مقامات جمهوری اسلامی همچنان به تهدید مردم و تخفیف جنبش اعتراضی آنها مشغولند.
انسیه خزعلی با اشاره به رخدادهای اخیر ایران گفت رسانهها میخواهند فضا را مسموم کنند.
معاون ابراهیم رئیسی در امور زنان افزود:«جوانان اکنون مظلومانه در دفاع از نظام کشته میشوند اما رسانهها با تغییر واقعیت و شایعهپراکنی تلاش میکنند حواسها را از خدمات دولت و حاکمیت به سمت آنچه میخواهند پرت کنند.»
خبرگزاری دولتی ایرنا هم در گفتگو با یک عضو هیات علمی پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی مدعی شد رد پای مردم در این اعتراضها دیده نمیشود و آنچه که مشاهده میشود، جماعت بسیار اندک و ناچیزی هستند که در گوشهوکنار، میکوشند با قتل و جنایت و تعدّی و آتشافروزی و وحشیگری، توجه مردم را به خود جلب کنند.
مهدی جمشیدی همچنین به ایرنا گفته : خوشبختانه، مردم به آنها اعتنا نکردند، این جریان در جذب مردم، ناکام ماند و نتوانست به یک «جنبش مردمی» تبدیل بشود پس نباید اینها را «مردم» قلمداد کرد.