فرهاد شیخی، فعال کارگری، از سوی دادگاه انقلاب کرج به یک سال حبس، دو سال ممنوعیت خروج از کشور، دو سال اقامت اجباری در دیواندره، و دو سال منع زندگی در استانهای البرز و تهران محکوم شد.
به گزارش ارگان خبری مجموعه فعالان حقوق بشر در ایران، هرانا، شعبه یک دادگاه انقلاب کرج به ریاست قاضی موسی آصف الحسینی در تاریخ ۳۰ خرداد حکم خود علیه این فعال کارگری را به اتهام «فعالیت تبلیغی علیه نظام جمهوری اسلامی» صادر کرد.
فرهاد شیخی در تاریخ ٧ خرداد سال ۱۴۰۲ از سوی ماموران حکومتی در منزل شخصیاش در هشتگرد کرج بازداشت و پس از مدتی به زندان رجایی شهر کرج منتقل شد.
او ٢٣ خرداد همان سال پس از تفهیم اتهام در دادسرای هشتگرد با قرار کفالت ۱۰۰ میلیون تومانی از ندامتگاه مرکزی کرج آزاد شد.
این فعال کارگری که به دلیل فعالیتهایش سابقه بازداشت و محکومیت دارد ١٨ بهمن ۱۴۰١ به دنبال بخشنامه عفو از زندان آزاد شده بود.
اتحادیه آزاد کارگران ایران اخیرا در نامهای به «بخش بینالمللی اتحادیههای کارگری در جهان» خواهان آن شد که موارد مربوط به «سرکوب گسترده کارگران، معلمان، بازنشستگان و تمامی گروههای مزدبگیر زحمتکش و تشکلهای مستقل» را به عنوان «تداوم نقض خشن و آشکار حقوق انسانی کارگران در ایران مد نظر قرار دهند.»
بر اساس این نامه، طی سالهای اخیر جعفر عظیمزاده، شاپور احسانیراد، پروین محمدی، مظفر صالحنیا، شریف ساعدپناه، شیث امانی، حیدر قربانی، ناهید خداجو، فرهاد شیخی، جوانمیر مرادی، صدیق کریمی، خالد سواری، حسین قادری، جمیل محمدی، فواد کیخسروی، طیب ملایی، هادی سلیمانی، مهدی فخری، خلیل کریمی و تعداد زیاد دیگری از اعضای کنونی و سابقش به خاطر فعالیتهای کارگری بارها بازداشت و زندانی شدهاند.
اتحادیه آزاد کارگران ایران در این نامه افزود که تعداد زیاد دیگری از کارگران، معلمان و فعالین کارگری در ماهها و سالهای اخیر بازداشت شدهاند و اکنون به قید وثیقه و به طور موقت آزاد هستند.
فواد کیخسروی، عضو هیئت مدیره اتحادیه آزاد کارگران ایران، هفته گذشته در گفتوگویی با بخش فارسی صدای آمریکا در همین ارتباط گفت: «عمق تضییع حقوق کارگران و سرکوب فعالین جنبش کارگری ابعاد بسیار فاجعهباری به خود گرفته است.»
او در این گفتوگو یادآور شد که طی روزهای گذشته ۱۰۰ هزار نفر از کارگران ایرانی اعتصاب کردهاند.