بخش انگلیسی صدای آمریکا - مقامات ارشد ایالات متحده با افزایش تلاشهایشان میخواهند رأیدهندگان آمریکایی را متقاعد کنند که انتخابات میاندورهای کنگره، که قرار است نوامبر امسال برگزار شود، ایمن، و نتایج آن قابل اعتماد، خواهد بود.
جن ایسترلی، مدیر سازمان امنیت سایبری و امنیت اطلاعات آمریکا، به تازگی با اعلام این که همه تلاشها برای اطمینان از امنیت و قابل اعتماد بودن انتخابات انجام شده است، اشاره کرد که فضای تهدید انتخابات «از همیشه پیچیدهتر است.»
او در یک جلسه نشست مجازی به خبرنگاران گفت: «خبری از هیچ تهدید خاص یا معتبری برای به خطر انداختن یا مختل کردن زیرساختهای انتخاباتی به ما نرسیده است.»
اظهارات ایسترلی به دنبال تضمینهای مشابه در روزهای اخیر از سوی کاخ سفید، رئیس فرماندهی سایبری آمریکا، و چند مقام بلندپایه دیگر عنوان شد. آن نویبرگر، معاون رئیس سازمان امنیت ملی آمریکا، نیز تأکید کرد که «هیچ نشانه قابل توجهی از حملاتی که در حال حاضر برنامهریزی شده باشد» وجود ندارد.
اما تنها سه هفته مانده به حضور رأی دهندگان آمریکایی پای صندوقهای رأی، مقامات انتخاباتی با چالش دلهرهآور زیر سوال رفتن مشروعیت انتخابات روبهرو هستند.
در یک نظرسنجی که دانشگاه ماساچوست آذر ۱۴۰۰ انجام داد نشان میدهد که بیش از ۲۰ درصد از پاسخدهندگان معتقدند نتیجه انتخابات ریاست جمهوری ۱۳۹۹ آمریکا «قطعاً مشروع نیست.»
نظرسنجی تیر گذشته «یوگاو» از ۱۵۰۰ شهروند آمریکا نیز نشان داد که ۲۴ درصد از شرکتکنندگان به برگزاری منصفانه انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۲۰ اعتماد ندارند. وقتی از آنها در مورد اطمینان از برگزاری عادلانه انتخابات میاندورهای ۲۰۲۲ پرسیده شد، ۱۳ درصد گفتند «هیچ اعتمادی ندارند»، و ۱۹ درصد هم گفتند که «اعتماد اندکی» دارند.
تحلیل اخیر واشنگتنپست نشان داد که بیش از ۲۹۰ تن از نامزدان منکر نتایج درستی انتخابات ۲۰۲۰ در ۴۸ ایالت از ۵۰ ایالت آمریکا در فهرستهای انتخاباتی ماه نوامبر قرار دارند.
دبرا اسکراگین، مدیر بخش انتخابات اورگان در اداره امور خارجی اورگان، چندی پیش در نشریه اورگانیَن نوشت: «روایت نادرست از انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۲۰، همچنان زندگی ما را مختل میکند. مقامات انتخاباتی در سرتاسر ایالت ساعات بیشماری را صرف پاسخگویی به منکران انتخابات میکنند.» او افزود: «ما در مراحل حساس آمادهسازی برای انتخابات آبان، با سیلی از درخواستها برای دریافت مدارک عمومی و تهدیدهای قانونی به منظور ایجاد تاخیر و اختلال در کار مان روبهرو بودهایم.»
با این حال مگن وُلف، رئیس انجمن ملی مدیران انتخابات ایالتی، همچنان خوشبین است. وُلف، که همزمان مدیر کمیسیون انتخابات ویسکانسین نیز هست، در جلسه توجیهی «سازمان امنیت سایبری و امنیت اطلاعات ایالات متحده» ضمن «چالشبرانگیز» توصیف کردن سالهای اخیر ابراز اطمینان کرد که همان طور که بارها و بارها شاهد بودهایم، مقامات انتخاباتی از عهده انجام وظایفشان برخواهند آمد.»
اما این چالش برای اقلیت قابل توجهی از مردم آمریکا فراتر از بیاعتمادی است. تردیدهای مداوم در مورد قابل اعتماد بودن انتخابات آمریکا به تهدیدهایی منجر شده است. مقامات وزارت دادگستری و دفتر تحقیقات فدرال ایالات متحده میگویند که از خرداد ۱۴۰۰ تاکنون بیش از یک هزار گزارش از تهدیدهای مربوط به انتخابات دریافت کردهاند. تا به امروز، ۱۱ درصد از پروندهها به تحقیقات بیشتر نیاز داشته، و تا کنون دستکم شش فقره دستگیری و یک محکومیت در این رابطه انجام شده است.
مدیر سازمان امنیت سایبری و امنیت اطلاعات آمریکا در رابطه با شایعاتی مبنی بر احتمال تجمع آمریکاییهای مسلح برای نظارت یا تامین امنیت رأیدهی در محلهای رأیگیری، گفت: «در حال حاضر هیچ اطلاعات مشخص یا معتبری در مورد این نوع تهدیدها ندیدهایم.»
با این حال او و سایر مقامات گفتند که این سازمان و شرکای آن در دولت آمریکا به این موضوع توجه زیادی دارند.
او گفت: «چنان چه اطلاعاتی در این زمینه به دست آمده باشد ما با مقامات انتخابات ایالتی و محلی همکاری بسیار نزدیکی داریم، و به همین دلیل میتوانیم آن [اطلاعات] را با [آن مقامات انتخاباتی] در میان بگذاریم و اطمینان یابیم که از آن آگاه هستند.»
سازمان امنیت سایبری و امنیت اطلاعات آمریکا همچنین تلاش میکند مقامات انتخابات ایالتی و محلی را تقویت کند تا آنها بدانند در صورت رویارویی با موقعیتهای بالقوه خشونتبار باید چه کار کنند.
این سازمان همچنین برای مبارزه با گسترش اطلاعات نادرست با گروههایی مانند «انجمن ملی وزیران امور خارجه» برای ترویج طرحی از منابع قابل اعتماد به نام #TrustedInfo2022 همکاری میکند.
ایسترلی گفت: «ما بنا بر آن چه آموختهایم، میدانیم که اثربخشترین راه مبارزه با اطلاعات نادرست، توانمندسازی مقامات محلی انتخابات به عنوان افراد مورد اعتماد در جوامعشان است تا آنها به رایدهندگان کمک کنند که هنگام مراجعه به صندوقهای رای، اطلاعات دقیق مورد نیازشان را دریافت کنند.»