آمار مرگ و میر ناشی از کرونا در ایران برای هفتمین روز متوالی سه رقمی بوده و آمار مراجعان بستری و سرپایی در بیمارستانهای تهران و سایر نقاط کشور رو به افزایش است.
بر اساس آمار وزارت بهداشت ایران، در شبانه روز گذشته ۱۶۸ بیمار کرونایی فوت شدند و ۳۴۱۰ نفر از بیماران مبتلا به کووید-۱۹ در بخش مراقبتهای ویژه بیمارستانها تحت مراقبت قرار دارند.
در حال حاضر ۲۴۷ شهر ایران در وضعیت قرمز قرار دارند و برای هفتمین روز متوالی شمار فوتیهای ناشی از کرونا سه رقمی باقی مانده است.
پیام طبرسی، عضو ستاد ملی مقابله با کرونا، با تاکید بر نامناسب بودن وضعیت گفته از ابتدای بهمن میزان موارد ابتلا به صورت تصاعدی بالا رفته و در یک ماه آینده شرایط سختتر هم میشود.
مدیرعامل سازمان بهشت زهرا نیز با اشاره به آمار قربانیان کرونا در تهران که در دو هفته گذشته افزایشی شش برابری داشته گفته این روند نشانگر آن است که با یک هشدار جدی مواجه هستیم.
در همین حال معاون تحقیقات وزارت بهداشت نیز با اشاره به این که «میدانستیم در هفته اول اسفند در پیک ششم کرونا قرار خواهیم گرفت» گفته است: «این روند تا هفته اول فروردین ادامه خواهد داشت. طبق اعلام مسئولان وزارت بهداشت، کودکان در موج ششم کرونا بیش از پیش هدف ویروس کرونا قرار گرفتهاند.»
دکتر سیمین خیاط زاده، مدیر گروه پیشگیری از بیماریهای واگیر دانشگاه علوم پزشکی تبریز، گفته است که خانوادهها باید در نظر داشته باشند که فعلا واکسنی برای کودکان زیر پنج سال اعلام نشده و به همین دلیل باید بیشتر مراقب کودکان خود باشند. وی همچنین از فوت نخستین کودک ده ماهه مبتلا به کرونا در آذربایجان شرقی خبر داده است.
در استان آذربایجان غربی نیز تاکنون پنج کودک زیر پنج سال که چهار نفر از آنها زیر یک سال بودند در اثر کرونا فوت کردند.
شیوع گسترده کرونا در حالی شدت گرفته که مقامهای حکومتی همچنان از ایجاد محدودیتهای کرونایی سرباز میزنند و بر کارایی واکسنهای تولید داخل تاکید میکنند و مدتها است که به دستور آیت الله خامنهای ورود موثرترین واکسنهای ساخت آمریکا و بریتانیا به ایران که کارایی آنها در برابر ویروس کرونا به تایید آژانسهای معتبر دارویی رسیده ممنوع شده است.