با گذشت سه روز از برگزاری نشست مشترک هشت مخالف جمهوری اسلامی در کنفرانس «آینده جنبش دموکراسی ایران» در دانشگاه جُرجتاون شهر واشنگتن واکنش رسانههای وابسته به حکومت همچنان ادامه دارد. روزنامه «جوان»، وابسته به سپاه پاسداران، با انتشار چندین مطلب، یک روز پس از برگزاری راهپیمایی حکومتی ۲۲ بهمن، برگزاری این نشست مشترک را «دورهمی شکست خوردگان» نامید.
روزنامه وابسته به سپاه در یکی از مطالب خود به تحلیل عکس مشترک این نشست پرداخت و با نام بردن از چهار چهره حاضر در کنفرانس از آن به عنوان تلاشی برای «نمایش وحدت براندازان» یاد کرد و عدم حضور فیزیکی چهار عضو دیگر را نشانهای از شکست این «نمایش وحدت» دانست.
روزنامه جوان در ادامه ادعا کرد که «قرار بود شیرین عبادی، عبدالله مهتدی، گلشیفته فراهانی و علی کریمی هم در این نشست حاضر باشند، اما نیامدند و سه تن از آنها به فرستادن پیام ویدئویی بسنده کردند و علی کریمی حتی همان ویدئو را هم نفرستاد.»
این ادعا در حالی مطرح شده که از همان ابتدا و با انتشار خبر برگزاری این نشست، در متن اطلاعیه دانشگاه جُرجتاون مشخص شده بود که چه کسانی حضوری در نشست حاضر خواهند بود و چه کسانی نیز از طریق «مجازی». افزون بر این در ویدئوی پخش شده در مراسم، گلشیفته فراهانی تاکید کرده بود که پیامی که میخواند «پیام مشترک او و علی کریمی» است.
در این نشست که روز جمعه ۲۱ بهمن ۱۴۰۱ در واشنگتن برگزار شد، حامد اسماعیلیون دبیر و سخنگوی انجمن خانوادههای قربانیان پرواز پیاس۷۵۲، نازنین بنیادی فعال حقوق بشر و هنرپیشه، شاهزاده رضا پهلوی، شیرین عبادی حقوقدان و برنده جایزه صلح نوبل، مسیح علینژاد روزنامهنگار و فعال حقوق زنان، گلشیفته فراهانی هنرپیشه و فعال حقوق بشر، علی کریمی ملیپوش سابق فوتبال ایران و فعال حقوق بشر، و عبدالله مهتدی دبیرکل حزب کومله کردستان ایران به طور حضوری و ویدیویی سخنرانی کردند.
روزنامه جوان وابسته به سپاه، ترکیب حاضران در این نشست را نیز ترکیب «نامتجانسی» دانسته است. این رسانه حکومتی رضا پهلوی را مدعی «شاهزادگی و ولیعهدی و شاهی ایران» نامیده، نازنین بنیادی را «یک رقاص شوهای درجه چندم که حتی بلد نیست به درستی فارسی صحبت بکند» توصیف کرده و مسیح علینژاد را «یک خبرنگاری که با سرویسهای امنیتی خارجی خودش را بالا کشید» خطاب کرده است. این روزنامه حامد اسماعیلیون را نیز «فردی که صرف کشته شدن همسر و فرزندش در هواپیمای اوکراینی» به عنوان «سخنگوی خودخوانده داغدیدگان این هواپیما اداهای مبارزه سیاسی درمیآورد» معرفی کرده است.
روزنامه جوان در مطلب دیگری با عنوان «شروین قبلاً علیه خواهرانش!» شروین حاجیپور، که با خواندن ترانه «برای» به عنوان نمادی از اعتراضات ماههای اخیر پس از کشته شدن مهسا امینی تبدیل شد را فردی معرفی که «همچنان در ناخودآگاهش یک زنستیز» است.
نویسنده روزنامه جوان نوشته، شروین حاجیپور که با ترانه «برای...» و «به دلیل تبلیغ و وایرال ترانهاش از سوی جریان رسانهای غرب شهرت یافت»، توئیتهایی «زنستیزانه» در گذشته داشته که «گویا فراموش کرده ابتدا توهینهای جنسیتی گذشته نسبت به زنان را حذف کند.» نویسنده برای نمونه، یکی از توئیتهای حاجیپور در انتقاد از «بهاره رهنما» بازیگر سینما را به عنوان شاهدی بر «زن ستیزی» او آورده است.
این رسانه وابسته به سپاه به جایزه جشنواره گرمی هم اشاره کرده و نوشت: «این جوان اخیراً جایزه تغییر اجتماعی را برای خواندن «برای خواهرامون» در جشنواره غربی گرمی دریافت کرد. با این حال، جایزه گرفتن برای تغییر اجتماعی، الزاماً نشاندهنده یک تغییر مثبت نیست و ممکن است فرد همچنان در ناخودآگاهش یک زنستیز باشد.»