رئیس مرکز طبی کودکان در تهران میگوید با شیوع امیکرون، اطفال نسبت به موجهای قبلی بیشتر گرفتار بیماری شدهاند. رضا شروین بدو در گفتگو با خبرگزاری ایسنا گفت کودکان زیر ۱۲ سال، بیشترین مراجعه به این مرکز را دارند.
چندی پیش سرپرست مرکز اطلاعرسانی وزارت بهداشت ایران اعلام کرد که حداقل ۲۰ درصد موارد بستری تنفسی اخیر را کودکان تشکیل میدهند.
به گزارش سایت «ساعت۲۴»، رئیس بیمارستان کودکان ابوذر اهواز نیز از بستری شدن ۲۷۰ کودک مبتلا به کرونا و پرشدن تختهای این بیمارستان خبر داده است.
پس از تأکید مدام کارشناسان بهداشتی بر ضرورت واکسیناسیون در گروه سنی زیر ۱۲ سال، سخنگوی ستاد ملی مقابله با کرونا، از تصویب تزریق واکسن کرونا به کودکان پنج تا ۱۱ سال خبر داد.
بهرام عیناللهی، وزیر بهداشت ایران، گفته است که واکسیناسیون کودکان زیر ۱۲ سال، «به صورت مرحلهای» انجام خواهد شد و در مرحله اول به صورت داوطلبانه و با رضایت والدین در مرحله بعدی، «بر اساس تحقیقات جدید» پیش برده خواهد شد.
وزارت بهداشت ایران دو واکسن سینوفارم و پاستوکووک را برای کودکان زیر ۱۲ سال تأیید کرده است.
هر چند بسیاری از کارشناسان بهداشتی کشور نسبت به بازگشایی مدارس هشدار داده بودند، مقامات دولت جمهوری اسلامی ایران بر فعالیت حضوری مدارس اصرار کرده و با وجود آغاز موج ششم کرونا در کشور در این تصمیم بازنگری نکردند.
یک معلم مقطع دبستان به «رویداد۲۴» گفته است که در این مدت بازگشایی بسیاری از دانشآموزان مبتلا شدند و «هر روز یکی از دانش آموزان به مدت یک هفته به مدرسه نمیآید.»
مسعود مردانی، عضو کمیته ملی کرونا، به این وبسایت خبری گفت که به کمیته علمی ستاد کرونا هشدار دادهاند که مدارس را غیر حضوری کنند.
پیشتر وزیر آموزش و پرورش ایران در رابطه با بازگشایی مدارس به رغم شیوع امیکرون و عدم واکسیناسیون کودکان زیر ۱۲ سال، کشورهای دیگر را مثال زده بود. یوسف نوری گفته بود «با بررسی هایی که انجام شد دنیا با همین سویه مواجه هستند و هیچگاه مدارس را تعطیل نکردند.»
آقای مردانی در واکنش به این سخنان به «رویداد۲۴» از وضعیت رعایت پروتکلهای بهداشتی در ایران انتقاد کرد و گفت: «به مدارس ما بروید گریهتان میگیرد، در دستشوییها حتی مایع و دستمال کاغذی وجود ندارد، برخی ماسک نمیزنند و وقتی دانشآموزی علائم دارد به او نمیگویند در خانه بمان.»