مقامات آمریکایی می گویند هکرها تهدیدی علیه اقتصاد کشور هستند. آنان چین را به ترتیب دادن بیشتر حملات سایبری متهم می کنند.
اطلاعاتی از این دست از جمله مطالبی است که در گزارش «برآورد اطلاعاتی ملی» آورده شده است. این گزارش می گوید هکرها بخشهای انرژی، فناوری اطلاعات، مالی، هوا و فضا، و حمل و نقل را هدف حملات خود قرار داده اند.
برخی برآوردها هزینه این حملات برای اقتصاد آمریکا را سالانه میلیاردها دلار تخمین زده اند. برد گلاسرمن، از مرکز تحقیقاتی پاسیفیک فوروم در هاوایی می گوید منابع واقعی این خرابکاریهای سایبری را نمی توان به آسانی شناسایی کرد: «به نظر من بخش مالی آسیب پذیر است اما این آسیب پذیری در همه جای اقتصاد آمریکا به چشم می خورد. مشکل آنجاست که بسیاری از افراد دوست ندارند درباره این چیزها حرف بزنند به دو دلیل: یا نمی دانند که هدف حمله واقع شده اند و یا نمی خواهند آسیب پذیری خود را علنی کنند.»
کاخ سفید درحال بررسی پاسخ مناسب به حملات سایبری است. پاسخی که ممکن است از اقدامات تجاری تا محدودیتهای ویزا را دربرگیرد. روزنامه واشنگتن پست می گوید باراک اوباما قرار است به زودی فرمانی را درمورد امنیت سایبری صادر کند که هدفش کمک به شرکتهای خصوصی در دفاع از خود در مقابل هکرها است.»
واشنگتن پست می گوید گزارش اخیر دولت آمریکا حاکی است که کشورهای اسرائیل، روسیه، و فرانسه نیز از جمله کشورهایی هستند که از طریق حملات سایبری اطلاعات اقتصادی جمع آوری می کنند.
چندین روزنامه عمده آمریکایی هکرهای چینی را متهم به نفوذ در سیستمهای کامپیوتری آمریکا می کنند. وزارت خارجه چین این اتهامات را رد کرده است.
دولت آمریکا سالهاست که نگران تهدید امنیتی هکرها و دزدیده شدن دادهها و اطلاعات اقتصادی خود است. تاکنون واشنگتن دستورالعمل مکتوبی را برای ارتقاء امنیت به شرکتها ارائه داده و شماره مخصوصی را برای دریافت گزارشها تعبیه کرده است.
باراک اوباما می گوید دولتهای خارجی و جنایتکاران به شکل «روزانه» در حال دستبرد به سیستمهای مالی، انرژی، و امنیت عمومی آمریکا هستند. لئون پانه تا، وزیر دفاع آمریکا در ماه اکتبر درباره تهدید حملات سایبری هشدار داده بود.
او می گوید ارتش آمریکا ۳ میلیارد دلار را برای تامین امنیت سایبری هزینه کرده است.