قائم مقام وزارت کشور در پی حمله نیروهای لباسشخصی به علی مطهری در شیراز، از احضار استاندار فارس به تهران و دستور وزیر کشور برای شناسایی حملهکنندگان خبر داد.
به نوشته خبرگزاری ایسنا، حسینعلی امیری، روز چهارشنبه گفت که معاون امنیتی و انتظامی وزارت کشور مسئول سرعت بخشیدن به شناسایی عوامل حمله به علی مطهری، نماینده مجلس تهران در مجلس شد و استاندار فارس نیز برای توضیح چگونگی رخداد این اتفاق به تهران فراخوانده شد.
علی مطهری، نماینده تهران در مجلس، در حالی که برای سخنرانی در دانشگاه شیراز از فرودگاه این شهر راهی دانشگاه بود، با حمله دهها موتور سوار مواجه شد. حمله کنندگان که با چوب، سنگ و اسپری فلفل به خودرو او و سرنشینان آن حملهور شدند. در نهایت برنامه سخنرانی آقای مطهری با عنوان «اسلام و آزادی» لغو شد و او به تهران بازگشت.
وبسایت کلمه، که اخبار منتقدان حکومت را پوشش میدهد، حمله کنندگان را عوامل وابسته به سپاه فجر شیراز و ناحیه مقاومت بسیج ثارالله معرفی کرده است.
استاندار فارس روز گذشته وعده داد که گزارش حمله به علی مطهری را به شورای عالی امنیت ملی ارسال میکند. وی گفت اجازه نخواهد داد که این اتفاقات در شیراز تکرار شود.
آقای مطهری نیز در واکنش به این حمله گفت: «به رئیس جمهوری محترم عرض میکنم فکری به حال استان فارس بکنند، و البته نتیجه بدهبستان در معرفی وزیر کشور به مجلس بهتر از این نمیشود، و این حوادث نتیجه آن تصمیم غلط است».
اشاره او به انتخاب عبدالرضا رحمانی فضلی، از نزدیکان علی لاریجانی رئیس مجلس، از سوی حسن روحانی به عنوان وزیر کشور است .
تعدادی از نمایندگان مجلس ایران نیز نسبت به حمله افراد لباس شخصی به علی مطهری در شیراز واکنش نشان دادند. از جمله احمد توکلی، از نمایندگان سرشناس جناح اصولگرا در مجلس شورای اسلامی، که احتمال داده است مسئولان شیراز از حمله به او آگاه بودهاند.
حسین مرعشی نماینده پیشین اصلاحطلب مجلس نیز به انتقاد از این اتفاق پرداخت و به خبرگزاری ایلنا گفت که حتی وزیر کشور هم توان برخورد با گروههای خودسر را ندارد.
به گفته او، هر یک از مسئولان حتی شخص وزیر کشور در صورتیکه همچون مطهری در برابر افراطیون ایستادگی کنند، قطعا همین برخود با آنها هم میشود.
مصطفی کواکبیان، نماینده اصلاح طلب دوره هشتم مجلس نیز از استاندار فارس خواسته است که اگر از عهده «نیروهای خودسر» برنمیآید، از سمت خود استعفا دهد.
مجید انصاری، معاون پارلمان رئیس جمهوری ایران هم این حمله را به ناخشنودی برخی گروهها از پیشرفت مذاکرات هستهای ایران و شش قدرت جهانی مربوط دانسته است.
مواضع علی مطهری در انتقاد به حصر خانگی رهبران جنبش سبز و برخورد با معترضان پس از انتخابات سال ۱۳۸۸ بارها مورد انتقاد اصولگرایان قرار گرفته است و چندی پیش نیز نطق او در این ارتباط در مجلس با حمله مخالفان او به تریبون مجلس به تنش کشیده شد .