رئیس کل دادگستری استان کردستان در تشریح اتفاق صورت گرفته برای هستی حسین پناهی گفت: «سرویس دبیرستان متوسطه اول خاتم الانبیا دهگلان، حوالی ساعت ۱۳ به سمت روستای قوری چای در حرکت بوده است تا دانش آموزان این روستا را به منزل برساند.
در همین حین و در مسیر روستا هستی حسین پناهی که به گفته دوستانش در آن روز از وضعیت روحی خوبی برخوردار نبوده است؛ درب مینی بوس را باز کرده و خود را به بیرون پرتاب میکند که در اثر آن دچار مصدومیت شده و به بیمارستان دهگلان انتقال می یابد.»
تکذیب کشته و زخمی شدن در اعتراضات سراسری یکی از دستورکارهای مقامات جمهوری اسلامی بوده است و در آخرین مورد دادستان شهریار علت فوت نسرین قادری را مصرف متانول (الکل غیر خوراکی) و مسمومیت ناشی از آن اعلام کرد.
اولین تکذیب نیز به قتل مهسا امینی برمیگردد که جرقه اعتراضات دوماه گذشته بود. دختری که در حین بازداشت در گشت ارشاد دچار «عارضه مغزی» شد و پس از چند روز جان باخت. مقامات حکومت از همان ابتدا منکر هرگونه «ضرب و شتم» شدند و مرگ او را ناشی از «بیماری زمینهای» نامیدند.
در جریان بررسیهای پزشکی قانونی، مقامات این سازمان درخواست حضور پزشکان معتمد خانواده در کمیته بررسی را نپذیرفتند، و بعدها امجد امینی، پدر مهسا امینی افشا کرد که مقامات پزشکی قانونی به او گفته بودند که «هرچیزی که به صلاح مملکت باشد» را در گزارش پزشکی قانونی خواهند نوشت.
یکی دیگر از مرگهای خبرساز و پرحاشیه مربوط به نیکا شاکرمی دختر ۱۷ سالهی اهل لرستان است که اواخر شهریور ماه امسال در روزهای برگزاری تجمعات اعتراضی در تهران ناپدید و چند روز بعد جسد او پیدا شد و رسانهها و مقامات جمهوری اسلامی شروع به داستانسرایی در مورد او کردند. ادعاهایی که بارها توسط خانواده شاکرمی رد شد.
جمهوری اسلامی تعداد بسیار زیادی از کشته شدگان «جمعه خونین زاهدان» را نیز تکذیب کرد، این در حالی است که بنا بر اعلام سازمانهای حقوق بشری، در «جمعه خونین زاهدان»، دستکم ۹۰ تن، از جمله ۱۳ کودک، کشته شدند.
جمهوری اسلامی کماکان منکر آمار کشتهشدگان است، اما به گزارش خبرگزاری هرانا از آغاز اعتراضات سراسری تا کنون شمار جانباختگان اعتراضات در ایران به ۳۳۰ تن رسیده است. ارگان خبری مجموعه فعالان حقوق بشر در ایران اعلام کرد از ۲۶ شهریور تا ۱۹ آبان در راستای اعتراضات مردمی، ۵۰ کودک و ۲۸۰ بزرگسال جان خود را از دست دادهاند.