مولدسازی کماکان مورد انتقاد کارشناسان و صاحبنظران داخلی است و در آخرین مورد پایگاه اینترنتی «فراز» به نقل از حسن سبحانی، استاد اقتصاد دانشگاه تهران نوشت: «با مولدسازی میخواهید دهکهای بالای درآمدی را چاقتر کنید که اتفاقا ارزشهای سیاسی جمهوری اسلامی را هم قبول ندارند، هدف شما همین است.»
در همین حال پایگاه اینترنتی «انتخاب» نیز از تجمع اعتراضی دانشجویان هشت دانشگاه بزرگ تهران در مقابل مجلس پیرامون مصوبه مولدسازی خبر داد. به نوشته این وبسایت این تجمع حالت کنفرانس خبری داشته و تعدادی از دانشجویان پشت تریبون رفته و نظرات خود را پیرامون این مصوبه مطرح کردند و روح الله ایزدخواه نماینده تهران نیز در بین این دانشجویان حضور پیدا کرد.
انتخاب نوشته است: «این دانشجویان، پلاکاردهایی در دست داشتند که بر روی آنها شعارهایی نظیر «مولدسازی را از ساختمان بهارستان آغاز کنید»، «فساد احتمالی تبعیض حتمی»، «مولدسازی؛ تکرار یک تراژدی» و ... نوشته شده بود».
دراینباره، محسن حاجیمیرزایی، وزیر سابق آموزش و پرورش ضمن انتقاد از طرح مذکور به سایت «مرکز اسناد انقلاب» میگوید: «من چه موقع میتوانم باور کنم شما نگران داراییهای معطل هستید؟ وقتیکه ببینم شما به داراییهای مهمتر و ارزشمندتر توجه میکنید. مهمترین دارایی یک جامعه سرمایه اجتماعی است، اگر از این سرمایه مراقبت نشود و از دست برود، آنوقت باید نگران ۱۰ هزار متر زمین بلااستفاده بود، درحالیکه پایدارترین و مناسبترین عامل برای پیشرفت وجود سرمایه اجتماعی بالاست، حتی از سرمایه انسانی و مادی مهمتر است.»
وی مولدسازی را فروش دارایی برای گذران زندگی دانسته و گفته است:«وقتی یک پدر منطق هزینه کردن را بلد نیست، یعنی زندگی را با درآمدی که دارد خوب اداره نمیکند، بعد از مدتی سراغ فروش قالی، تلویزیون و ماشین لباسشوییِ خانه میرود تا وارد آن چرخه اشتباه شود».
وبسایت خبری «انتخاب» نیز به نقل از علیرضا بیگی، نماینده مجلس نوشت: «درخصوص آغاز مولدسازیها و اینکه بیان میشود این اقدام به آن بحث کسری بودجه که مطرح میشود کمک میکند، گفت: به عنوان یکی از منابع درآمدی که میتواند کسریها را برطرف کند به مولدسازی نگریسته میشود، اما به سبب ناقص بودن سازوکارهای اجرایی پیشبینی من این است که نمیتواند سرنوشت روشنی داشته باشد.»