منوچهر هادی، همسر سابق یکتا ناصر، با رد ادعای «دزدیدن» دختر خردسالش، تاکید کرد که با «دستور مستقیم از دفتر دادگاه و با هماهنگی و توافق» دخترش را تحویل گرفته است.
ویدئوی یکتا ناصر، بازیگر سینما و تلویزیون، در اینستاگرام که گریهکنان از «دزدیدن» دختر خردسالش، سوفیا، به وسیله همسر سابقش خبر میداد با واکنش گسترده کاربران شبکههای اجتماعی مواجه شده که غالبا از عدم حمایت قوانین جمهوری اسلامی از زنان انتقاد کردهاند.
منوچهر هادی، کارگردان و تهیهکننده سینما و تلویزیون، که برخی او را «وابسته به جمهوری اسلامی» میدانند همسر سابقش را به «ناخوش احوالی و برخورد احساسی» متهم کرده و نوشته که دخترش، سوفیا، چهار روز پیش او خواهد ماند.
این در حالی است که یکتا ناصر در پست ویدیوییاش ضجهزنان میگوید که همسر سابقش فرزندشان را برده و «قرار بود بیاردش، نیاورد». او همچنین گفته که دراین باره به کلانتری شکایت کرده ولی به او گفته شده که «الان تعطیلیه، صبر کن.»
به گزارش خبرگزاری میزان، وابسته به قوه قضائیه، حضانت فرزند به عهده یکتا ناصر بوده و منوچهر هادی «حسب دستور موقت دادگاه» حق «ملاقات هفتهای یک ساعت در کلانتری» داشته است.
با این حال منوچهر هادی در بخشی از یادداشت اینستاگرامیاش یکتا ناصر را تهدید کرده و نوشته: «حتمن در دادگاه اعاده حیثیت میشه و باید پاسخ بدن و باید در همین صفحه شخصی ایشان عذرخواهی کنند بابت تمام دروغها و تشویش اذهان علیه بنده ایشان باید پاسخگو باشند.»
یکتا ناصر گفته که «۱۰ سال کتک خورده» و «دو سال است جدا شده» و اضافه کرده که به «قانون» امید داشته است.
همزمان، شماری از کاربران به یک عکس خانوادگی منوچهر هادی که متعلق به مراسم یلدا در سال ۱۳۹۸ بوده واکنش نشان دادند.
برخی از آنها زنی که پشت به دوربین کنار دختربچه خردسالی در آشپزخانه ایستاده را یکتا ناصر معرفی کرده و از قوانین «ضد زن، ضد مادر و ضد کودک» جمهوری اسلامی انتقاد کردند.
کاربری دیگر هم به کنایه پرسیده: «یکتا ناصر و دخترش رو توی پست اینستاگرامی مناسبتی منوچهر هادی اون موقع که شوهرش بوده پیدا کنید.»
خبرگزاری میزان با اشاره به سن «هفت سال و سه ماه» دختر مشترک یکتا ناصر و منوچهر هادی اعلام کرده که در صورت صحت ادعای یکتا ناصر، به شکایت او در خصوص عدم تحویل طفل سپرده شده در موعد و مکان مقرر برابر مقررات رسیدگی میشود.
بر اساس قوانین جمهوری اسلامی، ولایت فرزند از آن پدر و در صورت فقدان پدر، از آن جد پدری است، و درباره حضانت یا نگهداری نیز، اگر فرزند زیر هفت سال باشد، حضانت بر عهده مادر است و اگر بیش از هفت سال داشته باشد، سرپرستی بر عهده پدر است.