لینکهای قابل دسترسی

خبر فوری
سه شنبه ۱۱ دی ۱۴۰۳ ایران ۰۲:۴۰

در نشست بنیاد دفاع از دموکراسی بررسی شد: دولت جدید آمریکا و «اقدامات نامشروع ایران»


بنیاد دفاع از دموکراسی امروز جلسه ای در کنگره تحت عنوان «زیر نظر داشتن ایران؛ چگونه با اقدامات نامشروع ایران مقابله کنیم» تشکیل داد.

این جلسه با حضور کارشناسان اتمی و تروریسم و آشنا به مسایل ایران و منطقه از جمله دیوید آلبرایت، رییس موسسه علوم و امنیت بین المللی؛ مارک دوبوویتز، مدیر اجرایی بنیاد دفاع از دموکراسی و چند تن دیگر تشکیل شد.

پنل کارشناسان امروز گفتند نفوذ منطقه ای ایران و فعالیت‌های نامشروع آنها پس از امضای توافق هسته‌ای با ایران ازسوی بیشتر جامعه جهانی نادیده گرفته شده و سیاست آمریکا به طور موثر در گذشته این فعالیت‌ها را ریشه کن نکرده است.

در جلسه امروز در مورد فرصت‌های پیگیری گزینه‌های یک سیاست جدید برای نظارت بر فعالیتهای ایران و همچنین در مورد این که ایالات متحده و کشورهای متحد و دوست منطقه چگونه می‌توانند نقش بی ثبات سازی ایران در منطقه را محدود کنند، بحث شد .

مارک دوبوویتز مدیر اجرایی بنیاد دفاع از دموکراسی در گفتگو با صدای آمریکا در مورد طرح تحریم‌های جدید فراحزبی از سوی سناتورها توضیح داد.

او گفت: «تحریم‌ها آغاز خوبی است که نقض حقوق بشر و آزمایش موشک‌های بالستیک و سپاه پاسداران ایران راهدف قرار می‌دهد که اهرم تجاوزات رژیم در خارج از کشور است.»

به گفته آقای دوبوویتز «دولت جدید آمریکا به سال‌ها مدارا و سهل گیری در برابر رژیم ایران پایان می‌دهد و به تهران هشدار داده است که تجاوزات رژیم و آزمایش‌های موشکی آن را تحمل نخواهد کرد. رژیم ایران شاهد استفاده دولت آمریکا از اهرم‌های مختلف قدرت از جمله تحریم‌ها خواهد بود.»

کارشناسان امروز در این جلسه گفتند روشن است که دولت جدید آمریکا سیاست سخت تری علیه ایران و فعالیتهای بی ثبات سازی آن اتخاذ کرده ولی آنچه روشن نیست این مساله است است که آمریکا با متحدان خود در منطقه مانند اسراییل چگونه در ارتباط با ایران همکاری خواهد کرد و برای حفاظت از آنها در برابر تهدیدهای ایران، چه سیاستی در پیش خواهد گرفت.

http://gdb.voanews.com/504DC5E1-F75B-4FFC-B4D1-9C2ABE3A6DD5.gif

  • 16x9 Image

    شهلا آراسته

    شهلا آراسته در سال ۲۰۰۰، فعالیت خبری خود را در آمریکا با بنیاد تحقیاتی اطلس آغاز کرد و سپس در سال ۲۰۰۷ به صدای آمریکا پیوست.

XS
SM
MD
LG