سه نیروی حافظ صلح سازمان ملل روز یکشنبه ٢٨ مرداد بر اثر انفجار در نزدیکی روستای «یارین» در جنوب لبنان زخمی شدند.
آندریا تنتی، سخنگوی نیروهای حافظ صلح سازمان ملل مستقر در لبنان، گفت انفجار زمانی رخ داد که این افراد داخل خودروی سازمان ملل در حال گشتزنی بودند و بر اثر آن دچار «مصدومیت جزئی» شدهاند.
او بدون ارائه جزئیات بیشتر گفت آنها به سلامت به پایگاه خود بازگشتهاند.
آندریا تنتی با تاکید بر آغاز تحقیقات درباره این حادثه افزود: «قویا به همه طرفها و بازیگران، مسئولیتهایشان مبنی بر خودداری از آسیبرساندن به صلحبانان و غیرنظامیان را یادآوری میکنیم.»
پس از حمله تروریستی ۱۵ مهر حماس به اسرائیل، حزبالله لبنان به عنوان اصلیترین گروه نیابتی حکومت ایران در منطقه به طور یکجانبه حملات راکتی و پهپادی خود به شمال اسرائیل را آغاز کرد.
اسرائیل اعلام کرده که نزدیک به ۸۰ هزار شهروند ساکن مناطق شمالی این کشور به دلیل حملات حزبالله از خانه و کاشانه خود آواره شدهاند.
در مقابل، ارتش اسرائیل ضمن حملات شدید به زیرساختها و مواضع این گروه نیابتی جمهوری اسلامی، بیش از ۴۰۰ تن از اعضای آن از جمله برخی فرماندهان ارشد این بازوی نیابتی جمهوری اسلامی را از پا در آورده است.
اما تنش میان حزبالله و اسرائیل طی هفتههای اخیر به بالاترین سطح از زمان جنگ ۳۴ روزه در تابستان ۱۳۸۵ رسیده است.
حزبالله در روز ۶ مرداد حملهای راکتی به شمال اسرائیل انجام داد که موجب کشتهشدن ١٢ کودک و نوجوان شد.
در مقابل، اسرائیل روز ٩ مرداد فواد شکر، ارشدترین فرمانده نظامی حزبالله، را هدف حملهای مرگبار در بیروت قرار داد.
تنها ساعاتی بعدتر در بامداد ۱۰ مرداد اسماعیل هنیه، رئیس دفتر سیاسی پیشین حماس، نیز هدف حملهای مرگبار در تهران قرار گرفت که به رغم موضع «نه تایید و نه تکذیب» اسرائیل، به این کشور نسبت داده شده است.
حکومت ایران و حزبالله هشدار دادهاند که این حملات مرگبار را بیپاسخ نخواهند گذاشت.
در مقابل، مقامات اسرائیلی وعده دادهاند هر کسی به این کشور حمله کند، مجبور به پرداخت بهایی سنگین خواهد شد.
تاکنون، تلاشهای جامعه بینالمللی برای عقبراندن حزبالله لبنان به آن سوی رودخانه لیطانی در ۳۰ کیلومتری مرز مشترک اسرائیل و لبنان بر اساس قطعنامه ۱۷۰۱ شورای امنیت سازمان ملل متحد که پایانبخش جنگ ۳۴ روزه اسرائیل و حزبالله در تابستان سال ۱۳۸۵ بود، ناکام مانده است.