در پی کاهش ارزش سهام در بازار بورس توکيو و بالارفتن ارزش برابری ين، واحد پولی ژاپن، به بالاترين سطح تاريخی خود در مقابل دلار آمريکا، بانک مرکزی ژاپن، بمنظور ثبات سيستم مالی کشور، ۷۶ ميليارد دلار ديگر به اقتصاد اين کشور تزريق کرد. جمع پولی که بانک مرکزی ژاپن در روزهای اخير وارد اقتصاد ژاپن کرده است به ۳۲۶ ميليارد دلار بالغ می شود.
بسياری از اقتصاددانان اعتقاد دارند که اقتصاد زلزله و توفان زده ژاپن و بحران اتمی اين کشور تأثير گسترده ای در اقتصادی جهانی خواهد داشت، ولی آنگلا مرکل، صدر اعظم آلمان، عقيده ديگری دارد. خانم مرکل طی ايراد سخنانی در پارلمان اين کشور يادآور شد که اقتصاد ژاپن سومين اقتصاد بزرگ جهان است و انتظار نميرود وقايع اخير ژاپن تأثير چندانی در اقتصاد جهانی داشته باشد. او گفت آلمان با همکاری ساير کشورهای بزرگ صنعتی و کشورهای در حال رشد جهان تلاش خواهد کرد تا پيامدهای منفی ناشی از فجايع طبيعی و بحران اتمی ژاپن را به حداقل ممکن کاهش دهد.
در تحولی ديگر شمار بيکاران در بريتانيا به بالاترين سطح خود در ۱۷ سال گذشته رسيد. اداره آمار ملی بريتانيا اعلام کرد که در آخر ماه ژانويه ۲۷ هزار نفر بر شمار بيکاران بريتانيا افزوده شد، نرخی بيکاری را به ۸ درصد، و تعداد بيکاران را به دو ميليون ۵۳۰ هزار نفر رساند، که از سال ۱۹۹۴ تا بحال بيسابقه بوده است.
و سرانجام در خبری ديگر، کارشناسان اتومبيل اعلام کردند که اتومبيل های برقی يا الکترونيکی اتومبيلهای بنزينی و يا گازوئيلی را بيش از هر زمان ديگر به چالش گرفته اند و ساختارهای زير بنائی آن، از جمله ايستگاه های شارژ و يا تعويض باطری در سطح جهانی رو به گسترش است.
لسلی کندال، از موزه اتوماتيک پترسون، گفت که کارخانه های اتومبيل سازی برقی بسياری از مشکلات قبلی خود را برطرف کرده و مردم در بسياری از مناطق از جمله آمريکا، کانادا، اروپا، برزيل، کشورهای اروپائی و جنوب شرقی آسيا از اتومبيل های برقی استقبال کرده اند. ولی هنوز بسيار مشکل است که در خارج شهرهای بزرگ ايستگاه های شارژ و يا تعويض باطری پيدا کرد.