لینکهای قابل دسترسی

خبر فوری
چهارشنبه ۱۶ آبان ۱۴۰۳ ایران ۱۹:۵۸

توصیه‌های کمیسیون ویژه «ارتقای امنیت سایبری» آمریکا به دولت ترامپ


کمیسیون ویژه ریاست جمهوری ایالات متحده برای ارتقای امنیت سایبری ملی، در یک گزارش ۱۰۰ صفحه‌ای، به دونالد ترامپ رئیس جمهوری منتخب آمریکا توصیه‌هایی را برای تقویت امنیت فضای سایبری در کشور مطرح کرده است؛ از جمله نصب برچسب‌های مخصوص برای راهنمایی خریداران محصولات کامپیوتری و تعیین یک سفیر بین المللی برای تبیین قوانین جدید جهانی در این زمینه.

خبرگزاری آسوشیتدپرس روز شنبه گزارش داد که توصیه‌های این کمیسیون، کمتر از دو ماه مانده به آغاز فعالیت دولت آینده و به دنبال حملات سایبری ماه‌های گذشته علیه برخی شرکت‌ها و نهادهای دولتی و خصوصی ایالات متحده و همچنین متهم شدن روسیه به حمایت از حملات سایبری مشابه به قصد اخلال در روند انتخابات ریاست جمهوری هشتم نوامبر (۱۸ آبان ماه) صورت گرفته است.

این کمیسیون خواستار اقدام فوری دو تا پنج ساله برای ارتقای امنیت سایبری کشور شده و به دولت آقای ترامپ پیشنهاد کرده است که برخی از توصیه‌های مندرج در گزارش ارسالی را در ۱۰۰ روز نخست فعالیت خود به اجرا بگذارد. مراسم تحلیف دونالد ترامپ چهل و پنجمین رئیس جمهوری آمریکا ۲۰ ژانویه ۲۰۱۷ (اول بهمن ماه) در شهر واشنگتن پایتخت ایالات متحده برگزار خواهد شد.

کارشناسان این کمیسیون همچنین به رئیس جمهوری بعدی آمریکا توصیه کرده‌اند دو پست جدید ایجاد کند؛ یکی دستیار امور امنیت سایبری که بتواند گزارش‌های خود را از طریق مشاور امنیت ملی ارائه کند، و دیگری یک سفیر امنیت سایبری که بتواند اقدامات دولت را برای تنظیم قوانین و موازین بین المللی در این عرصه را رهبری و پیگیری کند.

این گزارش چند توصیه فنی هم مطرح کرده است؛ مانند کنار گذاشتن مدل‌های سنتی «رمز عبور» برای ورود به شبکه‌های کامپیوتری تا سال ۲۰۲۱ با هدف جلوگیری از سرقت اطلاعات کاربری افراد، و همچنین نصب برچسب راهنما در محصولات کامیپوتری – مشابه برچسب‌‌هایی که روی بسته‌های مواد غذایی چاپ می‌شود – به منظور راهنمایی کاربران برای تهیه محصولات مطمئن‌تر.

کمیسیون ویژه ریاست جمهوری در امور امنیت سایبری همچنین از دولت بعدی ایالات متحده خواسته است ۱۰۰ هزار نیروی جدید را تا سال ۲۰۲۰ برای فعالیت در این عرصه استخدام کند.

http://gdb.voanews.com/504DC5E1-F75B-4FFC-B4D1-9C2ABE3A6DD5.gif

XS
SM
MD
LG