لینکهای قابل دسترسی

خبر فوری
سه شنبه ۱۷ تیر ۱۴۰۴ ایران ۰۲:۵۱
کنوانسیون ملی جمهوریخواهان از دوشنبه ۲۸ تا پنجشنبه ۳۱ تیر در شهر کلیولند در ایالت اوهایو برگزار شد.
کنوانسیون ملی جمهوریخواهان از دوشنبه ۲۸ تا پنجشنبه ۳۱ تیر در شهر کلیولند در ایالت اوهایو برگزار شد.

مجموعه گزارش لحظه به لحظه کنوانسیون ملی جمهوری‌خواهان را اینجا بخوانید

تنها دو روز بعد از گردهمایی جمهوریخواهان در کنوانسیون این حزب، دونالد ترامپ نامزد نهایی این حزب معرفی شد. در روز آخر (پنجشنبه) ترامپ سخنرانی پذیرش نامزدی را انجام داد.

  • از دوشنبه کنوانسیون با هدف انتخاب نامزد نهایی حزب جمهوریخواه تشکیل شد. روز سه شنبه، در دومین روز این کنوانسیون، آنها برسر انتخاب ترامپ به توافق رسیدند.
  • آنچه این دوره از کنوانسیون جمهوریخواهان را حساس کرده بود، اعتراض های اعضای این حزب به نامزدی ترامپ است. عصر دوشنبه در کنوانسیون برخی ایالت ها نتیجه انتخابات را قبول نداشتند و خواستار رای گیری دوباره بودند اما نتوانستند رای لازم را کسب کنند.
  • دوشنبه شب ملانی ترامپ همسر ترامپ سخنرانی کرد. او از مردم خواست به همسرش رای بدهند تا آمریکا را به دوران شکوه برگرداند. برخی او را به کپی کردن از سخنرانی میشل اوباما متهم کردند.
  • سرانجام سه‌شنبه شب دونالد ترامپ با کسب دلیگیت‌های لازم به عنوان نامزد رسمی جزب جمهوری‌خواه معرفی شد.
  • در روز سوم (چهارشنبه)، تد کروز، مارک روبیو و اسکات واکر، رقبای سابق ترامپ در کنوانسیون سخنرانی کردند. آنها از کلینتون انتقاد کردند و از توافق ایران به عنوان یکی از نقاط ضعف دولت اوباما یاد کردند.
  • روز پنجشنبه آخرین روز کنوانسیون است که با سخنرانی ترامپ پایان یافت.
  • آقای ترامپ گفت سیاست خارجی اوباما ضعیف بوده و او تغییر می دهد. او گفت مرزها را می بندد. به مهاجران کشورهایی که تروریست دارند اجازه ورد نمی دهد.
  • او درباره ایران هم به توافق هسته ای اشاره کرد و گفت توافق بدی بود اما نگفت تغییر می دهد یا خیر.
۲۱:۲۸ ۳۱.۴.۱۳۹۵
عکسهای روز دوم نشست جمهوریخواهان: از سخنرانی دختر و پسر ترامپ تا صف پلیس مقابل معترضان

۲۱:۴۳ ۳۱.۴.۱۳۹۵

رضا گوهرزاد، روزنامه نگار و فعال سیاسی حزب دمکرات آمریکا: جمهوریخواهان حامی جرج بوش و نئوکانها که با حمله به عراق، جنگ را به خاورمیانه بردند؛ مصداق کاشتن باد و دروکردن توفان بود چون از آن زمان خاورمیانه به کانون بحران تبدیل شد.

۲۱:۴۶ ۳۱.۴.۱۳۹۵

حسین خرم، نماینده ایالت واشنگتن در کنوانسیون ملی حزب جمهوریخواه: کشته شدن سفیر آمریکا در لیبی ضعف دیپلماسی خانم کلینتون و نشانگر آن است که وی قدرت تصمیم گیری در مواقع بحرانی را ندارد.

