در آخرین روز مهلت قانونی تبلیغات انتخاباتی، حسن روحانی و ابراهیم رئیسی با حربه موسیقی و کنسرت مقابل یکدیگر صف آرایی کردند؛ سالار عقیلی در مشهد برای طرفداران روحانی برنامه اجرا کرد و رئیسی با «تتلو» دیدار کرد.
سید ابراهیم رئیسی که تولیت آستان قدس رضوی، یکی از بزرگترین بنگاههای اقتصادی ایران را برعهده دارد، ترجیح داد تا روز آخر تبلیغات را در شهر محل استقرار امپراتوری اقتصادی خود، مشهد بگذراند. اما در تهران، یک خواننده جنجالی به نام «تتلو» پس از دیدار با رئیسی وعده برگزاری کنسرت به نفع رئیسی داد.
امیرحسین مقصودلو با نام هنری تتلو اصطلاحا «غیرمجاز» است و مجوز قانونی فعالیت ندارد. او حتی چندین بار پایش به زندان باز شده اما همزمان این اجازه را پیدا کرده تا در عرشه یک ناو نظامی و در حضور افرادی با لباس نیروی دریایی جمهوری اسلامی ترانهای در حمایت از انرژی هستهای بخواند.
او که در این دوره از انتخابات ابتدا از محمدباقر قالیباف حمایت میکرد، پس از کنارهگیری قالیباف به نفع رئیسی به جمع حامیان رئیسی پیوست. حالا در آستانه روز انتخابات، ویدئوی دیدار رئیسی و تتلو در شبکههای اجتماعی پربیننده شده است. از سوی دیگر تتلو وعده داده که در تهران کنسرتی انتخاباتی به نفع رئیسی برگزار خواهد کرد. این موضوع هم با توجه به قرابت فکری و نسبت فامیلی رئیسی با علمالهدی، امام جمعه مشهد که با برگزاری کنسرت مخالف است، مورد توجه بسیار قرار گرفته است.
منتقدان میگویند چگونه کاندیدای یک جریان فکری و سیاسی که با برگزاری کنسرت مخالف است، برای جلب رای دست به دامان یک خواننده «غیرمجاز» شده است.
در سوی مقابل، حسن روحانی هم ترجیح داد آخرین نمایش قدرتش را در زمین حریف برگزار کند و به مشهد رفت. در تیم همراهان حسن روحانی سالار عقیلی و حجت اشرف زاده هم حضور داشتند و سالار عقیلی توانست در حاشیه مراسم سخنرانی روحانی، ممنوعیت برگزاری کنسرت موسیقی را دور بزند.
حسن روحانی هم در سخنان خود بدون نام بردن از رئیسی و علمالهدی، حملات تندی را متوجه آنها کرد و گفت: «شما به مردم مشهد گفتید اگر هنر میخواهید و مراسم هنری باشد، از مشهد بروید بیرون. حالا میخواهید ایران را بگیرید و به مردم بگویید از ایران بروند بیرون؟»
اشاره آقای روحانی به آیتالله احمد علم الهدی، امام جمعه مشهد و نماینده آیت اﻟله خامنهای در این استان است که برگزاری کنسرت در مشهد را خلاف هویت این شهر دانسته و گفته بود کسانی که کنسرت می خواهند باید از مشهد بروند.
انتقادات حسن روحانی از سیاست عدم برگزاری کنسرت در مشهد درحالی صورت میگیرد که علی جنتی، وزیر وقت فرهنگ و ارشاد اسلامی دولت روحانی در مرداد ماه سال گذشته اعلام کرد دولت به احترام مخالفان، از برگزاری کنسرت در شهر مشهد صرفنظر کرده است.
علی مطهری، نائب رئیس مجلس شورای اسلامی با انتقاد از کوتاه آمدن دولت گفته بود که این نشانه «حاکمیت دوگانه» در ایران است.
دوازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری ایران روز جمعه ۲۹ اردیبهشت برگزار می شود.
سارا رپوچی، از مدیران ارشد خانه آزادی در گفتوگو با صدای آمریکا عنوان کرده که انتخابات برگزار شده در ایران «آزاد» نیست: «ما شاهد اعمال کنترل شدید در روند انتخاب نامزدها هستیم. حتی اگر بگوئیم آن روند آزاد بوده، اما تبلیغات انتخاباتی به صورت آزادانه انجام نمیشوند و از این رو همچنان معتقدیم دموکراسی به ایران راه نیافته است، دست کم در مورد (انتخابات) امسال.»