ناتالی سنندجی، شهروند ایرانی-اسرائیلی نجاتیافته از حمله تروریستی ٧ اکتبر حماس و مسئول روابط عمومی سازمان «مبارزه علیه یهودستیزی»، اخیرا در ویدیوی یک رقص گروهی حضور یافته که هدف از آن «همبستگی با زنان شجاع ایرانی علیه سرکوب» جمهوری اسلامی عنوان شده است.
در این رقص گروهی که با شرکت ١٢ زن انجام میشود، ترانه «برای» با صدای شروین حاجیپور و تصاویری از مهسا (ژینا) امینی، نیکا شاکرمی، آهو دریایی، و پرستو احمدی و همچنین صحنههای برخی از اعتراضات ایرانیان در جریان «جنبش زن، زندگی، آزادی» پخش میشود.
بخش فارسی صدای آمریکا روز پنجشنبه ٢٧ دی در مصاحبهای با خانم سنندجی پاسخ او به چند پرسش در ارتباط با این اثر هنری را جویا شد.
به گفته این فعال زن ایرانی-اسرائیلی، گروه رقص «شیراز» این رقص را آماده کرده و طراحی آن بر عهده ایریس دلشاد، مدیر این گروه اسرائیلی، بوده است.
خانم سنندجی گفت پس از اینکه سازمان «مبارزه علیه یهودستیزی» به اطلاع او رساند که از مونتانا تاکر، خواننده و رقاص سرشناس آمریکایی، برای بازدید از اسرائیل دعوت کرده، ایده تهیه این اثر هنری به ذهنش خطور کرد و آن را با گروه رقص شیراز در میان گذاشت و ایریس دلشاد به عنوان مدیر ایرانی-اسرائیلی گروه مزبور به نشانه «همبستگی با جنبش زن، زندگی، آزادی» آن را پذیرفت.
خانم سنندجی که از رقصیدن در این اثر هنری بسیار خوشحال است، به بخش فارسی صدای آمریکا گفت که تولید آن از ایدهپردازی تا تکمیل دو ماه زمان برد.
او که مسئول بخش «ایران» در سازمان «مبارزه علیه یهودستیزی» است، با اشاره به پیشینه ایرانی خانواده خود گفت برای او مشارکت در این اثر هنری جنبه «بسیار شخصی» نیز داشت.
خانم سنندجی افزود تا کنون دو نشست آنلاین به منظور حمایت از مردم ایران در مقابل سرکوب جمهوری اسلامی برگزار کرده و در حال حاضر سرگرم برنامهریزی برای برگزاری سومین نشست در این باره است.
او برقراری ارتباط با فعالان ایرانی در سراسر جهان را «تجربهای نیروبخش» خواند.
مسئول روابط عمومی سازمان «مبارزه علیه یهودستیزی» گفت اخیرا در نشست کاملا زنانه در ارتباط با توافقهای ابراهیم به میزبانی دبی شرکت کرده که در آن بر اهمیت گرد هم آمدن زنان از ملل و فرهنگهای گوناگون به منظور برقراری صلح بحث و تبادلنظر شده است.
این نجاتیافته ایرانی-اسرائیلی از حمله تروریستی حماس در پایان گفت فعالیتهای او به آگاهیرسانی درباره گروگانهای ربودهشده توسط حماس محدود نمیشود و حمایت از مردم ایران را نیز در بر میگیرد. او ابراز امیدواری کرد که همه گروگانهای اسیر حماس آزاد شوند و نزد عزیزانشان بازگردند.
ناتالی سنندجی پیشتر در روز جمعه ۲۴ فروردین در گفتوگویی اختصاصی با بخش فارسی صدای آمریکا درباره موضوعاتی همچون پیشینه خانوادگی خود، حوادث روز حمله تروریستی حماس به فستیوال موسیقی نووا، و برخی قربانیان ایرانی-اسرائیلی این حادثه پرداخت و در پیامی ویژه برای زنان ایرانی ابراز امیدواری کرد که بتواند در آیندهای نزدیک به ایران برود و با چشمان خود ایران را از نزدیک ببیند.