مقامات قضایی شهرستان ساوه از حمله یک فرد با «چاقو» به یک روحانی در این شهرستان خبر دادند که به زخمی شدن او منجر شده است. این ششمین حادثه طی دو هفته گذشته است که روحانیون هدف حمله قرار گرفتهاند.
به گزارش رسانههای ایران، ابوالحسن شریفی، رئیس دادگستری شهرستان ساوه صبح یکشنبه گفت که شامگاه شنبه شانزدهم اردیبهشتماه یک «روحانی جوان» در «روستای احمدآباد» واقع در بخش مرکزی ساوه مورد اصابت «چاقو» قرار گرفته است.
به نوشته خبرگزاری «تسنیم» نزدیک به نهادهای امنیتی جمهوری اسلامی، این روحانی مضروب به بیمارستان «شهید مدرس» منتقلشده و با «تلاش پزشکان» از ناحیه «گردن و کشاله ران» مورد «عمل جراحی» قرار گرفته و در حال حاضر زنده است.
رئیس دادگستری شهرستان ساوه از «دستگیری» فرد ضارب خبر داده و گفته است: بنا به «دستور رییس کل دادگستری»، در «سریعترین زمان ممکن» با عامل یا عوامل این حادثه برخورد میشود.
ششم اردیبهشتماه سال جاری، همزمان با آنکه عباسعلی سلیمانی، نماینده پیشین علی خامنهای در استان سیستان و بلوچستان و عضو مجلس خبرگان رهبری در یکی از بانکهای بابلسر در استان مازندران با شلیک مستقیم گلوله کشته شد، یک روحانی دیگر نیز به گفته مقامات پلیس، در غرب تهران و در خیابان مرزداران «زیر گرفته» شد.
نهم اردیبهشتماه نیز یک روحانی در خیابان صفائیه شهر قم توسط یک راننده «زیر گرفته شد» و سپس رانتده با چاقو نیز او را مورد اصابت ضرباتی قرار داد.
دوازدهم اردیبهشتماه هم روحانی دیگری به نام ابراهیم فاضل که فرزند محمد فاضل (برادر همسر سید محمود نبویان از روحانیان تندرو و نماینده تهران در مجلس) بنیانگذار حوزه علمیه مازندران معرفی شده بود، مفقود شد که سه روز بعد و پس از یافتن جسدش در آبهای سواحل جویبار، «حوزه علمیه مازندران» بلافاصله با صدور اطلاعیهای مدعی شد: هرگونه احتمال «سوء قصد» به این فرد، «منتفی» است.
در پی شدت گرفتن برخوردهای فیزیکی با روحانیون شیعه طی ماههای اخیر، برخی چهرههای حکومتی آن را تحت تاثیر «دشمن» و بعضی شخصیتهای دینی آن را به دلیل رفتار حاکمیت دانستهاند.
علی فلاحیان، وزیر اسبق اطلاعات جمهوری اسلامی در واکنش به کشته شدن عباسعلی سلیمانی، گفته بود: «من به ائمه جمعه گفتم بیتوجهی به حفاظت خیلی خطرناک است و اکنون بعد از این اتفاق، پیشنهاد میکنم که ائمه جمعه دفاع شخصی را یاد بگیرند و بدانند دشمن غفلت نمیکند.»
آیتالله سید محمدجواد علوی بروجردی نیز یازدهم اردیبهشت در درس «خارج فقه» خود در واکنش به حادثه نهم اردیبهشتماه قم و موارد مشابه، خطاب به مسئولان و روحانیون حکومتی گفته بود: «فاصله بین مردم و روحانیت زیاد شده و این افزایش فاصله و بیاعتمادی عاقبت بدی خواهد داشت.»
از ابتدای اعتراضات سراسری سال گذشته، حرکتهای اعتراضی همچون «عمامهپرانی» میان معترضان به ویژه جوانان نسبت به نقش و تاثیر روحانیت شیعه در وضع کنونی کشور شکل گرفت.
مقامات مسئول پیگیری این پروندهها هنوز جزییاتی از انگیزه مهاجمان ارائه نکردهاند.