لینکهای قابل دسترسی

خبر فوری
یکشنبه ۴ آذر ۱۴۰۳ ایران ۲۰:۳۰

نشست بررسی "جنگ های آینده" و توان دفاعی آمریکا در کمیته سنا


جان مک کین رییس کمیته نیروهای مسلح سنا - آرشیو
جان مک کین رییس کمیته نیروهای مسلح سنا - آرشیو

کمیته نیروهای مسلح سنا روز سه شنبه نشستی با عنوان "جنگ‌های آینده" برای ارزیابی قابلیت‌های نظامی و دفاعی ایالات متحده و تحولات در عرصه فناوری و سایبری همگام با توانایی‌های نظامی، با حضور کارشناسان و مقامات نظامی پیشین آمریکا برگزار کرد.

این نشست با هدف ارزیابی تحولات تکنولوژیکی و بررسی روند پیشرفت قابلیت‌های دفاعی ایالات متحده و میزان همخوانی این قابلیت‌ها با پیشرفت های جدید تشکیل شد. کارشناسانی هم برای ارائه توصیه های لازم به این جلسه دعوت شده اند.

ابتدا جان مک کین رییس کمیته از ضرورت شناخت قابلیت های تکنولوژیکی صحبت کرد و گفت "به جای آن که به این فکر کنیم که امکانات سایبری و یا سیستم‌های خودکار و تکنولوژی جدید اکنون ما را قادر به انجام چه کارهایی کرده اند، باید پتانسیل واقعی این قابلیت‌ها را تشخیص بدهیم، که چگونه می‌توانند علیه ما استفاده شوند و ما چگونه باید از آنها بهره بگیریم."

نشست بررسی "جنگ های آینده" و توان دفاعی آمریکا در کمیته سنا
لطفأ صبر کنيد

No media source currently available

0:00 0:03:12 0:00

آقای مک کین با بیان این که ما باید آنگاه قابلیت‌های نظامی خود را با توجه به این تکنولوژی جدید مورد تجدید نظر قرار داده و به آن شکل دهیم، افزود تعیین اولویت‌ها همواره با مقبولیت همگانی در سیستم نظامی کشور روبرو نبوده است.

ژنرال کیت الکساندر فرمانده پیشین سایبری و مدیر پیشین آژانس امنیت ملی آمریکا گفت اگر به میزان تغییر در فناوری امنیت سایبری توجه کنید، هر دوسال دو برابر می‌شود و با این آموخته ها فرصت‌های بسیاری هم فراهم می‌شود.

وی اضافه کرد "ولی با این فرصت‌ها آسیب پذیری بسیاری هم همراه است و هنگامی که فکر کنید وزارت دفاع چه باید بکند، این وظیفه به ساختار غیرنظامی محول می‌شود، بر دوش بخش انرژی و یا ساختار ارتباطاتی جامعه و همه ساختارهای دیگر که در هم بافته شده اند قرار می گیرد."

ژنرال الکساندر گفت با توجه به حملات اخیر سایبری به آمریکا، کشورهایی که با ما اختلاف دارند از هر نوع قدرتی برای صدمه زدن به ما بهره گیری می‌کنند. از طریق اقتصادی، سیاسی، و نظامی.

از لحاظ نظامی، ژنرال الکساندر تاکید کرد که آسان ترین راه برای دست کم روسیه و ایران حمله سایبری بوده است و اگر به عنوان مثال اکنون اگر توافق اتمی موفق نشود و یا برسر سوریه آنها با ما اختلاف پیدا کنند، باید انتظار داشت آنها از طریق حمله سایبری علیه ما تلافی کنند.

  • 16x9 Image

    شهلا آراسته

    شهلا آراسته در سال ۲۰۰۰، فعالیت خبری خود را در آمریکا با بنیاد تحقیاتی اطلس آغاز کرد و سپس در سال ۲۰۰۷ به صدای آمریکا پیوست.

XS
SM
MD
LG