جمهوریخواهان کنگره آمریکا خواستار حمایت تسلیحاتی بیشتر از اسرائیل و برخورد شدیدتر با حکومت ایران شدند. قانونگذاران دموکرات لحن محتاطانهتری داشته و با تاکید بر حمایت از اسرائیل برای دفاع از خود، خواستار کنترل تنش شدند.
رهبر اکثریت دموکرات سنای آمریکا، در واکنش به دومین حمله مستقیم موشکی حکومت ایران به اسرائیل در روز سهشنبه، گفت ایالات متحده در حمایت از حق اسرائیل برای دفاع از خود، در کنار این متحد کلیدی واشنگتن خواهد ایستاد.
سناتور چاک شومر، در بیانیهای با اشاره به این که تحولات خاورمیانه را به دقت رصد میکند، گفت این اقدامات عواقبی دارد و حکومت «ایران و نمایندگان آن باید پاسخگو باشند.» او جزئیات عواقب احتمالی مورد اشاره را ارائه نکرد.
همزمان، رهبر اقلیت جمهوریخواه سنای آمریکا گفته است رهگیری موشکها و پهپادها قبل از رسیدن به غیرنظامیان اسرائیلی یا پرسنل آمریکایی کافی نیست، زمان آن فرا رسیده است که ذخیره مهمات حیاتی اسرائیل را دوباره پر کنیم.
سناتور میچ مککانل اضافه کرد، «زمان آن فرا رسیده که معماران برجسته ترور در جهان و نمایندگان آنها با عواقب شدیدی روبرو شوند.»
مایک مککال رئیس کمیته امور خارجی مجلس نمایندگان ایالات متحده نیز در بیانیهای تصریح کرد که آشکار است بعد از حمله موشکی و پهپادی ماه آوریل گذشته، تدابیر بازدارنگی کافی در برابر جمهوری اسلامی انجام نشده است.
او ضمن تقدیر از اقدامات پنتاگون برای تقویت نظامی آمریکا در خاورمیانه، گفت به اقدامات بیشتری نیاز است و دولت بایدن-هریس باید بهجای اعمال فشار بر اسرائیل، فشار حداکثری را علیه جمهوری اسلامی و نیابتیهای آن به کار بگیرد.
پیشتر در روز سهشنبه، آدام شیف از اعضای ارشد دموکرات مجلس نمایندگان ایالات متحده با صدور بیانیه ای در همین ارتباط، ضمن محکوم کردن حمله موشکی جمهوری اسلامی، تاکید کرد که آمریکا در کنار اسرائیل خواهد ایستاد.
همزمان، جرد مسکوویتز، یک نماینده دیگر دموکرات کنگره، در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: «نمیتوان به [جمهوری اسلامی] ایران اجازه شلیک موشکهای بالستیک به سوی متحدان آمریکایی را بدون عواقب قابل توجه داد.»
سناتور جمهوریخواه مارکو روبیو نیز دقایقی پس از انتشار خبر حمله موشکی سپاه پاسداران انتقلاب اسلامی به اسرائیل، در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: «حمله رژیم ایران به اسرائیل یک اشتباه محاسباتی بسیار خطرناک بود.»
نماینده ایالت فلوریدا در سنای آمریکا در ادامه تأکید کرد که «اسرائیل میتواند بهطور مستقیم رژیم [جمهوری اسلامی] را هدف قرار دهد و صدمات شدیدی به آن وارد کند، و این همان چیزی است که ما احتمالاً در آینده خواهیم دید.»
او با تأکید بر این که «مماشات» رفتار مقامات جمهوری اسلامی را تغییر نمیدهد، تاکید کرد «فقط تهدید بقای رژیم از طریق فشار حداکثری و انجام اقدامات مستقیم، فرصت تأثیرگذاری و تغییر در فعالیتهای جنایتکارانه آنها را دارد.»