۲۲:۴۲ ۳۱.۴.۱۳۹۵

تد کروز و جان کیسیک، رقبای پیشین دونالد ترامپ از او حمایت نکرده‌اند. جرج بوش پدر و پسر و میت رامنی، نامزد دور پیش جمهوری‌خواهان در انتخابات ریاست جمهوری نیز به کنوانسیون نیامدند.

۲۳:۲۸ ۳۱.۴.۱۳۹۵

ملانیا همسر دونالد ترامپ، عصر پنجشنبه برای نخستین بار پس از ماجرای کپی برداری از سخنرانی چند سال پیش میشل اوباما، به محل برگزاری کنوانسیون ملی حزب جمهوریخواه در کلیولند برگشت، تا در مراسم سخنرانی همسرش حضور داشته باشد.

۰۰:۱۱ ۱.۵.۱۳۹۵

برخی مقام‌های ارشد جمهوریخواه به این گفته دونالد ترامپ، که در صورت رئیس جمهور شدن سیاست‌های آمریکا در مورد ناتو را بازبینی خواهد کرد، واکنش نشان دادند. از جمله سناتور میچ مک کانول که به سی.ان.ان گفت با این نظر "کاملا" مخالفم، چرا که ناتو موفق‌ترین اتحاد نظامی در طول تاریخ جهان بوده است.

۰۰:۱۵ ۱.۵.۱۳۹۵

باب کورکر رئیس کمیته روابط خارجی سنا به آسوشیتدپرس گفت، احتمالا اظهارات ترامپ درباره ناتو تاکیدی بر اهمیت پایبندی همه اعضای آن پیمان نظامی به تعهدات خود بوده است. این سناتور ارشد جمهوریخواه تاکید کرد که آمریکا در چارچوب ناتو موظف است از همپیمانان خود در برابر تهاجم احتمالی روسیه دفاع کند.

۰۰:۵۱ ۱.۵.۱۳۹۵

صدای آمریکا سخنرانی ترامپ را زنده و با ترجمه همزمان از تلویزیون پخش خواهد کرد. اگر می خواهید از روی وبسایت ببینید،‌ اینجا را کلیک کنید. همچنین می توانید از روی فیس بوک زنده ببینید.

۰۱:۳۱ ۱.۵.۱۳۹۵

در حالیکه چهارماه به انتخابات ریاست جمهوری آمریکا باقیمانده است، مقامهای برگزار کننده انتخابات در ایالت ایلینویز می گویند که سیستم رای دهی این ایالت توسط هکر ها مورد حمله قرار گرفت.

در آمریکا رای گیری عمدتا کامپیوتری برگزار می شود.

یک شعبه رای گیری در انتخابات مقدماتی در ایالت ایلینویز.
یک شعبه رای گیری در انتخابات مقدماتی در ایالت ایلینویز.

۰۱:۵۶ ۱.۵.۱۳۹۵

آیا دونالد ترامپ رکورد ریگان را می زند؟‌

یک نشریه محلی در کلیولند به این نکته توجه کرد که اگر دونالد ترامپ در انتخابات آبان ماه پیروز شود، رکورد ریگان را خواهد زد. رونالد ریگان، چهلمین رئیس جمهوری آمریکا، پیرترین فردی در آمریکا بود که رئیس جمهور شده است.

ترامپ اکنون ۷۰ ساله است.
ترامپ اکنون ۷۰ ساله است.

یک ماه پیش آقای ترامپ ۷۰ ساله شد. در صورت پیروزی، او تا روز سوگند ریاست جمهوری، ۷۰ سال و ۲۲۰ روزه خواهد بود. این در حالی است که ریگان در زمان سوگند ریاست جمهوری، ۶۹ سال و ۳۴۴ روزه بود. ریگان در سالهای ۱۹۸۱ تا ۱۹۸۹ رئیس جمهور بود و در زمان ترک شغلش، ۷۷ سال سن داشت.

آیزانهاور دیگر رئیس جمهوری بود که در هفتاد سالگی به این سمت رسید.

البته رقیب آقای ترامپ هم چندان جوان نیست. هیلاری کلینتون این آبان، ۶۹ ساله می شود.

بارگذاری بیشتر

XS
SM
MD
LG