شرکت مایکروسافت روز سهشنبه ۲۴ مهرماه اعلام کرد اسرائیل از آغاز جنگ غزه در سال گذشته، به هدف اصلی حملات سایبری و کمپینهای فضای مجازی جمهوری اسلامی تبدیل شده است.
این شرکت در گزارش سالیانه «دفاع دیجیتال» خود خاطرنشان کرد: «نیمی از حملات هکری جمهوری اسلامی از ۱۵ آبان ۱۴۰۲ تا تیرماه ۱۴۰۳ بر روی شرکتها و اهداف اسرائیلی متمرکز بوده اما از تیرماه امسال تاکنون، در تغییری فاحش، تنها ۱۰ درصد از حملات سایبری هکرهای وابسته به حکومت ایران، اسرائیل را هدف قرار داده در حالی که ۳۵ درصد حملات به سمت نهادهای آمریکایی و ۲۰ درصد از آنها به سمت اهدافی در امارات متحده عربی متمرکز شده است.»
به گزارش مایکروسافت، جمهوری اسلامی از زمان آغاز جنگ در غزه، فعالیتهای متعددی را نیز در فضای مجازی و رسانههای اجتماعی آغاز کرده که هدف آنها بیثبات کردن اسرائیل بوده است.
بر اساس این گزارش، یک حساب کاربری به نام «اشکهای جنگ» با جعل هویت فعالان اسرائیلی، به انتقاد از عملکرد بنیامین نتانیاهو، نخستوزیر اسرائیل در خصوص بحران گروگانگیری توسط حماس پرداخته و حساب کاربری دیگری به نام «کارما» که توسط یک واحد اطلاعاتی حکومت ایران ایجاد شده است، خود را نماینده اسرائیلیها برای استعفای بنیامین نتانیاهو معرفی میکند.
مایکروسافت همچنین اعلام کرد که «سرویسهای ایرانی» با استفاده از لوگوی شاخه نظامی حماس، برای انتشار پیامهای نادرست درباره گروگانها در غزه و تهدید اسرائیلیها، یک حساب تلگرامی ایجاد کردند و با تمرکز بر تضعیف حمایتهای سیاسی، نظامی و اقتصادی بینالمللی از عملیات نظامی اسرائیل، عملیات نفوذ سایبری خود را فراتر از اسرائیل گسترش دادند.
گابی پورتنوی، رئیس دفاع سایبری اسرائیل خرداد امسال خواستار تشکیل یک جبهه مشترک بینالمللی برای دفاع و بازدارندگی در مقابل حملات سایبری جمهوری اسلامی شد و تاکید کرد که تهاجم سایبری حکومت ایران یک مشکل بینالمللی است، نه مشکلی مختص اسرائیل.
جنگ میان اسرائیل و گروه اسلامگرای افراطی حماس از ۱۵ مهرماه ۱۴۰۲ و زمانی آغاز شد که اعضای این گروه تحت حمایت جمهوری اسلامی با حمله به اسرائیل ۱۲۰۰ نفر عمدتا غیرنظامی را کشتند و ۲۵۱ نفر را نیز ربوده و به عنوان گروگان به غزه بردند.